No to teraz będziecie mieli z naszym Tomciem pole do popisu, jest trochę tych celów a złomować już nie raz pokazaliście, że potraficie Na początek widzę coś mniejszego, ale nie ma co od razu straszyć nowych
Graty
Obrońcy
No to teraz będziecie mieli z naszym Tomciem pole do popisu, jest trochę tych celów a złomować już nie raz pokazaliście, że potraficie Na początek widzę coś mniejszego, ale nie ma co od razu straszyć nowych
Graty
Obrońcy
Powoli, bo powoli ale dział się rozkręca Ładny wlocik z niezłym zyskiem, brawo
Obrońcy
Konkretnie otwierasz w zasadzie można powiedzieć nowe uni Zysk bajeczny, % rewelacyjny choć pewnie już polujesz na jeszcze lepszy
Gratulacje
Obrońcy jednak życzymy a nie końca kariery jak ktoś wspominał
Ach ten Voltan ^^ W końcu nazbierał floty, by trafić do ST bo tak to go co chwilę ktoś skubał Cyferki się zgadzają więc graty
Obrońcy
Jednak diakkon miał rację, dominacja JEDI w ST jest niepodważalna, pchają się i nie patrzą czy są z lewej czy z prawej strony Brawo Tomciu, jeszcze jednego nie wydałeś a znowu masa sury w Twoich magazynach
Jakbyś nie mógł tego przerobić to się odezwij, chętnie pomogę
Gratulacje
Mam nadzieję, że Impek znajdzie jeszcze siłę na odbudowe
P.S. Dzięki Tobie mój złom wyleciał z top10 uni Obym za szybko tam nie wrócił
Tort był kozacki a na dodatek wisienka na torcie przepyszna ^^ Chociaż część odzyskana, z tego co przeciwnicy zebrali Gratulacje Szakal, trafione zatopione
Dużo by można pisać, bo właściwie przez cały dzień przed dyskutowaliśmy i próbowaliśmy zgadywać jak to właściwie się potoczy. Ja jak to mam w zwyczaju, jestem mega pesymistą i mówiłem, że to zbyt piękne żeby było możliwe. Z drugiej strony nie wybaczyłbym sobie, gdyby to weszło, a ja bym nie poleciał ^^ Wszyscy za pierwszym razem idealnie wbili się w tej samej sekundzie i tylko ja musiałem próbować drugi raz bo bym Tomkowi gąski zdjął ^^ Moja flota może niezbyt wielka, ale jak Tomex simował, pozwoliła na nieco większy zysk z tej akcji. Ciężki dzień miałem wczoraj w robocie, bo niewyspany w diabły, ale było warto i powtórzyłbym to milion razy
Ze swojej strony chciałbym podziękować współtowarzyszom tego starcia, udało się coś na prawdę kozackiego, pewnie jeszcze długo nie wylecimy tym starciem z topki
Ogromne zasługi dla Guerlaina, co prawda plan miał jasno nakreślony, ale jednak to on wykonał najtrudniejszą robotę
Atakującym gratulacje podjęcia rękawic, prawdopodobnie zgubiła ich pewność siebie, nawet mimo ostrzeżeń Styrtusia(dobry niuchacz z niego, chociaż ma skłonności do daleko idącej przesady )
Pokonani przyjęli jednak strzał na klatę z godnością, dlatego życzę chwili oddechu na urlopach i Szo jak wrócą
Keas w swoim żywiole Wróciła flota to wracają Steki i to nie byle jakie, bo na miano top10 uni
Ręcę same składają się do oklasków
Dla Tomexa też brawo, zachęciłeś kolege i opłaciło się
Dudzie
Brawo Kubuś! Tak jak przedmówca pisał, trochę trwało póki w końcu dobrałeś się Soyerowi do skóry Trochę Ci to ułatwił cały czas robiąc to samo
Następnym razem będzie jeszcze trudniej
Bo nie ukrywam musiałem się trochę narobić, żeby do tego dojść
Gratulacje też dla pozostałych za obstawienie naszego wojownika, dobrze mieć takie wsprarcie
Soyerowi Wporządku chłop
P. S. Popraw % w temacie bo nie dodałeś złomu z rozpruwaczy. 86 922,06% tyle powinno być
W takim tempie to astro pewnie już jest kliknięte Graty
Obrońcy pakiecik odbudowy
ps. bym zapomniał mam pomysł racjonalizatorki dla osoby, która zasiada konto Szakal. Nick jest nieco mylący..
Łatwiej ewidencjonować zasoby, które nazywają się zgodnie z pełnioną funkcją.. może 'on demand'?
A gdyby trzeba było nadać bardziej osobowy charakter to 'call girl' pasuje idealnie
Może od razu jako nick numer telefonu, będzie szybciej ^^
Toż to mówiłem, że zysk na 4 dzielimy toś mi nic nie wysłał ^^ Brawo Panowie! Brawo Tomek, bo Ty tu byłeś głównodowodzącym, Ty odwaliłeś najważniejsze Jest co oglądać no i fajne zgranie Wam wyszło
Oby więcej takich akcji
Obrońcy brawa za postawę, nie każdy potrafi przyjąć cios z honorem, no i standardowo Może koledzy pomogą to te 30 baniek raz dwa odbudowane
Siedzi taki na urlopie, siedzi, zrzuci urlop i bum Szczęście sprzyja lepszym, chociaż za lot do końca należą się brawa bo ja chyba bym galoty pełne miał
Obrońcy
Witam,
trochę naciągane, ale jest ^^
Pozdroofki 4 all!
Dnia 02-02-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor batonik [SUPERMEG]
Crawler 70
Wyrzutnia rakiet 178.593
Lekkie działo laserowe 27.733
Ciężkie działo laserowe 2.208
Działo Gaussa 1.206
Działo jonowe 12.065
Wyrzutnia plazmy 1.032
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Krążownik 145.526 ( -4.474 )
Agresor stracił łącznie 129.746.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1.303.138.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 270.926.600 metalu i 229.742.800 kryształu.
Agresor przejął łącznie 73.090.102 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Podsumowanie agresor
Metal: 184.240.447
Kryształ: 260.948.375
Deuter: -1.080.820
agresor zyskał łącznie 444.108.002 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -848.490.347
Kryształ: -483.542.575
Deuter: -44.195.180
obrońca stracił łącznie 1.376.228.102 jednostek.
Obrońcy
Nie taki mały bączek wcale bo 4 banieczki wpadły Tak jak zaplanowałeś, tak w 100% plan zrealizowałeś
Brawko Kubuś, tak trzymaj
Obrońcy
Ankieta kończy się 2022-01-29 12:00 więc nie znamy jeszcze wyników
Czy można prosić wyniki ankiety? I co za tym idzie decyzje odnośnie zwiększenia parametrów?
Skoro ma być fuzja i z pewnością trafimy prędzej czy później na uni z takimi parametrami to uważam za zasadne wyrównanie już w tej chwili tychże wspomnianych parametrów. Szczególnie, że na naszym uni zostało już poniżej 500 kont(z czego pewnie około 30% aktywnych) więc nie będzie zbyt wielu beneficjentów takiego rozwiązania.