Posts by plusONE

wydaje mi sie ze z bezradnosci pojda na inne uni uzywajac cmetarza. No i cale szczescie bo wloty po 1k satelit to smiech.

Septimelku jesli rozmawiam z ludźmi z obcego sojuszu, myślisz że będę mówił same konkretne rzeczy, to jest gra w której każdy gra pod siebie. Grając przeciwko EKO byłem złym dla nich, kombinowałem przeciwko im, później pojawiliście się Wy więc z wami nie byłem szczery bo byłeś moim wrogiem. W ogame nie można być szczerym bo jeden przekaże drugiemu i to tak idzie sobie wszystko w świat... To że coś tam było pisane na temat pieniedzy to tylko ze względu orentacyjnej nigdy nie dla sprzedaży, gameforge zarobiło ponad 50 tysięcy dzięki mnie więc zwrot byłby żaden, kolejne podpuszczanie a nie chęć sprzedaży. Miałem większe oferty od topki z PA (ale scriny z discorda to przecież żaden dowód). Mi pieniądze nie potrzebne, konto było dla zabawy, nie będęgrał dalej i ładował w to pieniędzy jeśli nie dostane zwrotu floty, aż takim frajerem nie jestem. Jeśli ja mam pewność że nikt nie miał danych do logowania bo je zmieniłem podczas fuzji, to jestem tego pewny, to konto było moim oczkiem w głowie (z lekką przesadą). Sam sobie odpowiedz kto mógłbyć w to zamieszany. Trzymaj się i nie pluj jadem, mądry - milczy i obserwuje.

Hmmm czyli piszesz ze grasz pod siebie, klamiesz, kombinujesz itp i probujesz jednoczesnie przekonac innych ludzi ze ktos ci sie wlamal na konto zeby odzyskac teraz flote ?:D

ALE PIERDYKNELO :O

Co do samego watku, 50tys zl wsadzone w konto i brak uwierzytelniania dwuetapowego? po co? by zasiadacze mogli szybko sie zalogowac? skoro tak no to od razu mozna wskazac winnego...

no ale moze tez bylo calkiem inaczej ? moze te gs i dt zostaly podstawione zeby starcie wygladalo na nieczyste? bo przeciez trudniej jest sie przyznac do porazki a latwiej sie wybielic i twierdzic ze to nie ja tak lamersko wtopilem... prawede zna osoba ktora grala, my sie o niej pewnie nigdy nie dowiemy

tak czy siak rekordowe ST powstalo GG