Posts by Ojedi...

jak już się człowiek zalogował na tym nowym, jakże "epickim" forum to nie wypada przejść obojętnie obok tego ST

Gratulacje za wlot dla atakujących, jednym starciem sprawiliście że uni stanęło do góry nogami, urlopy, kasacje, ludzie oddawali konta, opuszczali soje, zmieniali soje, zakładali soje...

niby jedno STarcie a istna "REWOLUCJA" :graty::brawo::goodjob:

Grałem lata temu i bardzo mnie cieszy że pewna rzecz się nie zmieniła: nie wystarczy multum kasy żeby być top1, potrzeba "czegoś" więcej a Wy udowodniliście że Lucek tego "czegoś" nie miał ^^ odwaliliście kawał dobrej roboty

Pokonanemu hmmmmm czego tam sobie chce...

ps. nie wiem czy tylko ja widzę podobieństwo ale Lucek to wyszedł trochę taki Jacek S.

Jacek S. wydał prawie 70 mln zł. na wybory i wyszła z tego kupa śmiechu

Lucek wydał równie dużo na oga i wyszła z tego kupa złomu :D:D:D

a miało być tak pięknie, wywiady miały być, autografy, UF miało być... a tu wpadł taki Psuja i popsuł wszystkie cyferki X( mało tego popsuł i powiedział że nowych nie odda ;(;(;(

a tak na poważnie to gratulacje dla atakiera za STarcie i za refleks bo trafił idealnie w okienko. Flota stała dosłownie pół godzinki bez opieki (robota taka a nie inna, życie) i to wystarczyło. Zalogowałem się 4 minuty po starciu i uznałem że nic już nie zbieram, ale o dziwo nie było dofarmu. Z Dawcą troszkę popisałem i spoko gość się okazał :thumbup: dał mi do zrozumienia że nie w jego stylu jest dobijać leżącego za co szacun

co dalej zobaczymy może uda mi się kiedyś odegrać 8o