Posts by neurak

nie pamiętam nazw, zakładałem sojusze i wiecznie wojowaliśmy z tym sojuszem popuriego. ogn?

raz mu nawet zrobiłem kolonie w ukladzie z matką i rozjechałem wszystko. pamiętam jak mnie wyzywał na jakimś czacie, gg wtedy się używało, czy co?

pamiętam tylko, że tam w pewnym momencie był jakiś bug, że wszystkie idlerki nagle miały masę surki. spadłem wtedy z top5 i top3 flot poza top10 i jakoś przestało mi się podobać :)

mieliśmy taki konkretnie popieprzony sojusz i pamiętam, że zrobiliśmy kilka zlotów. chlaliśmy w krakowie i katowicach

poszperałem nieco. mój soj nazywał się ShivaS, nick często zmieniałem, ale chyba najczęściej miałem neurodancer. chyba nam się potem soj rozpadł i zrobiłem kolejny soj, i tamten nazywał się TiP - the infinity project. tym sojem też wojowaliśmy z ogn, ale tam już w pewnym momencie się grać nie dało. nagle kilku gości zaczęło mieć ogormne floty, wszędzie muny, tam chyba poszedł konkretny pusz. odpuściłem sobie i potem jeszcze bawiłem się na u28, tam miałem sojusz mushrooms i nick chyba psymagician, ale i tak wszyscy nazywali mnie pies magika :)

no, potem długo długo nic, chwilę grałem na czymś co się chyba zwało libra i teraz założyłem tutaj, bo się dowiedziałem, że jest coś takiego jak ekspedycja i można sobie paczać na cyferki i nic pilnować nie trzeba i po nocy ganiać.