Jak za zimno ??? Odpowiednia temperatura ![]()
Piwo w temperaturze pokojowej jest ciepłe a herbata w temperaturze pokojowej jest zimna. Taki absurd ![]()
Jak za zimno ??? Odpowiednia temperatura ![]()
Piwo w temperaturze pokojowej jest ciepłe a herbata w temperaturze pokojowej jest zimna. Taki absurd ![]()
W delegacji byłem w pracy, nie na wakacjach
Na dodatek w niemczech a tam mają nie dobre piwo więc wątroba się zregenerowała. Dziś weekend więc nadrobię straty ![]()
![]()
![]()
Dzień dobry wszystkim. Wróciłem z zaświatów po dwóch tygodniach.
Dzisiaj faktycznie nie za ciepło. Mamy jeszcze rano więc będzie chyba dobrze. Na szczęście w delegację jadę do Monachium, to bardziej na południe i może będzie cieplej. Poza tym zaczął się oktoberfest więc ![]()
i od razu cieplej się robi :P. Byle do 12.00 w pracy wytrzymać
Dzień dobry, pogoda ładna. Wczoraj nawet cieplutko było. ![]()
Dzień dobry w przedostatni dzień pracy. Od jutra 2 tygodnie "wolnego". W delegację mnie wysyłają
. Troszkę będę tęsknił. Starajcie się aby Rentek na weekend nie wygrał.
Dzisiaj też wezwali mnie do pracy
Jedyne co dobre to Rentek ma mniejsze szanse na wygrane w weekend. Miłej soboty życzę wszystkim.
Dzień dobry. U mnie słoneczko od kilku dni i zero deszczu. Jedynie temperatura dość niska, niestety zima nadchodzi i do lata daleko.
Rentek będziesz się tutaj czaił aby wygrać?
Jak zwykle na weekend ![]()
@m fox 3 kawy do 8? nie masz jakiś drgawek od nadmiaru kofeiny?:D
Drgawek nie ale czasami żołądek zamulony z rana bo ta trzecia to zamiast śniadania. Do tego jeszcze papierosek . Lepsze to niż energetyki , po nich miałem lekkie palpitacje serca więc od jakiegoś czasu już ich nie piję. Kofeina sama w sobie nie aż tak bardzo szkodzi a kawa jest lepsza i zdrowsza niż herbata.
Hello!
ile to dzisiaj kawusiek u Was wjechało?:>
Do 8.00 przeważnie 3. o 10.00 przerwa i kolejna kawusia. Potem o 12.00 jeszcze jedna szybka na kolejnej przerwie. Tak około 6-7 dziennie, sypane bez cukru i mleka.
Dzień dobry wszystkim. Dzisiaj środa czyli taki mały piąteczek. Od teraz do weekendu już z górki. Miłego dnia.
No to dzisiaj już wtorek ![]()
Dzień dobry po weekendzie ![]()
Ogłaszam weekend. O teraz pewnie tylko Rentek będzie zaglądał i cieszył się z wygranej ![]()
wredny Rentek. Dzień dobry ![]()
Sroda, taki mały piąteczek ![]()
Czas zacząć nowy dzień
![]()
Dzień dobry wszystkim po długim weekendzie. teraz pięć dni pracy ![]()
Dzień dobry. Za 7h mam weekend ![]()