Posts by Caramellina

Szkoda strzepic ryja na cala ta hipokryzje turbo ptysi :S W swoj ogrodek anty nie patrza a do innych zagladaja ;) Ogmar naczelny antyklikacz ale u swoich moze byc;) Amba fatima byl vito i go ni ma ^^ Carmella, Vito gdzie te nasze bany za 72h? Minelo ze 72 dni a dalej ich nie ma;( Zamiast pogratulować wyklikanej stacji to spinacie sie jak dzieci ;)Ale co tu duzo pisac skoro wy nawet nie ogarniacie ze rozpurki zbieraja zlom przy starciu i uważacie ze zlom sie klonuje8o8o8o Dla was to bug^^ A co do straconej floty... No wlasnie kogos tu bardzo boli ze ja stracil... I adwokata wynajal zeby bronic misia pysia ^^No coz teraz mozecie sie przyznac do tych pushy do ktorych przyznaliście sie na priv byle tylko was bronic :D:D:D

I do sedna ^^ Atakiera graty! Jebuo ladnie i najwiekszy szczekacz wyjaśniony ^^

tak jak napisałąm wyżej, wszyscy daliście się nabrać jak dzieci na to anty, śmiech na sali hahaha ^^^^ ciebie z kolei widzę boli że jesteśmy parą i gramy razem, smuteczek jak nie masz z kim grać może poszukać ci koleżanki do gry ? xD A jak masz dowody na jakiś push z naszej strony to chętnie zobaczę na pw ;)

dobre my siedzimy 24h chyba nie wiesz o czym mówisz kolego xd ja od dawna mam urlop bo nie chce mi się grać z ludźmi co grają pay2win ^^ tacy z was dobrzy gracze a nie wiecie ze akty można robić nawet jak nie siedzisz na koncie? :D oczywiscie ze nie kazdy potrafi zrobić te wszystkie rzeczy które wymieniłeś ale co innego jak ktoś ma umiejętności do tego a co innego jak ktoś wydaje non stop kase zeby kogos trafić :) gdybyście zrobili to tylko i wyłącznie swoimi umiejętnościami bez wydawania anty to chętnie bym wam pogratulowała a tak to nie mamy o czym rozmawiać ;) a co do tego że mogliśmy to wybronić - tak mogliśmy gdybyśmy wydali na anty tak jak wy ale my nie gramy pay2win inaczej nie mogliśmy bo rzuciliście się jak psy wszyscy razem żebyśmy sami jako sojusz nie dali rady inaczej wybronić 8o

Typowa służba zdrowia lecząca tylko za hajs :D Nie dość że źle diagnozują to jeszcze bez hajsu nie ma leczenia xD Nawet bym chciała pogratulować ale w sumie czego? Gdyby nie wydawanie antymaterii to nie byłoby tego lotu ;) A później żale że wrzucają was do jednego wora razem z tymi co wszystko za anty robią, myślałam ze przeklikiwanie tpków i szybkie budowanie floty to dokładnie to samo ^^ Taki pocisk był kiedyś na baruzola czy jak mu tam było jak obronę za anty postawił i się niektórzy nadziali, no ale przecież to na pewno nie to samo co wydawanie anty żeby szybko dobudować floty xD No i widać że kogoś strasznie zabolało że coś tam stracił bo obroniliśmy słabszego :P Trochę przykre to że niektórzy mają tak nudne życie że tyle poświęcają na gry, więc ja życzę wam panowie ciekawszych przygód w realnym świecie co byście nie musieli się potem tak w grach wyżywać czterech na jednego ;)

Jak mi się odechce całkiem grać to wolałabym skasować konto razem z całą flotą żebyście nie dostali ani śrubki za te wszystkie wałki i niehonorowe zagrywki :*

PS nie odpowiadajcie na mój komentarz bo nie chce mi się potem czytać "gównoburzy" ^^ Nie przyszłam tu na pogaduszki tylko wyrazić swoje zdanie, powiedziałam co miałam do powiedzenia. Grandi bacioni, ciaoo :*

Witam wszystkich. Krótko i na temat, w ten piękny cieplutki dzień Słowik postanowił wpaść na kawkę i dostarczyć złom pod dom, niewiele ale jest :P Nie ładnie tak próbować ukraść paliwo ;)

Bruuttoo zozzonee ^^

Pozdrowienia dla Słowika, wpadaj częściej na kawę 8o oraz dla naszej małej rodzinki Corleone:* a szczególnie dla mojego Vitka :love2: bo całą swoją wiedzę na temat tej gry zawdzięczam jemu, od samego początku wszystkiego mnie cierpliwie uczył :love:

Dnia 30-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Slowik z Pruszkowa [NMT]

Okręt wojenny 10.000

Pancernik 10.000

Pathfinder 5.000

Obrońca CarmellaCorleone [TPs]

Mały transporter 162.719

Duży transporter 63.231

Lekki myśliwiec 304.817

Ciężki myśliwiec 92.326

Krążownik 47.753

Okręt wojenny 20.008

Statek kolonizacyjny 5

Sonda szpiegowska 440.788

Bombowiec 12.682

Niszczyciel 8.935

Gwiazda Śmierci 170

Pancernik 21.129

Reaper 5.975

Pathfinder 39.279

Ciężkie działo laserowe 600

Działo Gaussa 200

Działo jonowe 700

Wyrzutnia plazmy 100

Po bitwie...

Agresor Slowik z Pruszkowa [NMT]

Zniszczony!

Obrońca CarmellaCorleone [TPs]

Mały transporter 157.125 ( -5.594 )

Duży transporter 61.969 ( -1.262 )

Lekki myśliwiec 294.465 ( -10.352 )

Ciężki myśliwiec 89.986 ( -2.340 )

Krążownik 47.496 ( -257 )

Okręt wojenny 20.008 ( -0 )

Statek kolonizacyjny 5 ( -0 )

Sonda szpiegowska 424.060 ( -16.728 )

Bombowiec 12.682 ( -0 )

Niszczyciel 8.935 ( -0 )

Gwiazda Śmierci 170 ( -0 )

Pancernik 21.129 ( -0 )

Reaper 5.975 ( -0 )

Pathfinder 39.081 ( -198 )

Ciężkie działo laserowe 589 ( -11 )

Działo Gaussa 200 ( -0 )

Działo jonowe 692 ( -8 )

Wyrzutnia plazmy 100 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 1.605.000.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 132.799.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 370.404.886 metalu i 294.819.615 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):

370.404.886 Metalu i 294.832.740 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -790.000.000

Kryształ: -625.000.000

Deuter: -190.000.000

agresor stracił łącznie 1.605.000.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 299.718.886

Kryształ: 234.817.740

Deuter: -2.098.000

obrońca zyskał łącznie 532.438.626 jednostek.