Biednych, niewinnych ciągle ten support prześladuje.
Ciesz sie, ze polski support mamy jaki mamy, niemiecki jest calkowita porazka
Biednych, niewinnych ciągle ten support prześladuje.
Ciesz sie, ze polski support mamy jaki mamy, niemiecki jest calkowita porazka
a wiesz, ze niektore osoby dostaly bana w wyniku bledu? :E
Kolejka 1:
Turcja – Włochy 0:2
Walia – Szwajcaria 2:1
Dania – Finlandia 2:0
Belgia – Rosja 3:0
Anglia – Chorwacja 2:2
Austria – Macedonia_Północna 1:1
Holandia – Ukraina 2:1
Szkocja – Czechy 2:2
Polska – Słowacja 4:2
Hiszpania – Szwecja 3:0
Węgry – Portugalia 0:3
Francja – Niemcy 3:4
Smuteczek, że gość jeszcze na ekspy lata sklonowaną flotą Gratulacje ustrzelenia lorda pieniążka, teraz będziecie czekać na następny UF
Akademia Pana Wruma
Głównym celem sojuszu jest przekazanie wiedzy dotyczącej gry nowym pokoleniom pilotów, którzy wyrażaliby chęci do nauki tejże gry. Dla nich głównie został założony ten sojusz. OGame kiedyś dawało dużo frajdy, teraz (przynajmniej starszym pokoleniom graczy) daje tej frajdy zdecydowanie mniej, jednak nadal w nią pykają.
Jedna rzecz w OGame się nie zmieniła - większa znajomość gry pozwala czerpać z niej zdecydowanie więcej przyjemności nie żałując przy tym wcześniejszych wyborów w rozwoju konta, o których alternatywne rozwiązania pojawiają się w głowie gdy jest już dość późno na ich zmianę.
Zapraszamy jednakże wszystkich, począwszy od weteranów, którzy zechcieliby podzielić się swoją wiedzą, jak i graczy niedzielnych, którzy zechcieliby poszerzyć swoją wiedzę albo po prostu chcieli dobrze się bawić w doborowym towarzystwie
discord obowiązkowy
Gratki, będzie na kopalnie, doklep floty bo wstyd
debilizm
Graty yeahbuncu zbyt szybko sie pozbylem konta uznajac uni za nudne i lamusy porosly, nie ma za co, smacznego
jeszcze lorda pieniazka zestrzel i bedzie pieknie
Display Morerozwalacie mnie na lopatki dzien po dniu, to juz naprawde przestalo byc smieszne. Spierdzielic cos potrafili jednym kliknieciem a teraz zeby naprawic problem bujaja sie z tym juz tydzien.
Ja nie wiem tam pracuja sami stazysci ktorzy dopiero sie ucza? ta fuzja to jedno wielkie nieporozumienie i nie ma w niej za grosz sprawiedliwosci.
W momencie gdzie zaraz po przenoszeniu konta mozna zlomowac najwiecej ja siedze jak i reszta flociarzy na urlopie, patrze jak inni zarabiaja i chcecie mydlic mi oczy rekompensata w postaci paczek za stracone dni ktora na oko wyjdzie mniej wiecej 3kkk surkito ja tutaj z miejsca pisze Wam bardzo dobitnie ze mozecie sobie w d... wsadzic taka rekompensate i z niej rezygnuje jesli przywrocicie mi konto chocby o 1 minute szybciej
bo taka ilosc surki to ja robilem w 2 dni na bezludnym uni.
Podam glupi przyklad rywalizacji na ledzie miedzy Top1 a Top2 czyli mnie. Roznice miedzy nami wachaly sie miedzy 1-5kk punktow, doganialem i znowu kolega WSS robil przewage ktora ponownie gonilem.
Aktualnie ta roznica w ciagu tyg wynosi jesli dobrze pamietam ile mialem wczesniej punktow jakies 18-19kk. Co mi po tych 3kkk surki?
Brak minimalnego poczucia winy. Recznie by to szybciej zrobili przywracajac po prostu lvl budynkow, surke i ilosc floty, kulki nawet sam bym Wam skleil bo i to byloby wyzwaniem dla Was.
Jakby tego bylo malo mimo ze spora czesc osob nie moze grac to wcale Wam nie przeszkadza juz teraz odpalic eventu z nagrodami i wyprzedaze z ktorych nie mozemy korzystac
Plujecie nam w twarz na kazdym kroku. Jak dla mnie nikt z Was zaczynajac od "programistow" po zwykle pionki nie powinien przy tym pracowac bo sie po prostu do tego nie nadajecie.
Tu chodzi głównie o to, że mogą sobie poleczyć kompleksy z IRL z Mr. Zakola na czele, nic nie mogą, są biedni i poszkodowani
co śmieszniejsze, próbują nawet wzbudzić w Tobie, tudzież innych użytkownikach odrobinę poczucia winy gdy są wieszane na nich psy, co jak na ironie nikt nie łyka, ale osoba która ma z nimi układy może sobie pozwolić na więcej
począwszy od botów, skończywszy na banach z czterech liter dla opponentów, którzy tracą X czasu gdy tamci mogą sobie spokojnie odjechać
Mr. Zakola i jego internetowa mafia gejmfordżowych produktów gf nic z tym nie zrobi póki hajs wpada, a jak hajs wpada to po co mają robić więcej niż zwykle
lepiej albo to zaakceptować albo potraktować ciepłym moczem tak samo jak i tych pomarańczowych wymoczków bez prezencji osobistej wybrałem już jakiś czas temu drugą opcję przy tym świetnie się bawiąc, polecam
Ale konsternacja, jeden znajomy zlomuje mi drugiego Gratulacje starcia, wybieraj inne cele na przyszlosc
Dzieki za linka i cisnij dalej, jeszcze sporo fajnych kaskow zostalo na uni
panzerkampfwagen
ogame