Kontent zdrowotno-wypoczynkowo-ciekawostkowy

• A Wy gracze uni 68, co wolicie ,jaka diete utrzymywac, oprocz konusmpcji surowcow innych?

Jakies cwiczenia,sztuki walki?

Ja cwicze juz dlugi czas Muay Thai, pomiedzy Taek-wondo czy Capoeira , do tego ok. jak nie ponad 3h dziennie kardio na rowerze, co Was utrzymuje przy pozytywnym mysleniu i dzialaniu?

Oczywiscie tylko dla pozytywnych wariatow, tych co sobie robia heheszki to dziekuje z gory :S8):trollface:

To jest czas zeby rozruszac unii

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

a zeby ktos sie zastanawial, mam dosc juz prania brudow, koniec z dziadostwem

• Czy mułaj tej to wietnamska prostytutka? Jeśli tak to nie potwierdzam, nie zoprseczan :D..

Pozdrawiam

Wisior

Wisior I Miłosierny dawca banów i unbanów młot na bugi miecz na push pierwszy tego imienia po trzykroć niesłusznie zbanowany

• Polecam fantastyczną dietę Chocoszokową, teraz ceny nieco inne przez inflację ale mimo wszystko tanio, smacznie i prosto!

Polska jest najtańszym krajem w Europie i można się tu wyżywić za około 100zł miesięcznie.

Właśnie kończę taki miesiąc za 100zł. Musze powiedzieć, że ani razu nie byłem głodny-ba!-momentami byłem nawet przejedzony, zapchany.

Nie zaliczam do jedzenia pica, co chyba oczywiste, bo jedzenie to jedzenia a picie to picie i na samą Cole wydałem koło 200zł(2 litry dziennie, czasami jeszcze wieczorem dokupowałem litrowa Colę).

A więc przechodząc do jadłospisu za 100 zł.
    Aby przeżyć miesiąc za 100 zł potrzeba:

1kg ryżu ok.3zł
    1kg makaronu ok.2,5 zł
    1kg kaszy jęczmiennej około 2 zł
    6kg ziemniaków ok.8zł
    2kg margaryny ok 5 zł
    150 bułek około 50zł
    10 paczek Chochoszoków ok. 20
    15 sosów do potraw jeden po około 50 groszy-około 7 zł, lub kilka sosów gotowych po ok.3 zł.

Razem około 100zł.
    Zostało mi jeszcze 7 złotych z tej stówy. Nieźle.

Jak to jemy?
    Rano zagotować gar sosu-mamy na 2 dni.
    Pierwszy tydzień-makaron. 5 bułek dziennie, pół paczki Chocoszoków.
    Drugi tydzień-ryż. 5 bułek dziennie, pół paczki Chocoszokw.
    Trzeci tydzień-kasza jęczmienna, 5 bułek, pół paczki Chocoszokwó.
    Czwarty tydzień-6 kilo ziemniaków, 5 bułek , pół, paczki Chocoszoków.

Zamiast Chocoszoków można kupować krem czekoladowy-400 gr za 2,5zł albo zwykle kulki czekoladowe, można nabyć za 1-2 zł 300 gramów.

Także jadłospis jest sprawdzony i bardzo sycący-nawet zostało mi jeszcze trochę ryżu i kaszy, bo kilogram na tydzień to naprawdę jest aż nadto.

Brakowało mi jedynie serków, jogurtów i rybek.
    Ale bez problemu mogę taki miesiąc powtórzyć-mówię to jako osoba która lubi jeść, objadać się, czy nawet obżerać.

Jeden Władysław Jagiełło i masz jedzenie na cały miesiąc.
    Pozdrawiam.