Posts by Gangster z Afryki

Jako że wcześniej ktoś wrzucił to RW przed mną z racji braku czasu.. To krótka historia. Jak już wspomniałem jeśli zobaczę Fsa który jest robiony z planety i na fali to złapie, to lecę czy to rzekomy sojusznik czy też nie. Tu sprawa jest prosta gość latał na expy i Fsy z planety pomimo że miał MOONA. Prędzej czy później i tak ktoś by to wyłapał i ściągnął , więc uprzedziłem fakty . A obrońca dostał nauczkę :)

Czy to złe czy dobre. Nie mnie osądzać . Liczy się rezultat. Taka decyzje podjąłem jest to strategiczna gra .

Pozdrawiam, bawimy się dalej :).

Dnia 27-07-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Gangster z Florydy [DSI]

Bombowiec 1.525

Lekki myśliwiec 24.741

Ciężki myśliwiec 13.731

Krążownik 5.659

Okręt wojenny 10.126

Pancernik 1.907

Pathfinder 4.089

Obrońca alks01 [DSI]

Lekki myśliwiec 9.692

Ciężki myśliwiec 1.537

Krążownik 374

Okręt wojenny 254

Recykler 4

Sonda szpiegowska 438

Bombowiec 119

Niszczyciel 1.041

Pancernik 243

Reaper 47

Pathfinder 1.176

Wyrzutnia rakiet 34.461

Lekkie działo laserowe 955

Ciężkie działo laserowe 390

Działo Gaussa 317

Działo jonowe 3.270

Wyrzutnia plazmy 3

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Gangster z Florydy [DSI]

Bombowiec 1.512 ( -13 )

Lekki myśliwiec 13.383 ( -11.358 )

Ciężki myśliwiec 10.731 ( -3.000 )

Krążownik 4.946 ( -713 )

Okręt wojenny 9.723 ( -403 )

Pancernik 1.882 ( -25 )

Pathfinder 3.604 ( -485 )

Obrońca alks01 [DSI]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

288.175 Metalu, 67.831 Kryształu i 1.542.858 Deuteru

Agresor stracił łącznie 138.619.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 398.531.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 165.270.000 metalu i 105.485.800 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.898.864 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 75.809.175

Kryształ: 62.559.631

Deuter: -4.333.142

agresor zyskał łącznie 134.035.664 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -242.223.675

Kryształ: -123.790.331

Deuter: -34.415.858

obrońca stracił łącznie 400.429.864 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Pozdro dla koleżki któremu ten cel zwiał chwilę wcześniej :closed:

Agresor Yakuza325 [DSI]

Bombowiec 378

Lekki myśliwiec 8.469

Ciężki myśliwiec 2.889

Krążownik 1.962

Okręt wojenny 941

Pancernik 675

Pathfinder 2.066

Duży transporter 1.000

Sonda szpiegowska 1

Obrońca Around Games

Mały transporter 2.512

Duży transporter 2.074

Lekki myśliwiec 6.215

Ciężki myśliwiec 499

Krążownik 947

Okręt wojenny 536

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 54

Bombowiec 189

Niszczyciel 43

Pancernik 42

Pathfinder 1.152

Po bitwie...

Agresor Yakuza325 [DSI]

Bombowiec 378 ( -0 )

Lekki myśliwiec 4.180 ( -4.289 )

Ciężki myśliwiec 1.954 ( -935 )

Krążownik 1.756 ( -206 )

Okręt wojenny 933 ( -8 )

Pancernik 672 ( -3 )

Pathfinder 1.815 ( -251 )

Duży transporter 708 ( -292 )

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Obrońca Around Games

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

11.820.218 Metalu, 13.394.584 Kryształu i 2.470.105 Deuteru

Agresor stracił łącznie 44.501.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 187.088.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 92.421.000 metalu i 57.229.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 27.684.907 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 77.434.218

Kryształ: 55.394.784

Deuter: 5.105

agresor zyskał łącznie 132.834.107 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -117.043.218

Kryształ: -79.921.584

Deuter: -17.808.105

obrońca stracił łącznie 214.772.907 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

A co tu się narobiło... 8| Gangster?? W pracy na Tarazed też miałam odebrać flotę i... poszła do piachu... :D

Trzeba było słuchać koleżanki jak opowiadała i wyciągać wnioski... :P No cóż... Odbudowy szybkiej życzę :thumbup:

A Tobie Laojun Graty... :thumbup:zasłużone :)

U mnie trochę inna historia ;) - ja flotę odbieram :D

Musze napisac co nie co.

Gratulaje ataku i ustrzelenia GS.
    Co do Gangstera napisze tylko tyle.
    Jeszcze przed fuzja połączyłes sie z eko i zaczałes latac po satelitach na mnie i innym graczy. Kiedy napisałem Ci po ktoryms ataku(gdzie nie było surowcow) dlaczego latasz mi po satelitach to odp " Przepraszam nie zawrociłem byłem u lekarza" Najśmieszniejsze było to ze atak był 15k krążkow i nd. Kto puszcza 15k statkow z wiedzą ze nie bedzie ich kontrolował na ataku? Troche latania z sensem a nie na satelity by zniszczyc komus tylko satelity.
    Mimo to dobry gracz SzO.

Przed fuzją to był inny układ sił i inna sytuacja :D - dodam że tu pilnowałem Gsów - jednak Laosik się zaczaił na nie pocichaczu bez skanów :P

Gratulowałem w PW - jako że nie pamietam hasla i logina do konta nigdy nie jestem aktywny na forum :D - jednak zrobiłem wyjątek od reguły bo w koncu ST z części floty mojej :D

Akcja ciekawa zero skanu od Ciebie mojej floty nagle jestes :) - chyba ze coś mnie ominęło ze skanami bo od stycznia nikt w sumie floty chyba nie wyskanował :D

Gratuluje Lao - niema to jak po długim czasie Gsami na farmę się przelecieć z odwróconym rezultatem :D - najwyraźniej granie w pracy mi nie służy - wrócę tam gdzie moje miejsce czyli do biernego eko i vegetacji :D - ale za jakis czas moze znowu odświeżę :P

Zybi - a już się łudziłem że jednak podstawisz się w ramach wyjątku :D hahahahahahah :P

guff - nie dziękuj że w statach Up zrobiłeś za moje błędy :D heheheh

NoName1 - dawno cię nie widziałem :D - a tu nagle jestes , i zmiast Ciebie lao mnie spakował bez porannej kawy :P

Obrońcy Szo :D

Pozdro mordeczki ;)

Gratulacje Doktorku :) A Masterkowi więcej uwagi bo coś ostatnio się gubi :) - przy tym etapie rozwiniętych kont o takie floty to już nie problem więc szybkiego SZO masterek :) wiem że jesteś dobry player ,a w błędy kazdemy się przydarzają bądź jakieś dziwne sytuacje lag. brak pradu itp..

Twoja flota z: Księżyc [1:171:15] dotarła do księżyca planety Szukam Sojuszu [1:165:9]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 28.28 % Szanse zniszczenia GŚ:40 %

Twoja flota z: Księżyc [1:171:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [1:171:8]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 26 % Szanse zniszczenia GŚ:37 %

Twoja flota z: Księżyc [1:440:14] dotarła do księżyca planety Księżyc [1:420:8]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 14 % Szanse zniszczenia GŚ:43 %

Twoja flota z: Księżyc [3:300:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:304:3]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 33 % Szanse zniszczenia GŚ:33 %

Twoja flota z: Księżyc [2:321:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [2:314:10]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 33 % Szanse zniszczenia GŚ:33 %

Flota z Księżyc [3:300:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:291:6].

GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces.
    Flota wraca z powrotem na rodzimą planetę.

Szanse zniszczenia księżyca: 32 % Szanse zniszczenia GŚ:34 %

Flota z Księżyc [1:171:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [1:321:8].

GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces.

Szanse zniszczenia księżyca: 14 % Szanse zniszczenia GŚ:43 %

Flota z Księżyc [1:171:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [1:172:6].

Szanse zniszczenia księżyca: 30 % Szanse zniszczenia GŚ:35 %

Flota z Księżyc [2:321:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [2:331:8].

Szanse zniszczenia księżyca: 28 % Szanse zniszczenia GŚ:36 %

Twoja flota z: Księżyc [2:321:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [2:334:7]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 30 % Szanse zniszczenia GŚ:35 %

Twoja flota z: Księżyc [3:438:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:439:9]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 36 % Szanse zniszczenia GŚ:32 %

Flota z Księżyc [2:321:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [2:338:10].

Szanse zniszczenia księżyca: 28 % Szanse zniszczenia GŚ:36 %

Twoja flota z: Księżyc [3:300:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:291:9]. Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na księżyc. Początkowo lekkie trzęsienia na księżycu wzmagają się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.

Szanse zniszczenia księżyca: 35 % Szanse zniszczenia GŚ:32 %