Elegancko pierdyknęło i super procent! Pokonanemu SzO, bawimy się dalej!
Posts by thomaseq
-
-
Jak tylko się obudziłem rano i zobaczyłem spam na kanale to już wiedziałem, że coś jest na rzeczy.
Wielkie gratulacje panowie za tą akcję! tomee Ty to jesteś prowodyr z prawdziwego zdarzenia!Dla Gierka SzO, zapowiedział, ze będzie
-
Dobra ustawka i widze SZTURMAN polubił, czyli wszystko pod kontrolą ;),a GO jak zwykle ślepy, ale jak to mówią najbardziej ślepy jest ten, co widzieć nie chce
No ale moja wina.
pewnie, my tylko kupione rw wstawiamy
piękny złom, gratki panowie!
-
Kara za latanie po satkach i podkradanie dexu! Graty panowie, Szagy SzO!!!
-
Tak się cieszą PGSy z kradzionego starcia.
Nawet byście nie ruszyli tłustych zadów na lot, gdybym ja nie zrobił roboty. Pusher "Iamsregend", bo do legend to takim brakuje i archer, co blokuje ludzi, którzy go ostrzegają przed gongiem
Mógłbym pisać całą historię, ale szkoda mojej klawiatury. Zostawię więc co nieco tylko tutaj:
PS. Naucz kolegę wysyłać flotę, bo jak następnym razem poleci całością w 1 slocie, to mu coś spadnie.
PS2. Złodziejstwo to złodziejstwo, a karma wraca.
Obrońcy życzę SzO, a złodzieje niech się udławią
czyli to jest tak, że ustawiłeś sobie wlot, a mimo to ktoś zdążył wlecieć przed tobą i jeszcze zebrać złom
No grubo
i pretensje masz do chłopaków, a nie do siebie
chlopakom graty i przetapiania! -
Gratulacje kolego!
[mod='Neferet']Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi[/mod]
-
thomaseq
7800699
Flota:
Lekki Myśliwiec:3001588
Ciężki Myśliwiec:334600
Krążownik:329264
Okręt Wojenny:111929
Bombowiec:15991
Niszczyciel:23549
Gwiazda Śmierci:1245
Pancernik:100167
Rozpruwacz:9619
Pionier:106009
-
Nareszcie dodało się to ST! Ze swojej strony dodam, ze upociłem się chyba z nerwów bardziej za nas dwóch
ogromne gratulacje Kirczi, pierwsze ST i od razu na kosmiczny procent, nie tam jakieś sranie po krzakach
szkoda, że na masterku nie wyszło, ale taka gra niestety.
Obrońcy oczywiście SzO!
pozdrowienia również dla całego sojuszu TTG!!