Posts by pikosekunda

nie mam tu pretensji do granie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roliczy a do GF ale co ja będę nie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roliryja, jak teraz tylnie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roliko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej roli

nie mam tu pretensji do graczy a do GF ale co ja będę szczepił ryja, jak teraz tylko pieniążek się liczy, a była to jedna z nielicznych gier gdzie pieniążek nie odgrywał aż tak istotnej rol

życie ;) nie posmarujesz nie jedziesz, nic nie potrafisz to musisz zapłacić żeby gdzieś się załapać, nie potrafisz grać trzeba ....fajtłapy wszytko musza kupować

byłoby free nie byłoby dzwona :) ale popraw to Doktorku bo znowu zaczną się spekulacje i dziwne rozważania a ja nie mam nic wspólego z PIWOSZAMI (sojusz majac na myśli)

Gratki, zatankowane i na zabawki co nie co:) szkoda ale tylko troche bo browarek zimny był i towarzycho fajne......do nastepnego