nie mam tu pretensji do granie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roliczy a do GF ale co ja będę nie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roliryja, jak teraz tylnie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roliko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roli
nie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej rol
życie nie posmarujesz nie jedziesz, nic nie potrafisz to musisz zapłacić żeby gdzieś się załapać, nie potrafisz grać trzeba ....fajtłapy wszytko musza kupować