A to skoro pozdrowienia dla ekipy z Fornaxa to mogę czuć się pozdrowiony
Graty starcia choć szkoda, że po drugiej stronie sojusznik, pozostaje życzyć SzO
A to skoro pozdrowienia dla ekipy z Fornaxa to mogę czuć się pozdrowiony
Graty starcia choć szkoda, że po drugiej stronie sojusznik, pozostaje życzyć SzO
Co tu dużo gadać % powala na kolana, a od ilości surki z pz w głowie się kręci. Widzę że ze starcia ocalały pancerne Pioniery, będzie na latanie po idlerach o ile będą jeszcze chęci do grania obrońcy, któremu życzę SzO. Agresorom graty zgranej akcji jak zawsze są grube w Waszym wykonaniu, i jedno jest pewne że takiego BUM nie będzie długo albo już nigdy na Umbrze, jak to Sataniol wspomniał. Przetopu!
Ładne ST choć się wierzyć nie chce że na takim zawodniku chyba że się podszywa pod prawdziwka, w każdym bądź razie SzO
Gratuluję starcia i życzę SzO dla sojusznika, takie straty to się odrabia w kilka dni. I oby nie wylądował ponownie w reckach
Akurat Pure przez kilka godzin nie mógł się zalogować na konto i taki efekt. Szkoda kolegi. SzO życzę w sumie to nawet tego nie odczuł.
Agresorowi przetopu
Szkoda sojusznika, życzę szybkiej odbudowy
Ogólnie Domson w soju też cicho siedział to pewnie dlatego, że się trochę chłop zdenerwował Dziwić mu się nie będę ja bym na jego miejscu też zamknął się w sobie
Gratulacje starcia, życzę więcej ale już nie na sojusznikach