Styrtasiepali
Posts by BogusWallior
-
-
ładne tankowanko
-
oj Franc ty to potrafisz rozbawić ,ale ja nie będę się zniżać do twojego tak niskiego poziomu inteligencji i pogratuluje ci kolejnego ST zamiast ci cisnąć od butów czy głupich osłów dla tego tyle z mojej strony
-
gRaty wlotu tak jak napisałeś bez paczek da się zrobić fajną flotkę i wykręcić niezły % oby więcej z twojej strony pozdro
-
topnieje flotka Omi-emu ale to tylko czubek góry lodowej
Trampek przetapiaj na nowe zabawki bo masz ładny zysk
Omi Szo i tak nie poczułeś straty
-
dokładnie 7 h to długo popełnił błąd trudno Zakaz do połowy serwa pisał o pomoc udało mu się ale rakietami po 3 k to walić potrafi a obronić sięto już nie
-
nie robię sobie popychadła z Muchy tylko pisze jak było jak abra dostał złoma to raz a 2 zakaz jak umiał po kilka tyś raket walić to nie było w tym nic a teraz jak ktoś postanowił mu zdiąć mona to już płacz i pisanie o pomoc dla mnie to jest żałosne z strony Zakazu;( oczywiście nie jestem za niszczeniem monów ale skoro taką obrał opcje to trudno nie wyszło szkoda floty nie ma
-
Widzę że bieda okropna na serwie .... Minioonek się podstawia zakazowi bo ten nie daje rady i ładuje tylko w obronę i rakiety są floty znacznie większe to za nie się Minionki nie biorą dlaczego ???? Władca wleć w jakiegoś minionka i znowu zacznie się płacz że Władca atakuje
-
-
brawo w końcu coś nowego ST pozdro
-
franc jak bym to nazwał akcją solo bo władca much dał tylko 666 sąd szpiegowskich co tylko jak rozumie mogło opużnić troszecze czas lotu jednak chyba nic nie zrobiło a wpisał sie w st tak jak ty jak wlecieliście wy 4 na 1 w0jci3ch sie odbuduje i zobaczymy
-
OMI dasz rade powodzenia