Ciekawszy był ten co gwiazdami poleciałeś. No ale jest sukces w końcu. gratki.
Posts by Benek ZF
-
-
Danielo regularnie dostaje złomy, na Xantus co jakiś czas jego flotka lądowała w reckach. W sojuszu podejrzewaliśmy, że to czyjeś multi jest. Produkuje troche floty i bomba i tak regularnie.
-
OMI, derp skroił ci te gęsi jak komornik szafe. Graty dla agresora.
-
Zyga też wpadł w recki, wiedziałem, ze jesteście farmami jakich mało.
-
Waskies, ty lamusie. Pozdrowienia od Neski. Gratulacje dla agresora.
-
Szo dla sojusznika, Jokerowi gratulacje wyczucia chwili...
ps. nie wydaj wszystkiego
-
To ci się przysnęło OMI, logistyka poszła się paść... jak by nie było szo, pewnie tam z pola wrakowego z 15% się uchowa. Agresorowi gratulacje bo to OMI zazwyczaj złomował jak dobrze pamiętam.
-
Kto to jest bobo? Pamiętam jak sam omal nie rozmontowałem tego sojuszu. Sami lamerzy. Wojne w pojedynkę im wypowiedziałem. To były czasy tej cwaniary neskafe czy jakoś tak. Ale miałem ubaw z tymi naiwniakami. Tylko chemik był spoko.
-
NoM jak zwykle sojusz farm. Widzę, że nic się nie zmieniło. I jeszcze ta mułowata szefowa wuchachacha.
-
Gratulacje dla sojusznika, takie akcje zawsze cieszą. Złom pod dom i to całkiem sporo. Agresorowi szo.
-
szo sojusznikowi, gratulacje agresorowi
-
uuuu który to już raz golą byłego sojusznika? 20ty, 30sty? ale August jak feniks podnosi się ze złomu
-
szo OMI... oprawcy gratulacje
-
i w pi..du wylądował, w reckach... gratki
-
Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka... gratulacje dla agresora, Wojtuś, ajtititi ale mimo wszystko szkoda... pozdro
-
Oooo mój ulubieniec zawitał do ST po właściwej stronie Gratulacje starcia. Wojtusiowi odbudowy . To RW ustawiło mi dzisiejszy poranek.Miłego dnia.
-
% robi wrażenie, gratulacje starcia i zysku, Niezłomnemu oczywiście powrotu do gry i Szo.
-
Na Bananka też przyszła pora no cóż, szo a agresorowi tradycyjnie gratki
-
Gratki dla agresora Gapciowi szo