Brawo nolife, czekam kiedy top1 zapakujesz do recków.
Posts by Bonifacy
-
-
Falstart
-
No i kiedy otrawcie UNI Ymir ? Póki co nie można się zalogować.
-
Chyba jedyny błąd, który mi się podoba.
-
Nie gram flotą. Na moich pozycjach siedzą same pełzacze i tramkpki pod krótkie zwózki.
Co do powyższej uwagi - pomóż mi proszę zrozumieć o co dokładniej chodzi. Poprawię swoją wypowiedź, jeśli będzie taka potrzeba (grunt to się - jak piszesz - zrozumieć, no i dogadać ). Ogólnie to tak czuję, że piszesz o scenariuszu, który wyludnił Quasar, na którym gram, ale jakoś nikt na forum nie napisał swojego zdania, na czym ten scenariusz polega (poza moim jednym zdaniem, ale nie będę go wywlekał, bo nie jestem narcyzem ogejmowym i nie zakładam jedynej słusznej racji). Więc jeszcze raz - możesz szerzej uzasadnić swoją wypowiedź, czy mam/mamy się domyślać o co chodzi? Czytanie ze zrozumieniem wymaga jednak treści, z której można zrozumieć coś więcej niż ogólnikowe tajemnice poliszynela, albo domysły. Dyskutujmy, albo się obrażajmy.
No właśnie, nie grasz flotą, a zabierasz głos. Masz możliwość zagrać teraz flotą na nowej uni i zrozumieć to co napisałem.
Nie mam nić do anty, lecz do możliwości skracania czasu budowy, badań, już tak.
-
ci co będą grali bez anty raczej długo nie polatają
Czemu demonizujesz tą anty? Normalna sprawa, że jak robisz komercję, to chcesz zarobić. Skąd inąd - czemu gracz wydający 2 dychy miałby być gorszy od tego co nie wydaje nic? Nie trzeba od razu wydawać tyle co ja - wiem to z Quasar, bo nie wierzę, żeby cała topka wydawała tyle samo co ja, albo niewiele mniej, lub wiele więcej. Na takich speedach wystarczy po prostu pilnować cyferek pilniej niż na takim, które wskazała wyżej Ruda. Dziś już nie ma skilla na niskich spidach - teraz jest skill na mikropłatnościach. Cytując mistrza - jak się nie podoba, to żegnamy (żartuję - muszę to zaznaczyć).
Kurde, pisałem podobny post na starym uni kilka razy. Wieje nudą.Czemu nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ?
Nie jesteś wstanie upilnować floty, no chyba, że pójdziesz na urlop to ją ocalisz.
-
Nowe UNI zapowiada się pięknie dla flociarzy, ale ci co będą grali bez anty raczej długo nie polatają. Moony będą znikały w mgnieniu oka przy 6x flot + generał.
-
-
Czy da się jeszcze niżej upaść ?
UNI jest już martwe, a największym przegranym jest top 1, któremu walka pozostanie jedynie z własnym portfelem.
-
Jak to się mówi do 3 razy sztuka Był moonkill ale moon przeżył... Była lotka na akcie, siadło dopiero przy locie 40 us ponad.
Uni robi się coraz bardziej żenujące. Jeden dostaje skana i ucieka od razu na U, drugi dostaje lotke w us zanim flota doleci też już na U...
Co się dziwisz, jak latasz 24/7.
XXX też na urlop ucieka, przypadek ?
-
"Flociarze" padają jak muchy, nawet nie potrafią floty przypilnować, za niedługo nie będzie po kim latać.
-
584 konta na UNI, większość to urlopowicze i idlaki, jedynie kto jeszcze nie został doszczętnie zjechany to górnik.
Do zabawy zgłosili się flociarze z top 10 z jednego sojuszu, konkurencji na próżno szukać, ich cel, wybić niedobitków na tej UNI.
Ostatni gasi światło.
-
Zyski tu macie niesamowite, żonka pyka na tym uni, dla mnie za szybko
Zyski tu są, ale z anty.
-
Kolejny złom, czyżby właściciel się zmienił ?
-
Szkoda, bo
Kiedy ma odbyć się fuzja UNI Yildun ?
Nie wiem, oby nie za szybko. Przyszły rok ?
Wolałbym szybko, bo topka nie ma po kim latać i lata po ochłapy z 2 dniowego wydobycia.
Szczerze, to przydałaby się fuzja UNI Quantum, na której dosłownie jest cmentarzysko starych kont, przydałoby się tam więcej aktywnych graczy.
A nieaktywne konta przenieść.
-
Kiedy ma odbyć się fuzja UNI Yildun ?
-