Posts by Vartrox
-
-
Skoro legalnie zasiada konto zgłoszone to chyba tak ale niech wypowie się ktoś wyżej.
No właśnie, nigdzie nie mogłem znaleźć info. Jest że są dozwolone opcje działające na korzyść konta i tutaj wymienione (już nie pamiętam), więc skoro wymienili jakie a tego nie poruszyli, to albo nie można, albo można ale nie ma o tym info. Lub nie można, a chcieli by żeby można było wiem wiem, szukam problemu, ale musze dać urlop i będę na morzu, więc słabo z zasięgiem, a szkoda żeby się nagrody zmarnowały
-
Hej wszystkim,
Mam pytanie czy jak dam komuś konto pod opiekę na zasadzie "zasiadania" to czy ta osoba będzie mogła odbierać nagrody z eventu za codzienne logowanie?
Z góry dziękuje za odpowiedź
-
Klasycznie, pojawiłem się w alei sław i zleciały się sępy wlotka dobra nie powiem, SzO mnie i nie pozdrawiam :jokiing:
-
Kto powiedział, że przestałęm balować. Piłeś nie leć, byś poczekał z godzine to byś miał pewnie większy łup, bo druga miała wlecieć w te samo miejsce xD tak czy siak najepszego w nowym roku
-
Traciło się nawet więcej i się to odrabiało kiedyś kogoś ustrzele
-
Boli Ale zazdrosze timingu, bo wlotka była po sekundzie jak moja wleciała. Za błędy się płaci