eeeehhh, a mówią, "Gość w dom Bóg w dom", a tu proszę, przyjechała do żony kuzynka z Wawy i znowu sfarmienie... SWATowi życzę konstruktywnego przetopu bo to dobry sąsiad. Lata jak jest po co, nie gasi światła "dla fanu". Zawsze szkoda surki, ale z dwojga złego lepiej jak do ogarniętego gracza trafiło.
Posts by selentyn
-
-
A ja pogratuluję obrońcom udanej podstawki!!
Błąd jest i dotyczy wszystkich. Tak jak pisze Mleczko Bojowe - każdy po nieudanym ataku może się zasłonić błędem. Trzeba wziąć poprawkę na błąd i albo - jak Komornicy - zawracać po pierwszej świeczce u celu, albo lecieć dalej i przyjąć z honorem na klatę ryzyko ewentualnej wtiopy.
Generalo i SWATowi - konstruktywnego przetopu, a niedoszłemu agresorowi życzę żeby sobie głowę na kilka minut wystawił przez okno. Przy obecnej pogodzie powinno szybko pomóc odzyskać poczucie rzeczywistości....
-
-
Graty wlotu i nie marudź
Kto wie? Może gdybyś stracił cenne sekundy na symulację, obrońca zdążyłby się zalogować ??
Ważne, że zysk Twój.
-
Cóż, w skrócie - trochę mi się przysnęło ;p
Co nie zmienia faktu, że ABW słusznie należą się gracisze.
Z dwojga złego, dobrze, że nie do Komornika poszło ;p ;p ;p
A NOE.... cóż NOE.... Poleciało mi (w sumie strat) 20kkk surki. Pierwszy raz tyle i zapewne nie ostatni ;p Ale spokojnie, nie panikuj. Wiem, że i Ty kiedyś ciężką pracą dojdziesz do etapu wożenia tylu surowców na dwóch moonach ;p
-
Gratulacje!
Nie ma jak to udana podstawka! Osobiście sam najbardziej lubiłem podstawki. (Pisze w czasie przeszłym, bo samo słowo "lubić" w kontekście OGame daje się używać wyłącznie w czasie przeszłym, no ale nie spamuję już...)
Incoming regularnie odsysa deuter z konta mojej żony, trochę tym podnosił mi ciśnienie, ale widzę, że poszło na szczytny cel, więc przymknę oko Chwilowo.
-
Ah ten Zdobywca: zalogował, zeszpiegował, zezłomował. ;p
Gratulacje!
Obrońcy SzO.
-
Ło Panie!! Zatrzęsło galaktyką, że aż mi kubki w kajucie pospadały!! Gratuluje Chłopaki wlotu, przetapiajcie, przetapiajcie! Obrońca przyjął porażkę na klatę, więc jak najbardziej SzO!
Edit: Lechia Gdańsk! Lechia Gdańsk!
;p ;p