Posts by usz4t

Graty Lerek, chyba dawno mnie nie było więc od razu gratuluje wszystkich wlotów przeszłych.
    Co do przyszłych to życzę chęci do gry :D i tak zazdro że wykazujesz takie (czasami), no i podziwiam !

Gz, Ave, top tyle ile sie udało wyłupić xd

Lajk za czokonosy :D

Moje Sith dzieci tak szybko urosły. Wzruszyłem się aż. Szkoda że bez bandery SITH ale wiadomo 8)
    Gratuluje starcia, jest się czym dzielić... i to srogo tego podziału o procencie nie wspominam nawet.

a haters gonna hate. Jak zawsze najwięcej śliny leci tym, którzy bez wała w cyferki nic nie potrafią ugrać bo mają tak szczelnie zamknięte głowy, że nie przychodzi im nawet, że można uczciwie latać. Głupka strugać łatwiej... Cóż, najmniej groźny ten co najgłośniej szczeka.
    Flotka obrońcy jakaś taka znajoma :D Lopik dumny, nie ma co xd. i zarobiony przede wszystkim :D

Gratuluje jeszcze raz, do nast.

ave SITH :fa:

Spóźniony ale czujny :D

Graty Lerasik, łezka w oku na widok tych latajek. Fajne czasy :D
    Dospawałeś tego złomu już nieźle, potentat na top 1 solo ściany SITH rośnie w oczach.

Pozdro i ciśnij dalej, powodzenia obrońcy.

Ave

Zaszalałeś Raven :D, nie ma co karcić nawet bo ściana najwyższej rangi...

dla otuchy:

Wszystko się kiedyś kończy. Jedni na banie, drudzy w reckach, taka kolej rzeczy w tej grze. Niestety.

Jak Cię znam to i tak uparciuchu gdzieś poklikasz za jakiś czas. Może jeszcze kiedyś nasze skany sie spotkają, chociaż myślę, że Ty pierwszy wskoczysz z powrotem w galę jak ja :D

Teraz odpoczywaj a w razie byś się jednak zdecydował na odbudowę to SzO ;)

Bunny graty ;) solidne pier.... :D

ave zza światów

Odwlekało się odwlekało... i nie uciekło :) Podchody pod, nad, w i przez Smigola chyba każdy robił jeszcze na leda z różnym skutkiem ale obrońca zawsze (niestety dla SITHów) na czas zdążył wbić na konto. Tym razem najlepszy gracz uni Leda nie sprostał szybkiemu lopowi :D

Niemniej graty zasłużone i szczere lop ;) Osobiście ciesze się niezmiernie bo chociaż nic wielkiego do Smigiego nie mam to nie pochwalam jego stylu bytu, grania i zachowania. Tak czy inaczej SzO za postawę.

Pozdro zza światów, ave :fa:

Dobra...
    Zameldowany, nie było łatwo się tu dostać. Znajome jakieś te latawce ;)
    Tak czy inaczej dobrze widzieć, że jeszcze potrafią przemykać układy w lewo i w prawo :D łezka w oku.

Baw się dalej morda puchnij bo co jak co ale tutaj to jest kogo gonić :D oby tylko miało to sens

Ave SITH, Ucho pozdrawia zza światów ;) :fa::fa: