Aha! No to ja teraz też będę miał Ciebie na oku!
No chyba, że coś przeoczę
Poczekajmy do weekendy
obawiam się, że mogę nie dotrwać 😂
Mam urlop od dzisiaj 😜
Poczekajmy do weekendy
obawiam się, że mogę nie dotrwać 😂
Mam urlop od dzisiaj 😜
Kolejka 4:
Walia – Dania 1:1
Włochy – Austria 3:0
Holandia – Czechy 3:1
Belgia – Portugalia 2:2
Chorwacja – Hiszpania 1:0
Francja – Szwajcaria 3:1
Anglia – Niemcy 0:0
Szwecja – Ukraina 2:0
niestety znalazł się stejk.... tak to bym grzecznie juz spał...
Hehehe, "niestety znalazł się STejk" - oj biedny Ty, popatrz nawet się spokojnie nie można spać położyć, no!!! Gratki wlou!
Graty, zapomniałem o fsie
Skąd ja to znam Sz.O. a skleroza to taka choroba, że nic nie boli, ale potem trzeba dospawać trochę złomu
bo ktoś się zapomnianym zaopiekuje
Szymuś darował mi dziś wyzwiska na PW.
Jak miło, popatrz jaki dobroduszny! Czyżby coś się miało ku lepszemu?
Rzeźnik, mogłeś dać szybko jakąś cynę to bym Ci szybko policzył, dołożył jaką pancerną SS i mieli by My ACS-ik? - a nie gupi ja, teraz to mnie lekko poniosło! Sorki, toż to byłby już trójkąt!
pokaż co w Tobie drzemie
Bo siła drzemie w dżemie!!!
A kogo konkretnie masz na myśli?
No tak, Szwedzi już praktycznie bez względu na wyniki obu meczów w naszej grupie mają awans zapewniony. W najgorszym dla nich przypadku z trzeciego miejsca z 4 punktami. W grupach A, B i C drużyny z trzeciego miejsca mają po 3 punkty, a odpadają tylko dwie drużyny z tych pozycji. Tak więc Szwedzi już są w 1/8, kwestia tylko teraz na kogo trafią?
1). Wychodząc z 3 miejsca mogą trafić na Holendrów lub Belgów - raczej chyba nie chcą grać z żadną z tych drużyn
2). Z 2 miejsca trafią na drugą drużynę z grupy D - a w tej grupie na drugim miejscu może być tak na prawdę każda z grających tam drużyn: Czechy, Anglia, Chorwacja lub Szkocja
3). Z kolei jeśli utrzymają 1 miejsce w naszej grupie (oby nie ) to wtedy będą grali z 3 drużyną z którejś z tych grup: A (Szwajcaria), B (Finlandia), C (Ukraina), D (patrz wyżej
)
Raczej, kalkulacje ze strony Szwedów się nie spodziewam, a jeżeli już to tylko taką, aby trafić na opcję nr 3
Tak więc Panowie Reprezentanci - spinać poślady i trawa ma być zorana w z dłuż i w szerz!!! INNEJ OPCJI NIE MA dla nas!
Tym bardziej, że wszyscy spodziewają się tego, że Szwedzi będą grali mocno defensywnie, a my będziemy musieli atakować. "Eksperci" ze telewizornii (pożal się Boże) twierdzą, że taka ofensywna gra nam w ogóle nie leży a Szwedzi się zamurują i będą liczyli na szybkie kontry! Obawiam się tego, że wszystkie te ekspertyzy dostaną w łeb już w pierwszej połowie. To jest mecz, w którym dotychczasowa taktyka każdej z drużyn może się w ogóle nie sprawdzić i dlatego wynik tego spotkania jest tak mocno nieprzewidywalny. Ja, tak jak wcześniej pisałem (mimo iż biorę udział w forumowym typerze) nie podejmuję się typowania wyniku.
Typowy polak,ino by w morde lał
Bo życie na trzeźwo jest nudne i nie do przyjęcia
A alkohol to nawet na odległość potrafi poprawić humor!
Zadzwonił dziś do mnie szwagier i mówi, że ma dobra flaszeczkę i zaprasza mnie jutro na mecz do siebie!
Jeszcze dziś nic nie wypiłem a już humor wyśmienity
Mati masz rację z tymi meczami o których wspomniałeś, szczególnie bitwa, bo inaczej tego nie można nazwać Szkotów z Anglikami, tam było słychać ja trzeszczą kości!
Oczywiście, trudno nie wspomnieć o meczu Węgrów z Francuzami - dużo nie brakowało i bylibyśmy świadkami, chyba jednej z największych niespodzianek na tym Euro (choć wynik tego spotkania też tak można zakwalifikować). Węgrzy mi bardzo zaimponowali swoją postawą
Niemcy! Jak to Niemcy, znów potwierdzili stare przysłowie, że wszyscy grają a Niemcy wygrywają - to jest już od bardzo wielu lat drużyna turniejowa i oni wiedzą doskonale jak się do takich imprez przygotowywać. I bynajmniej nie ma tu znaczenia skład czy selekcjoner, oni zawsze robią swoją robotę niemalże perfekcyjnie
Co do nastroju, o który pytasz, to... ja staram się nie podpalać.
Nasi odzyskali trochę honoru po meczu z Hiszpanią, ale nie oszukujmy się (mimo iż Hiszpania to jednak zawsze będzie potęga w piłce kopanej) obecna reprezentacja tego kraju szału nie robi. Luis Enrique nie lubi tiki-taki z czego zawsze ta ekipa słynęła i to niestety było widać na boisku. Oni zawsze zajeżdżali przeciwnika ogromną ilością podań z klepki, a teraz grają jak nie oni - takie jest moje zdanie.
Jeśli chodzi o nasz mecz ze Szwecją, to pojęcia nie mam! Nasuwają mi się jedynie słowa klasyka: "Mecz można, wygrać, przegrać albo zremisować" - i w tym spotkaniu może się wydarzyć dokładnie wszystko, a na 100% lekko nie będzie! Serce podpowiada mi, że będzie dobrze, ale z kolei zdrowy rozsądek pompuje we mnie sporo wątpliwości i obaw!
A pisałem już gdzieś kiedyś, żeby nie startować do Wielebnego, bo zamknie w konfesjonale i wychędoży bez najmniejszych skrupułów
Ale co ja tam wiem, w nogach śpię i o bożym świecie pojęcia nie mam
Alko to zUo
Dokładnie, alko to samo zUo więc trza je lać w mordę!
Serio, ja się wczoraj nie wpisałem? OMG!!!
Ja to fajną banię musiałem mieć po sobocie
UUła, niezłe stado GęSi pogonione
Nadzieja umiera ostatnia!
No comments! 🤦🏽♂️
Kolejka 3:
Włochy – Walia 2:1
Turcja – Szwajcaria 1:3
Ukraina – Austria 1:0
Macedonia_Północna – Holandia 0:2
Rosja – Dania 2:2
Finlandia – Belgia 0:3
Chorwacja – Szkocja 1:1