Display MoreJestem całkiem spoza Uni, ale przyciagnał mnie %, szczerze myślałem, że to typowe "samobójstwo" topowych sojuszy.
Opcji początkowych miałem kilka:
1. Kradzież konta, ale to nie takie proste, ktos passy znał przekazał kod zasiadania ... ale zlamil nieziemsko
2. Włam na szeroką skalę, ale to juz gruba akcja
3. Sprzedaz konta i zadyma, w sumie jak się uda sprzedam drufi raz.
Wg opisu akcja surrealistyczna.
Z tego zo mówicie konta na banie, ale zezłomowany nie, czyli push ekstremalny odpada, zanosi się na backup, ... pytanie czy słuszny?
Byc może zawiódł Twórca i naprawi to on sam.
Odnosząc się do Twojej odpowiedzi.
1. Nikt nie posiadał haseł, jedynie moja żona logując do laptopa. Na koncie nigdy nie było innego IP jak jedno jedyne z domu, które jest stałym. I logowanie z jednego numeru telefonu. Nigdy nie był przekazywany kod do zasiadania ani nie było osoby która miałaby hasła do konta. NIGDY. Zbyt dużo pieniędzy wsadziłem by ufać komuś.
2. To jest jedyna opcja. Nie wiem jak wyglądają uprawnienia administracji ale jeśli ktoś ma opcję nałożenia urlopu podczas blokady to może i ma opcję zdjęcia. Nie osądzam. Równie dobrze byli sojusznicy z którymi wcześniej grałem a grają teraz w barwach P_A, wykorzystali moje zaufanie i podesłali co nie co. Nie osądzam. W każdym bądź razie ktoś tam wszedł i zrobił swoje - współpracował ze złomującymi.
3a. Gdybym sprzedał konto, ktoś miałby udokumentowany przelew za konto, rozmowy, cokolwiek, zaraz by wyszło na forum co zrobiłem i jak zrobiłem. Nie było takiej sytuacji bo o 1:30 był urlop po złomie a o 6 gdy tylko zalogowałem poszedł ticket z wątkiem włamania na konto. GDYBY BYŁA SPRZEDAŻ KONTA TO NOWY WŁAŚCICIEL NIE POSZEDŁBY NA TO ABY NIE PRZERZUCIĆ KONTA NA INNEGO MAILA !
3b. W przypadku sprzedaży samej floty pod pusz nie byłoby takich dziwnych akcji i kombinowania, zostałby zdjęty urlop i flota zostałaby trafiona na minutach, byłby również udokumentowany przelew i rozmowy z planowanej akcji.
Dla mnie nie ma innej opcji jak przywrócenie floty, czuję się okradziony, nie czuje się oszukany - tak się będę czół jak administracja nie zwróci moich straconych pieniędzy czyli mam na myśli floty której JA NIE STRACIŁEM.