Posts by chill

Rady na wszystko niestety nie mam :)

[mniam] Było śmiesznie ale do pewnego momentu!

Idę sobie do pracy, więc wejdź Art albo Ruda albo ktoś inny tam na moje konto i puść fsa mi standardowo na 6h.

Blokada ataków do 13:00, super fajnie, ale o 12 wychodzę do pracy. W pracy się zajmuję pracą a nie tak jak Wy, że sobie w telefonie będę siedział.

Jak do 12:00 nie rozwiążesz problemu z wysłaniem floty (bo nie idzie jej wysłać), to oddasz w zębach całość, która zostanie zezłomowana.

Odpal lepiej u bo nikt Ci nic nie zwróci a Ty będziesz kopać się z koniem później.

Nigdy tego nie naprawili, chyba, że dodanie stopPropagation() nazwiemy łataniem dziur. Po podmianie klasy fleetdispacher nadal wszystko działa po staremu, czyli wychodzi na to, że backendu nie ruszyli...

U mnie premii by nie było 8o

Wszyscy wiedzą jak wysłać tak szybko fsa, tylko tutaj jest duże st na szali i ambicja tego kto dał ciała z klikaniem więc trollują.

Wysyłając flotę na kolonizuj, jeśli nie mam wystarczająco wysoko astro do skolonizowania nowej planety pojawia się komunikat:

Po kliknięciu w "Nie" (przypomniało mi się, że nie załadowałem np. surki) przycisk "WYŚLIJ FLOTĘ" jest aktywny, ale już floty nie wyśle. Muszę od nowa wejść we flotę i wszystko przeklikiwać od nowa.