Chodzi o jonowa
Posts by Kubson91
-
-
Nie słuchaj gracza Quarion , to że on tak mówi nie oznacza że tak jest i że tak musi być. Opowiada głupoty i liże jajka bo chce być taki super fajny a nie jest. Odkleił się od rzeczywistości już dawno i odlatuje na ślepo.
Handel zdechł, Majs ma rację, nikt nie chce kupować dexu i sury po durnych przelicznikach. Może na starcie nowego uni ktoś tam weźmie i kupi jakieś śmieciowe ilości ale później nie ma na co liczyć. U nas na Unii trzeba kombinować inaczej żeby te kichane przeliczniki omijać bo tak to nikt a nikt nie chce kupować.
I właśnie koza chce sprzedać śmieszną ilość paliwa, bo akurat potrzebuje krychy. Moze nie ma jeszcze znajomości w grze lub nie chce pisac do każdego. I po to jest ten dzial by sie ogłosić - chce kupic/sprzedac to i to, a nie na marudzenie ze handel zdechl.
Padł na starszych uniach i tylko w przypadkach gdzie dla nie których jedynym/łatwym zyskiem bylo kupic tanio paliwo i zmienić na wiecej surki u handlarza.
Handel dalej istnieje za 3:2:1 bo dalej sa ludzie, którzy maja jednej surki za duzo, a potrzebują innego surowca. Sam wczoraj na YIN kupiłem 1kkk paliwa za krysztal bo potrzebowałem na astro
-
Z tymi Max ekspami to chyba przesadzacie z tego co pamiętam max na x8 eko była pojemność 3200 DT ( 10 tech nadprzestrzena) czyli ok 140kk mety + % form zycia do tego chyba ze cos się zmieniło i tego nie wiem, na duńskim gram sobie od tak wiec nie sprawdzałem 450kk mety max macie albo 290kk jak pisze drugi kolega? Dodali nowy próg pkt dla top 1 ? bo po staremu było 7 progów:
1kk
5kk
10kk
25kk
50kk
75kk
100kk - i tu max było 140kk mety z 1 ekspedycji
tak czy owak 9999 DT i tak ma większa pojemność niz 45k mt 9999 DT to jak 49996 MT
MT lataja szybciej
-
Agresorzy podjeli temat podejrzewajac blad gry lub nielegalne oprogramowanie.
Jak widac wyzej ucieczka byla mozliwa dzieki opcji wbudowanej w gre. Powod braku starcia jest znany i legalny, wiec mozna sie rozejsc bogatym o nowa wiedze.