Beleth [InnDem] & xin [InnDem] & Tyski [InnDem] & Frank Black [InnDem] & kikijiki [InnDem] vs. Szymon [FedGal] ~ 11.585.052,68 %

• kulisy tej akcji są ciut ciekawsze...

dali szymonowi sekunde na ucieczke...

mielismy puszczone piloty na zero, wystarczylo dograc recki... obronic przez złomowanie... jednak Szymon uparł sie na swoim... lepiej było dac zarobic tyle opozycji, niz odzyskac 70% złomu z 10 k GS ?

mam nadzieje ze witcher jest dumny....

• hmm co by tu napisać graty atakującym Obrońca będzie EKO pewnie grał

No pieprznęło w uni aż miło. Dobrze, że TOP'ka bierze się za łby. To znaczy, że nikt nie może czuć się bezpieczny. Obrońcy SZO. Atakującym gratulacje wspólnej akcji.

uwierz mi dziadek ja się tam czuję bezpieczny ;-) aż nad, to raczej mnie cza się bać ;P takim sarkazm ( jakbym grał ) :D

Weź Ty nie strasz nie strasz :D

Dzięki za lot i fajny % - szkoda z jednej strony, że nie odbyło się to na naszych warunkach :)

Obrońcy SzO EKo ;-)

• Oooooo na taki % to nawet ja zmartwychwstane!!! :fgrin::fgrin::fgrin:Gratulacje!! Dorobiliście się niezłych flot! Franczeska pięknie… aż się łezka w oku kręci… dobrze ze nigdy nie udało im się ubić twojej floty 😂😂😂😂:goodjob:

• Długo się zastanawiałem co napisać, bo tyle mi zajęło rozszyfrowywanie miejsc przed przecinkiem zarówno procentu jak i zysku! Eh... jednak czi klasy podstawuwki to stanofczo za mao! ;)

Wracając do meritum: gratulacje dla Atakujących, bo jak to ktoś, kiedyś (pewnie nie raz) na tym forum napisał: "ACS sojuszowe ogląda się pięknie", a ten jest wybitny! :graty::goodjob:

Szymon, a Tobie (mimo iż wiem, że mnie nie lubisz) życzę Sz.O. Wiedźmin zostawił Ci mocne eko + dorzucisz kilka paczek i ogarniesz temat w mig 8o

A teraz czekamy na to jak do tego doszło? :)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Ze względu na niespotykanie NIEPRZYZWOITY % żądam od administratora forum natychmiastowej likwidacji całego ST łącznie z zakazem zamieszczania go gdziekolwiek.

Widok takiego ST i niemoc przeczytania słownie liczebnika przed znaczkiem % może doprowadzić zarówno dzieci jak i młodzież do flustracji, apatii i w efekcie załamania nerwowego połączonego z myślami samobójczymi.

• No ale ciekawi mnie w sumie co obrońca miał na myśli zostawiając cała flotę? Simował na oko, czy liczył, że atakujący spękają?

Graty ładnego RW.

• Oooo mój ulubiony krzykacz w reckach. Ile to razy się chwalił ze jak by miał lepsza flotę to by wszystkich zezlomowal.

Ogromne gratulacje ubicia Szymusia. Procent powala na kolana. Chociaż z drugiej strony to trudne na pewno nie było bo on lubi randki w reckach.

Pozdro z zaświatów.

• Łooooo no niezłe bum.

Niewątpliwie zawsze bohaterami są atakierzy i obrońca, cokolwiek by (nie)wtopił. Gdyby Szymon kombinował może by taka cyfra nie wyszła... ale nie ma co mleko rozlane. Fajna akcja, miło się czyta planowanie, obserwacja i bum.

Ale powiem :D do ze rzygania wielkie te wasze floty, człowiek ciuła te 100k pc a tu takie cyfry :D

Gratki wszystkim wpisanym, Szymonowi SZO.

• Tak czytam te wypociny i czytam i śmiać się człowiekowi chce , nie żebym spodziewał się czegoś więcej skoro większość z tych wypocin to moje farmy a że głowy w piach z zasady nie chowam to do paru się ustosunkuje ;)

To nie wszystkie jego GŚ, bo latał po mnie większą ilością ,tak kończą ludziki które latają po ekonomach i myślą że im wszystko wolno bo flota top 1 ,po za tym ,dla zabawy po mnie latał ,a ja mu rozbunkrowałem jedną planetę i jednego moon ,a tu ktoś inny go pilnował(o czym wiem ) i upilnował :)

Graty panowie nieźle zrobione ,po raz kolejny wylądował w reckach a taki ładny był :) flota top 1 to nie skill ,już jednemu pisałem z tej szajki że szymon to (xxxx) ale to chyba wszyscy wiedzą :) ciekawe ile teraz paczek pójdzie na odbudowę :)

Miazga panowie wy macie jaja i skila i to jest właśnie gra flotą ,pięknie i jeszcze raz pięknie :)Miłego przetapiania i kolejnych STeków na tym panu życzę ;0

Jeżeli wlot na cb na 900 kk zysku bo byłeś na tyle głupi trzymać tyle na planecie wierząc w defa to średnio inteligentny jesteś ale za wiele sie nie spodziewam po tobie , a jeśli dla kogoś wlot po 900 kk zysku na czysto to mało tonie ta zabawa i nie ta gra ;)

Hahahahahahahaha nie mogę przestać się śmiać, top1 w ilości wtopionej floty to z pewnością należy do Szymona, ale pewnie ma jakieś wytłumaczenie i dalej jest najlepszy a reszta świata i okolic to zwykłe "ogórasą". Morderca wszelkich słowników i niszczyciel wszelkich flot (ale głównie swoich).

Gratulacje stronie atakującej się należą i to ogromne, bo taką flotę i to za takim bunkrem nie jest łatwo zdjąć, nawet jeśli to Po Prostu Szymon.

A ja musze ci się ogórku z czego kolwiek tłumaczyć ? dostałeś złoma , sitchy popadały a tobie jedyne co zostało to bycie furumowym trollem co słabo ci zresztą wychodzi , to po pierwsze skoro już takie bajki piszesz to poproszę cytat jakiegoś pw gdzie się wywyższałem ? bo sobie nie przypominam a to że sobie latałem ile chciałem i po kim chciałem no cóż tyle masz co poszczekasz ;)

A co do ostatniej części wypowiedzi to gdzie obrone widzisz ? zerknąłeś wgl na rw czy zwoje się przegrzały ?

beka z Szymona :trollface: co za paź

Hmm odważna wypowiedz jak na zwykłą amebe co jedyne co pokazała to jak nabugować sury podczas uf ( pozdrów permowego fabiana i bunego :) )

Gratuluję Panowie, walnęło pięknie :brawo: gratuluję top1 ACS :graty: nie znam większego impertynenta niż szymon, a karma zawsze wraca :baseball:

Dziewczynko już ci na pw napisałem naucz się używać argumentów bo na pw średnio ci poszło ;)

A ja myślałem że na tym uni grają same cienkie Bolki skoro ten intelektualista tak długo nie dostał złoma cóż myliłem się :)

Gratulacje ubicia tego konfidenta , ładny % wam wyszedł i pewnie z zyskiem

Ps . Szymuś napisałem Smsa do wiesz kogo haha żeby też się pośmiał haha

Tutaj nie wiem co no name miał na myśli , bo unijny konfident i sprzedawczyk gra ^^

Tak to jest jak się dostaje od kogoś konto i nie szanuje się floty. Nie Ty budowałeś no to obraziłeś się że padną Ci gsy, więc podstawiłeś cała flotę (na złość mamie odmrożę sobie uszy). Brak słów na takie zachowanie.

A kto obraził się o co kolwiek ? dałem wam wybur , wy co zrobiliście ? bel na U był flotka kijka wyklikana i co ? zarzekanie się że uni się ustawi to jedno a fakty to drugie , a jak już chcesz wiedzieć to przed czymkolwiek były właściciel zgodził się na ową akcje ;)

Poza tym nie udawaj że cierpisz na tym rw skoro prosiłeś o dokładny czas żeby wysłać recki na 0 , a że wpadły widać po przyroście ;)

A powiedz mi jaki jest sens ? większym sensem jest liczyć na grubego bfs a ? na łut fartu ? dziękuje ale ja się tak nie bawie , mogłemzbic te 10k gs ? mogłem ale co by to dało ?faktycznie lepiej skupic się na obronie niż choćby spróbować kontry na jakiś slot ;)

Oooo mój ulubiony krzykacz w reckach. Ile to razy się chwalił ze jak by miał lepsza flotę to by wszystkich zezlomowal.

Ogromne gratulacje ubicia Szymusia. Procent powala na kolana. Chociaż z drugiej strony to trudne na pewno nie było bo on lubi randki w reckach.

Pozdro z zaświatów.

Do krzykacza mi daleko ale bardzo ambitnie się wypowiadasz jak na amebę co dawała bugować floty na UF a potem po zbanowaniu paru kolegów przenosiny na cmentarz i kariera gdzie indziej , faktycznie ty to pro jesteś :D

Odniosłem się tylko do najciekawszych ;)

Co do decyzji , wiedziałem co będzie ale ciężko walczy się z wiatrakami , Bel w miesiąc robiący 900 kkk floty z paczek potrafi zdemotywować , nie oceniam , moje konto , nie za moją sprawą też tak zrobione przez bardzo fajnego gościa co nie zmienia faktu że brak funduszy demotywuje mimo starań i topowej floty

Absolutnie niczego mi nie żal mimo tego co próbują mi wmówić , zrobiłem to na własnych warunkach i nie mam czego żałować , to tylko gra , ta maksyma przydała by się połowie tego buractwa co się wpisuje i próbuję zaistnieć i dostać lajka ;)

Agresorzy znają pobudki jakimi się kierowałem , pogratulowałem i mam sumienie czyste , i myśle ze wszystko wyszczególniłem a kto nie zrozumiał to nie mój problem ;)

• Oj Szymuś Szymuś na Galarecie chyba najwięcej razy cie pakowałem a ty dalej szcekasz....

Pamiętasz nasza pierwsza randkę?

Beljal [MNS] vs. Another Live [TIME] ~ 53255.3%

Co do reszty, tego złomowania itp to ja już dawno swoje konto oddałem jak jakieś akcje z UF szły. Więc coś tam wiesz, coś tam usłyszałeś ale nie bardzo wiesz co i jak jak zwykle.

Z jednego jestem dumny. Nauczyliśmy Cię korzystać ze słownika.

Zawsze zostaniesz w mojej pamięci :*

• Spoko , Gratuluje atakującym że lecieli na gwiazdy a SZ-Moon jest typem który postanowił dać sobie zezłomować całą flotę .

Najciekawsze w tym starciu nie są cyferki tylko co kierowało Szymusiem jakie trybki tam w jego głowie przeskoczyły że postanowił zrobić sobie "seppuku"

• Spoko , Gratuluje atakującym że lecieli na gwiazdy a SZ-Moon jest typem który postanowił dać sobie zezłomować całą flotę .

Najciekawsze w tym starciu nie są cyferki tylko co kierowało Szymusiem jakie trybki tam w jego głowie przeskoczyły że postanowił zrobić sobie "seppuku"

Ale ja się pytam jak? Wywalił flotę na moonie jak kur... nogi na łóżku i poszedł w pizdu spać?

• Z tego co zrozumiałem z wcześniejszych postów to nasz bohater latał GSami w jednym slocie , dostał kontrę jego 10k GS i by agresorzy nie polowali na resztę jego floty postanowił by zezłomowali go kompletnie na większe PZ . Reszta jest już w głowie Szymka ale jak sam możesz się dowiedzieć z wcześniejszych jego wypowiedzi jest tam niezły bałagan i możliwe że sam nie wie co się stało .

Ale ja się pytam jak? Wywalił flotę na moonie jak kur... nogi na łóżku i poszedł w pizdu spać?

Dostał kontrę na 10k GS .... jak to sam określił nie chciał być "zwierzyną" i postanowił sam się bronić . Nie miał szans a mimo to podstawił swoją flotę pod nasz atak. Chciał paść na swoich warunkach - Bynajmniej tak to tłumaczył. P.S Pogratulował Nam jak przystało :)

P.S Gdyby co niektórzy mieli większe jaja to to RW mogło by wyglądać zupełnie inaczej. Ale cóż, każdy orze jak może. Jedni kradną "znajomym" PZ" , chcą się podstawiać gdyby tylko mieli szanse ....

39f59797e3a25bfb3a058cee53795fc2.png

UNI JAPETUS: 138 ST (148.028,45%) / 2 ST (19.739%)

UNI QUASAR: 106 ST (5.067.081,21%)

UNI QUASAR UF: 14 ST (16.224.349,77%) /1 ST (17.769,36%)

• a jak spytasz się nie daj Boże o coś związanego z grą jak to działa to od razu wyzwą Cię, że jesteś ścierwem i lepiej skończ grać jak się na grze nie znasz

Najlepiej wykorzystac temat by wylac swoj zal, ze probowalo sie grac flota ale nie znalo sie podstaw, takich jak zasada dzialania falangii.

Pytanie do atakujących, ile dni go śledziliście i na ile % byliście pewni złomu i najważniejsze pytanko ile deu poszło na te loty?

Na pewno wiecej poszlo na loty niz Twoje teoretyczne 30kk dexu potrzebnego na moonie by ktos mogl do Ciebie podleciec, zagrozic Ci. Jesli juz umiesz grac flota to powinienes tez umiec policzyc sobie w przyblizeniu ile wachy poszlo (kalkulator Ci wrzuce jesli jeszcze go nie poznales. Podstawiasz wartosci w odpowiednie rubryczki, wybierasz inne opcje i jestes w stanie wyliczyc wszystko ladnie co do sekundy i co do kropelki dexu https://proxyforgame.com/pl/ogame/calc/flight.php)