Posts by GHOST

Piterku piękne gratulacje wyczekanej konterki. Wyszło zacnie i konkretnie nagrabiłeś sury. Rośnij w siłę ;)

Dziękuję za dedy. Pędzący napsuł mi trochę krwi i zrujnował plany rozbudowy....ale takie ryzyko wpisane jest w tą grę. Chyba zbyt długo było za cicho i wdarła się rutyna i uśpienie czujności za co słono zapłaciłem.

Tobie jeszcze raz duuuuże GRATY a Pędzącemu SzO!

FS nie poszedł bo zasnąłem a rano było już po temacie :beaten:

n00bie według mnie wiszenie na urlopie i zdjęcie go raz na miesiąc to raczej nie jest poważniejsze zaangażowanie w grę :]

Każdy kto gra dłużej w tą grę a i grał jeszcze przed fuzją to dobrze wie, że ja nie zostawiam statków na pastwę losu więc to wyjątkowa sytuacja a Skar miał farta, że akurat tej nocy zdjął urlop.

Nie płacze nad tym co się stało bo jak widać już dawno to odrobiłem.
    Osobiście nie toleruje takiego stylu gry i obnoszenia się z tym po forum więc mam prawo do wyrażenia swojego zdania na ten temat.

Skar mam nadzieje ze nie zmarnowałeś tej sury na głupoty 8o

theneo24 jak już wspomniałem zmęczenie pracą wzięło górę i po prostu zasnąłem bez FS. Ty jakiś noobek jesteś czy na głowę upadłeś? Chyba nikomu normalnemu by do głowy nie przyszło pisać takie brednie o pracy jako push konta. Luknij w statystyki i historię i pokaż mi jeden push. Konto regularnie rozwijane od lat. Zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz i nie rób z siebie NOOBA.

POZDRO :saint:

Nie ma się czym chwalić. Wisisz na urlopie prawie pod idlaka i ściągasz go o 3 rano (gdy normalni ludzie śpią :sleeping:) i wlatujesz w DT. Słabe to jest ale jak ktoś nic innego nie umie to orze jak może:rolleyes2:  Cinek taka sama taktyka - kilka tygodni wcześniej zrobił taki sam ruch i wleciał mi w satki. Ewidentnie brakuje wam jaj. :0stars:

Zainspirowałeś kolegę z sojuszu bo próbował swoich sił w ciągu dnia :beaten:

Gratuluje braku finezji i życzę dobrego spożytkowania surowców tych z dzisiaj również. Dla mnie to nie strata ale już odrobiona.

Cinek to nie gorszy okres tylko normalne życie poza tym na ekranie - polecam spróbować :beaten: