Display MoreOdnosisz się do sojuszu PSZ więc do organizacji i wali tu hipokryzją tak że aż wstyd. Sam ogmar przeklikał więcej anty niż my wszyscy razem wzięci więc o czym my tu mówimy? o TP? Do tego nie potrzeba w ogóle anty - są dopałki są skracacze z eventów. I jasnym jest że ta gra nie wygląda tak jak 10 lat temu ale chyba z choinki się nie urwaliście. Klikacie w to więc akceptujecie. Jak nie akceptujecie to poklikajcie w pasjansa. Kolejną hipokryzją bije - zacytuję
Trochę przykre to że niektórzy mają tak nudne życie że tyle poświęcają na gry, więc ja życzę wam panowie ciekawszych przygód w realnym świecie co byście nie musieli się potem tak w grach wyżywać
No błagam... serio? mówisz to Ty? Co razem z Misiem przesiadujecie na OG od rana do nocy? no nie wierze...
Nie nie mamy nudnych żyć a tego typu akcje to dopiero FUN dla których fajnie poklikać. Wysyłać ekspy, klikać w budynki czy latać na BFSy to każdy średnio rozgarnięty gracz potrafi. Ubić rogale, wyklikać zawrotke, wyeliminować wszelkie potencjalne turbulencje - nie każdy. W ogóle jako sojusz daliście plamę po całości - można było powalczyć i spokojnie wybronić sojusznika ale lepiej polamentować że za kase, że zły że nie dobry
Odłóżcie to nie warto. Mówie wam. Sporo cennego czasu straciliście a mogliście przeżyć wiele ciekawszych przygód w realnym świecie
więcej anty to nie wiem kolego, jak już nie wykryli cośka eko za lewą surkę od dilligera bo logów nie było, następnie paczki na berlina, nastęnie klikanie tpków, następnie przyspieszanie floty, a na koniec w ostatnią noc 30kk pkt za gsy w stoczni mam nadzieję że kiedyś GO się obudzi i ogarnie to że zarowix, pff, sandacz itp itd to były wały
I nie jesteście nic warci bo stacja na 3:38 na planetę z konta żarówki to już był szczyt xd ściemy pff że usunął flotę z planetą...
Baca... idź zrób trochę sera bo widzę że Ci się nudzi fakt, wy tam adwokatów nie macie
PS. PODOBA SIĘ ZDJĘCIE ? xd ile ci wklepać tam anty ? xddd CAŁE UNI zrobione w wielkiego WAŁA... łącznie z tymi pro ZZSS
PS2. Baca zamknąć to możesz się w stodole