Graty starcia, top to predator bo topka czeka
Posts by Ext
-
-
całe cargo, dobry pociąg, ciekawe ile takich jeszcze zostało na gali
-
szkoda strzępić ryja, nie mam czasu już na to
-
Dzięki Staszku xD Maro jeszcze chwilę i sam zacznę się farmić
-
Ta co znajduje caly czas, graty Leika, zaraz braknie floty w gali.
-
Wow, graty Leika, tankowanie nocą
-
Nie może być, mareczek STkiem jedzie... Na kocie?! GZ, obrońcy pakiecik
-
ta szalona sie nie zatrzymuje, inni muszą zacząć latać bo zaraz uczeń przegoni mistrza, gz!
-
Życie Życie jest nobelon, balon rośnie, że aż strach! Gz
-
buuum, szkalaka smak afryki! Graty Angel, zbieraj siuwaks i fuguj temat.
Obrońcy SzO
-
Rośnij duża, okrąglutka, pięknie przechwycona flota. Akcja, reakcja, produkcja, dystrybucja xD
-
grosz do grosza i będzie czokonosza xD przetapiaj i lataj dalej
-
Graty dla atakiera i reszty organizacji pozarządowej, pięknie pizgło Obrońcy lepszego zarządzania czasem i funduszem odbudowy życzę Coś się dzieje ostatnio na uni, lecą moony lecą xD
-
Jest co przetapiać, działaj tam działaj obrońcy SzO
-
Nie no to są kosmiczne jaja xD, rano wiadomość od soja - kulki Ci spadły, myślę - no jak to tak?
Patrzę znowu Stachu się zamelinował w okolicy, teraz wchodzę tutaj, a tu z wolnego wybiegu w chów klatkowy spakowane
Leras graty, a ja zapinam wrotki i uciekam dalej
-
Graty wlotu, lataj i puchnij, tylko nie zapominaj o soju
-
Szkoda strzępić ryja, tyle co było prób i udanych ucieczek to nikt nie zliczy, to tylko gra, a życie się toczy Graty wlotu
-
Graty graty, a jeszcze gratulacje od Lerasa wpadły, ło matko co tu się stanęło xD
-
Graty wlotu, Stachu siedział po sąsiedzku i już nie siedzi Standardowo SzO obrońcy.
Leras stocznia Ci to przerobi?
-
ło pacz pan jak zatankował, łańcuch dłuższy i widać efekty, strach będzie jak zostanie spuszczony całkiem z łańcucha, obrońcy SzO, karuzela się kręci dalej