W pewnym kinowym filmie z gwiazdorską obsadą pojawia się motyw antymaterii. Jest to film na motywach powieści amerykańskiego pisarza. Film zdobył 4 nominacje do nagród m.in od Światowej Akademii Muzyki Filmowej dla twórcy Hansa Zimmera.
TYTUŁY FILMÓW I SERIALI
-
- Rozrywka i Hobby
- Quiz
- SPIN DOKTOR
-
-
Anioły i demony?
-
Interstellar?
-
-
-
Qnick to teraz jest w takim razie nieme to kino?
4/30 żadna strata - dla "szarego widza" nie odczuwalna strata jakości. Ale no cóż po nocy wymieniałem
-
To może zmieńmy klimat... Pomysł samotnego samuraja/kowboja przybywającego do miasteczka niszczonego przez dwa konkurujące gangi, a następnie za zaprowadzającego tam porządek za tytułową garść dolarów, był poruszany w wielu filmach. W główną rolę wcielali się m.in. Toshiro Mifune i Clint Eastwood. Jednak pod koniec XXw. powstał kolejny remake tego filmu. Jaki miał tytuł?
-
Ostatni sprawiedliwy. Bruce Willis.
-
Ostatni sprawiedliwy. Bruce Willis.
Dobra odpowiedź
-
No to coś łatwego.
Znudzony życiem codziennym, Mr Olimpia wyrusza w pełną przygód wyprawę. W asyście wiernego pietaszka Apollo Creeda i paczką kumpli, tworząc grupę siedmiu stawią czoło nielegalnemu imigrantowi nie z tego świata.
-
Predator!!
Hahahah to było dobre i wbrew pozorom nie oczywiste, musiałem się kilka razy wczytać.
-
Predator!!
Hahahah to było dobre i wbrew pozorom nie oczywiste, musiałem się kilka razy wczytać.
Poprawna odpowiedź
-
No to też polecę klasyką...
Film powstał w latach 90, myślę że na forum znajdują się osoby, które oglądały go dzięki wypożyczalni VHS.
Zarys fabuły: Grupka złodziei, nieudany napad na jubilera, wtyczka policji w grupie, opuszczony magazyn, wzajemne oskarżenia...
-
Wściekłe psy.
-
-
To może dla odmiany polski serial z początku 21w. W zamyśle twórców komedia, jednak im dłużej chodzę po lekarzach, tym bardziej się przekonuję, że to jednak serial dokumentalny... Ordynator zbierający łapówki, chirurg wiecznie na kacu zajmujący się głównie podrywaniem lekarek. Siostra mająca problemy ze wszystkim i pacjent, któremu nie wiadomo co dolega... Początkowo tytuł nawiązywał do Czechosłowackiej produkcji, potem został zmieniony.
-
Daleki od noszy/Szpital na perypetiach
-
Daleki od noszy/Szpital na perypetiach
Pomijając literówkę, dobra odpowiedź
-
Serial przedstawia historię 6 dni z życia dealera narkotykowego. Zrealizowany na podstawie książki o tym samym tytule.
-
On My Skin ?