Spoko, a wytrzyma ten długi weekend? Bo ja tam jadę z taką ekipą chlorów, że aż sam się boję
Posts by Peper_SMT*
-
-
Ja jeszcze dwie godziny i weekend, a jutro rano wyjazd ze znajomymi w 4 rodziny
(kupię wątrobę, płacę w ojro)
-
dekalog
-
A dla innych koniec poprzedniego
-
artefakt
-
Długo myślałem co tu napisać, bo słyszałem jak ptaszki ćwierkają o tym co się tu wynokwiło, jeszcze zanim się pojawił STejk! Ale niestety nic ciekawego nie wymyśliłem
Nie wnikam w szczegóły co działo się w kuluarach, kto zdążył, kto nie zdążył, bo od tego są mądrzejsze głowy (GF piłeczka po Waszej stronie - może z tymi mądrzejszymi głowami mnie trochę poniosło, ale dajmy im szansę).
Chciałem jednak pochwalić samo starcie, a raczej jego ogrom! Zarówno Atakujący jak i Obrońca zasługują na słowa uznania, bo jest to MEGA Starcie Tytanów!
Nie wiem, czy moje oczy jeszcze kiedyś ujrzą podobne rzędy cyferek, ale tu jest tego w opór!
Starcie oceniam na
-
akustyk
-
Też to znalazłem,
Historia skrywa różne ciekawostki
-
To jest unmoeglich!
-
Mogę oddać pytanie znowu Tobie - nie mam ostatnio głowy do wymyślania ciekawych pytań, ale chętnie przekopuje pokłady dawno nieużywanej wiedzy (+ wujek Google) aby odnaleźć odpowiedź
Więc jeśli to nie problem możesz zadawać kolejne pytanie SPIN DOKTOR
-
moim zdaniem kilkaset femtogramów
-
Ale, że Grosika nie wzięli...?!
Taka, tam płynna zmiana tematu
-
Hehe, czyli ne ma tego złego co by na dobre nie wyszło
-
I pewnie mówił to w piątek i jeszcze dodał: I szykro mi, sze piąty raz w tym tyhodniu snofu padło na Ciebie!
-
Jak Ci picie w pracy szkodzi, to zmień pracę, o co chodzi?!
-
katakumby
-
filantrop
-
Litek! No już zaczynaliśmy się martwić czemu tak długo nie dajesz znaków życia
-
Miłość, miłość w Zako... - a nie dwa, to nie to miało być, sorry!
-
Czuj czuj czuwaj!