Posts by Maraton
-
-
Powinni zmienić informacje, bo dla mnie wybrane, to wybrane.
-
Jest środkowy przycisk przywróć wybrane. Nie udało mi się go nigdy uruchomić i zawsze przywracałem wszystkie badania. Jak więc przywrócić te wybrane? Jak najpierw wybrać te wybrane?
-
Dzięki. Tyle gram, a nie zauważyłem tego. Przez przypadek musiałem przycisnąć. Oczywiście wszystko jest OK.
-
Dzisiaj zrakietowałem planetę, raport w porządku, a przy szpiegowaniu obrona stoi. Lecę, bo może jakiś błąd, ale obrona była.
-
Jak w temacie. Na jednym z kont mam galaktyki słabo widoczne. Aktywni gracze są dobrze widoczni, ale nieaktywni prawie niewidoczni. Próbowałem wszystkiego, z wyczyszczeniem historii przeglądarki i odinstalowaniem wtyczek. Na Firefoxie i Chrome jest tak samo. Na drugim koncie na tej samej przeglądarce jest wszystko w porządku.
Kiedyś na drugim koncie miałem tak samo, ale się naprawiło, nie wiem nawet kiedy, bo rzadko przeglądałem galaktyki.
-
Zaliczyło za całe 1500 anty. Ale powinno pisać, że za anty.
-
Szał przyspieszenia
Ukończ natychmiast zleceni Stoczni, które jest w toku co najmniej 1 minutę
Nie działa, jak temacie, już od poprzedniego eventu nagrodowego. Próbowałem dwa razy z detroidem - raz zakończyłem budowę obrony 27 minut, drugi raz budowę satelit - 29 minut. W poprzednim evencie kończyłem antymaterią i też nie zaliczyło. Może macie sposób, bo na niemców i ich informatyków już nie liczę. Niemców z małego m specjalnie napisałem, bo jak można stawiać ciągle nie działające zadania? Ze złośliwości chyba.
-
Jak w temacie - nie działa zerknij na inną galaktykę w nagrodach. Już napisałem o tym w poprzednim evencie nagrodowym, pisałem w tym evencie, więc napiszę jeszcze raz w osobnym temacie, bo sytuacja nie jest wesoła. Mam właśnie do zaliczenia to zerkniecie i Gameforge mi to uniemożliwia już któryś raz z kolei.
-
To woła o pomstę do nieba. Zerknij na inną galaktykę nie działa już od poprzedniego eventu. Zgłaszałem to, zgłaszali to też inni. Czy nie da się tego naprawić. A jak się nie naprawiło to po co to puszczać? Jakbym miał kontakt z kimś z Gameforge, to bym się spytał, czy jeszcze się tą grą ktoś zajmuje, czy tylko boty? Widocznie poziom informatyków i ludzi zajmujących się sprawą OGame jest bardzo niski, skoro nie potrafią ogarnąć takiej prostej sprawy. Już nie mówię o tym, że atakuj i szpieguj graczy nie działa na początku eventów już od kilku miesięcy. Potem to szybko naprawiają (kilka godzin to szybko?). Czy nie można, żeby było dobrze od razu?
-
Nie zalicza - zerknij na inna galaktykę. Zerkam, zerkam i nic.
-
Może ktoś się orientuje? Czy można odbierać nagrody nie po kolei bez utraty nagród z niższych rang?. Np. nagrodę z rangi 4, potem 2, potem 3?