jak w temacie uni herkules
Posts by Zadra
-
-
Co jak ktoś zaplanowal sobie powrót floty zgodnie z wcześniej ustalonym terminami?Zaraz kończy mi się przerwa i nie mogę wejść na konto. Gówno nie gra.
tacy jak My to pogadaja sobie na forum a karawana, ,kasa'' jedzie dalej i sie nie przejmuje
-
już do 14 a ty głupi ludku siedź i czekaj
brawo team
-
dlaczego o tej godzinie nie moge normalnie sie zalogowac , cos nie tak
witaj w klubie
-
Jak juz pisałem wyżej - rozwiązaniem dla "firmy" mogłoby być uni abonamentowe - bez AM.
Jest sporo graczy, w tym ja, których nie interesuje stałe wkladanie masy kasy w grę, aby móc powalczyć o TOPke - tak jest przy AM.
Przy abonamencie, miesięczny wkład każdego gracza byłby taki sam - więc to czy będziesz w TOPce, będzie zależne od prowadzenie gry, strategi gry , a nie od ilości włożonej w nią kasy.
to ma sens
-
nie musze
Powrót floty
Od:
dowódca floty19.09.2024 11:06:07
Pole zniszczeń [1:20:8] na planetę
E-4 [1:20:8].
Flota dostarczyła:
Metal
54.000Kryształ
54.000Deuter
54.000Powrót floty
Od:
dowódca floty19.09.2024 11:07:48
Flota dostarczyła:
Metal
54.000Kryształ
54.000Deuter
54.000Powrót floty
Od:
dowódca floty19.09.2024 11:09:20
Flota dostarczyła:
Metal
54.000Kryształ
54.000Deuter
54.000Powrót floty
Od:
dowódca floty19.09.2024 11:12:44
Flota dostarczyła:
Metal
171.000Kryształ
171.000Deuter
171.000mam tego jeszcze sporo ale nie chce mi sie wklejać
[mod='Qnick']Podwójny post poprawiony. Proszę używać opcji "Edytuj"[/mod]
-
bilans zbiórki się nie zgadza
jak się chwalisz na forum to napisz prawdę
-
podpinam się Nick w grze -zadra.
-
Event zakończył się o 14:00 ?
według moich obliczeń to był 5 dzień ewentu
-
-
-
up...
-
wymienie pm na ss nick w grze Zadra
-
ban dla Ciebie bo się udzielasz
-
Była informacja o tym, że przeprowadzona zostanie konserwacja.
Nie zaleca się w takich wypadkach czekać do ostatniej chwili by uciec przed atakiem.
nic sie sie stało Polacy nic sie nie stało nic sieeeeee niiiiiiiie stałłłłłłłłłłłłłłłłllo Polacy nic sie nie stało i tak dalej ......
-
Z tego się dowiedziałam problemu już z flotami nie ma.
a jak ktoś miał uciec przed atakiem i go zlagowało to jest ok??
-
Przy jakiejkolwiek próbie ruchu floty dostaję komunikat ,,obecnie flota toczy walkę'',
oczywiście nie toczy żadnej walki więc zgłaszam nick w grze KAKTUS 11
Ruda poproszę o pomoc
-
ja wybrałem takie uni które mi pasuje a teraz jestem zmuszony do zmiany to jest właśnie ta różnica...
Najważniejszym parametrem jest prędkość flot a wybór masz spory. Reszta to szczegół do przebolenia.
ja wybrałem takie uni które mi pasuje a teraz jestem zmuszony do zmiany to jest właśnie ta różnica...
Najważniejszym parametrem jest prędkość flot a wybór masz spory. Reszta to szczegół do przebolenia.
to twój ból a nie mój ja nie chcę zmian na uni w którym gram
-
Pierwszy raz dali wybór dla wszytskich a wy biadolicie starsze, młodsze, gorsze, lepsze. Raczej trzeba się cieszczyc z tego ze fuzja jest.
Chociaż ja dostrzegam inny problem na który chyba nikt nie zwrócił uwagii i mysle jest dość istotny bo podobnie było podczas tamtej fuzji, a mianowicie z 13uni ma powstać 6 a uważam ze jakby powstały 3 byłoby optymalnie a nie ze na koniec roku będzie potrzebna kolejna fuzja.
Narvi 50 aktywnych Gaspra 40 aktywnych Lacerta 80 gdzie jeszcze pewnie 20% z tego to jakieś słabe konta reszta do fuzji tez nie jest grubo ponad 100.
A chyba nikogo nie urządza fuzja podczas której dojdzie 20-30kont do jakiegoś uni bo nie licząc u68/Quantum/Quasar/Kalkye to pustawo jest wszędzie i ta fuzja nie rozwiąże żadnego problemu bo albo komuś nie odpowiadają parametry albo przewaga wiekowa serwera albo dalej będzie poprostu pusto. Ale w sumie co nasze zdanie się liczy
-
dodam swoje parę groszy jak zawsze uni fuzion jest ,,dorżnięciem graczy którzy wybrali dane uni tylko ze swoich względów.
wybrali bo im to pasowało a teraz wrzucani są do ,, jakiś'' worów nazywanymi fuzją i niekoniecznie się z tym zgadzają więc mają wybór grać na uni którego nie wybrali lub zakończyć grę
takie są fakty...