Oj olszyn4, Ciebie to się tu nie spodziewałam
Przynajmniej podbiłeś % z mojej floty
Agresorowi gratulacje ładnej solówki.
lamo!
też się tu siebie nie spodziewałem, no ale jak widać lama ze mnie ^^
Oj olszyn4, Ciebie to się tu nie spodziewałam
Przynajmniej podbiłeś % z mojej floty
Agresorowi gratulacje ładnej solówki.
lamo!
też się tu siebie nie spodziewałem, no ale jak widać lama ze mnie ^^
Loo Panie, aleś z grubej rury poszedł
Wiedziałem ,że stać Cię na wiele, ale.to już naprawdę sztosik .
Przetapiaj ,nie będziesz musiał fs robić
Tobie na Dorado tez z grubej przywalili
Zgadza się
Loo Panie, aleś z grubej rury poszedł
Wiedziałem ,że stać Cię na wiele, ale.to już naprawdę sztosik .
Przetapiaj ,nie będziesz musiał fs robić
Ja się nie dam odbudować ,jak coś to tylko samemu ,ale może po odpoczynku krótkim, bo póki co przez to wszystko moja kobieta ma cudowny humor ,może i mi się przyda odpoczynek od tych cyferek
Gratulacje Motyl ,od paru tygodni takich okienek miałem dziesiątki ,dobrze wyczules nieobecność ,przetapiaj
Chęci do gry nie było ,rutyna zgubiła i jest jak jest .
Pozdrawiam wszystkich mimo wszystko
Graty Panowie pięknego Top1 OG.
Pewnie sporo czasu zostanie na swoim zasłużonym miejscu.
Schanowi odbudowy, ktoś musi walczyć z zimą
Czailes sie na tego Pana ?^^
A czym go chciałeś ubić ?
Graty ,ładnie siadło .
Śledzę temat Szymonie, skoro to przeprosiny ,to ja chętnie dam sobie już na wstrzymanie.
Życzę powodzenia w dalszej grze ,może do zobaczenia w gali
Pozdrowienia.
Display MorePaczta bo tak wygląda poprawny post w st.....
Obrońcom graty zgrania i ładnej obrony
Agresorowi SzO bo tak jak pisze w 7 sek ostatnio ciężko zawrócić... ( próbowałem xD)
Dziękuję za uwagę dajta se troche na wstrzymanie bo ubliżanie sobie na forum nawet jak się nienawidzicie to trochę nie na miejscu. Wejdź se jedne z drugim na disco nawstawiajcie se co 2 dni od szmat itp i każdemu będzie lżej a nie na forum takie zaczepki stare konie....
Ty chyba synu nie masz zielonego pojęcia ile Szymon jadu ludziom na pw właśnie wypluwa i co pisze o ludziach i ich rodzinach ,jak mu nie odpisujesz to nawet smsy będzie pisał ,to nie jest wzajemne ubliżanie tylko pocisk z Szymonem od dłuższego czasu
Zasłużył na to w każdym stopniu , farmą jest tylko poza tym wszystkim ^^
Display MoreJudasz, ty lepiej przy idlakach zostan bo loty na top500 przekracza twoje możliwości
Powiedziała tępa miernota która dostała odemnie gonga na Europie , nauczyłeś się już puszczać stacje czy dalej klepiesz podzielone kolonizuj
?
Graty obrońcom, w sumie dużo się wysilać nie trzeba było ,gongi u Szymona lecą już hurtowo,
Powiedziała oferma która jedynie co potrafi to latać na pałe a i to nawet ci nie wychodzi https://board.pl.ogame.gameforge.com/index.php/Thread/460719-SowiakWFormie-RiO-vs-SowiaK-TIME-656-420-wątła-obrona/ , wygląda znajomo ? ja w przeciwieństwie do cb nieogarze przynajmniej opużniłem i puściłem skan a ty co w swoim rw zrobiłeś poza umoczeniem pampersa ?
Wiem ze wyśmiewanie dzieci z zespołem downa jest nietaktowne ale lamus jesteś i średnio skuteczny troll klozetowy
Kordo szczyć się dalej tymi swoimi 500 st , widać padlinowate owe unie były skoro na tyle ci pozwoliły ^^
P.S.
Progres w zniszczonych będzie jak Szymon dostanie następny gong.
Jeszcze się nie zapowiada , za to ty może zrób jakiś progres w zniszczonych na Dorado bo puki co śmierdzi słabizną
Co to jest puki Szymonie ??
Widzę ,że bardzo zazdrościsz tych 500 st ,zacznij latać to może Ci ulży ^^
I uważaj na body, bo to tajemnicza sprawa bywa...
A co do Dorado - gratuluję ,grając tam pół roku nauczyłeś się nareszcie nazwy uni.
Szymon wszyscy wiemy, że jesteś moim fanem, trochę mnie to zawstydza
Display Moreoj olszyn4 tak na szybko ci światło zapalę i oświecę troszkę, bo nie chce zbytnio pobudzać z tobą dyskusji, wszyscy wiedza jaki spamer jesteś,
we wspomnianym starciu gdzie umoczyłeś 30mld floty to SowiaK był na PLUS bo dok mu oddał 15 % strat,
żadne jego recki nie padły wiec po co miał je klikac? po prostu zlamiłes umoczyłeś flotę i o to w sumie chodziło,
a teraz jak Szymonowi się trafiło o wiele mniejsze bum to się lansujesz jak panna na wydaniu,
ps. po raz 103567 nadmienię, ze starcie ze mną, które reklamujesz, to efekt autoklika na multikoncie rezultat: 3 konta na banie PERMANENTNYM
ja się odbudowałem kilkunastoma dobrymi stekami, i teraz możesz mi pogwizdać na forum wylewając żale i obsesje, zakładam że u grafomana niskich lotów to norma,
kropeczka.
3 konta Calineczka na banie ,ale żadne za Twojego klikacza,o którego płaczesz już tyle czasu i wylewasz żale w nawiązaniu do Torino ^^
To jednak nie powiesz nic na temat tego ,że w starciu Olszyn3k vs time ,prowadzę jakieś 12:2 ?
[tralalala], w sumie dużo się wysilać nie trzeba było ,[tralalala], ale i tak gratuluję, [tralalala]
Witajcie w klubie
produkuje sie olszyn4 co potrafi 30mld floty wtopić na obronie,
po prostu Szymon stateczki ma odbudowane, zatem czekam na progres w zniszczonych:)
Hehe milo ,że przytoczyles to RW, może sowiak pochwali się ile reckow zostało wtedy przekilkanych, poza tym z tego co widzę to obaj byliśmy na minus bo było to rw na siłę ^^
Jak już złomować to tak jak Ciebie .
https://board.pl.ogame.gamefor…ountdown-TIME-1001074-37/
No to moze byś jeszcze wrzucił link do tych 12 czy 13 rw, które zrobiłem na Twoim sojuszu, albo swoje tłuste wloty w czapla czy moje moony ?
Jeszcze raz graty Pany !
P.S.
Progres w zniszczonych będzie jak Szymon dostanie następny gong.
Judasz, ty lepiej przy idlakach zostan bo loty na top500 przekracza twoje możliwości
Graty obrońcom, w sumie dużo się wysilać nie trzeba było ,gongi u Szymona lecą już hurtowo, ale i tak gratuluję, każdy chce mieć Szymona w swojej kolekcji, a i Wam się udało
Witajcie w klubie
Szymonowi kilof i do kopalni ^^
Graty Pani Agresor, Szymonowi kilof i do kopalni
Ale anty-cienizna , jak się nie potrafi grać to się kupuje i ot cała tajemnica ^^
Ciągle się dziwię jak można wydawać tyle kasy na takie coś
Super stadko ripków, tak trzymaj i jedziesz dalej z farmami
Graty Leia, konto śmiga jak należy.
Przetapiaj i czekamy na więcej
Herbi!!! Komu ty się dałeś zezłomować! Jaki wstyd!
No ale cóż, tak czasem bywa, głowa do góry Stary i Sz.O.
A atakierowi Kinder Surprise i talon na nowe body!
Flociarze, zacznijcie go baczniej obserwować! Fabiano na emeryturze i się trochę "polonista" rozpanoszył!
Chwila nieuwagi i Szymuś przeora na nowo to uni
No no, faktycznie, nowa gwiazdaaa nam tu rośnie, chyba jakiś dobry lotnik co?? ^^
Aż mnie zamurowalo Szymon złomuje gratki chyba pierwszy raz po tej stronie po fuzji
Zezłomował Herbiego z kartelu. a po za tym połowa uni go złomowała
Obrońcy
Nie tylko polowa tego uni, farma zostanie tylko farmą choćby i BFSa trafiła
Szymek tutaj już został pocisniety do spodu i próbuje teraz swoich sił w słownych zamieszkach na Dorado ^^^^