Na Johna to trzeba mieć wyczucie albo skilla tudzież farta
/John Makłowicz SZO 🤔
Na Johna to trzeba mieć wyczucie albo skilla tudzież farta
/John Makłowicz SZO 🤔
Gratulacje! Soczyste starcie, przyjemny zysk 🎉
Za Y2K: lepiej ładuj we flotę, bo będziesz ją potrzebował 😽
Problem polega na tym,ze ludzie ktorzy wykonuja swoja misje jako operator gr nie dostaja wynagrodzenia, w zwiazku z czym nie ma odpowiedniej jakosci obslugi graczy, placisz takiemu GO ,wymagasz i masz zapiski w umowie,a tak pffffff ze ktos ma screeny? ze lagi na serwie? Panie daj Pan spokoj GO na forum to samo,zero rzetelnosci
Jeszcze raz gratuluje akcji! PN dało czadu razem z 3X! Tego jeszcze nie było po prostu WOW!
A tak w ogóle to myśle, że przy tych pieniądzach jakie są w stawce na u68 to GO powinien dostawać wynagrodzenie. Tak w razie czego hahaha.
Sza po ba. Fajnie wyszło! Aż z urlopu zszedłem na dobę:)
Rozkładu sił to nie zmieni, bo jak ktoś tak grubo inwestuje to już chyba trzeba do końca.
Antharas już teraz może w zasadzie wyłączyć myślenie i nie robić FS-a. Sorki, że przywołuje ale temat powiązany bardzo, a miejsce ma odpowiednie zasięgi.
Może jakaś zmiana zasad w maksymalnej ilości flot w ACS po pierwsze dla wyrównania szans, a po drugie dla zwiększenia zysków GF (niepotrzebne skreślić)?
EDIT: wydaje mi się, że słowa „paczkomat” użyłem pierwszy raz JA-Mummel w DID u68 w temacie, którego nie wolno omawiać (podniesienie czegokolwiek innego niż eko). Jednak zostało użyte w innym kontekście, dziś widzimy, że ewoluuje i jest odbierane raczej pejoratywnie. Bardzo interesująca naukowo jest postawa Szopów, którzy sami zaczęli go używać hehe.
PS. Wygodnej gry dla wszystkich takiej jak odbiór paczki z paczkomatu!
PS2. Może przydałoby się wprowadzić jakieś ułatwienia dla kupujących paczki, pojedyncze otwieranie takich ilości musi być męczące i czasochłonne.
Gratulacje Kromak, dobrze policzone! Następnym razem można wysłać Poziomkę gdzieś, ale tak żeby się rozbił 😝 Halok poniósł klęskę, ale może dzięki temu, przy odbudowie zastanowi się nad składem floty i zakończy produkcję niszczarek i przerzuci się na rozpruwacze.
Mam prawie pod ręką bogaty wachlarz koronnych argumentów górników, ale wydaje mi się i mam taką nadzieję, że szkoda mojego czasu i temat przejdzie szybko w zapomnienie. Jak diametralna byłaby to zmiana najlepiej ukazuje wynik walki i ilość pz do zebrania z niedawnego rw kromak vs. dziuniek w proponowanych wariantach 50 i 60 %. Podniesienie eko to zmiana kosmetyczna, służąca wszystkim graczom u68, bo wszyscy inni podnieśli sobie eko w naszej współczesnej, migrującej społeczności OGAMEPLXD.
A jeżeli ktoś myśli, że eko służy tylko ekowcom to należy tę dyskusję przenieść na poziom żartu i oczywiście nikt tak nigdy nie powiedział
Po pierwsze: podniesienie eko było dla wszystkich, żeby paczki aka surowce z paczkomatów były wydajniejsze dla nas wszystkich.
Po drugie: nie po to złomuję flotę u handlarza ŻEBYŚCIE MI teraz pz podnosili, kiedy już nie mam czym latać.
I po trzecie: nie po to testuje dok na 14-tym żeby sprawdzać, że faktycznie odzyskuje ponad 1/3 floty ŻEBYŚCIE MI teraz kazali testować to w nowym (gorszym) wariancie.
O żesz w mordę jeża! Myślałem, że Kromak poirytowany surowcami z paczkomatów już nie wróci. Jeżeli o coś chodzi w tej grze to o bycie Kromakiem x D. Gratulacje!
Dziuniek to jeden z wielu, który mnie trafił także tym bardziej ogromne gratulacje
Obrońcy klasycznie: SZO lub zasłużonej emerytury
Dok na 14-tym poziomie przetestowany pierwszy raz i działa wyśmienicie, tylko surki szkoda
Eko mam nadzieję, że podniesiemy razem z Nekkarem i wyrównamy do prędkości x8 Sombrero. Kolejna fuzja uni prędkości flot x1 wkrótce
Gratulacje ABW! Tak Ciebie zapamiętałem już Takie ST na zejście z urlopu to tylko zostaje życzyć częstszego wypoczynku! Z tym, że ktoś musi wrócić do pilnowania gal od nas, więc może zostań, dok odbierzesz czy coś, byle nie swój!
Frumowi SZO!
Pierwsze prawdziwe Starcie Tytanów w tym dziale!
Gratulacje Hamer! Dobrze, że ktoś lata w wakacje od nas jeszcze.
U zyguni większe resztki na moonie się ostają niż u mnie
Takim siedzeniem po nocach niedługo mnie przegonisz w rankingu, gratulacje
kurczę nie zdążyłem, akurat czytam 6-tą część w oryginale i sprawdziłem forum 20min temu. A właśnie natrafiłem na ten fragment 🤔
Artur ujawniał to, kiedy odpowiadał na pytanie weryfikujące czy nie jest Death Eater po powrocie do domu z pracy. No nic zerknę jutro 🙃
Artur chciał dowiedzieć się dlaczego samoloty latają bez użycia magii.
edit: „to find out how aeroplanes stay up”
To żeby quiz nie stał: czego najbardziej by pragnął Artur Weasley?
Być mugolem przez jeden dzień to zbyt proste. Może lot samolotem?
Kolejka 7:
Kolumbia – Peru 1:0
Argentyna – Brazylia 1:0
Włochy – Anglia 1:0
Kolejka 6:
Brazylia – Peru 3:0
Włochy – Hiszpania 2:0
Argentyna – Kolumbia 2:1
Anglia – Dania 2:0
Szwajcaria – Hiszpania 1:3
Belgia – Włochy 0:1
Peru – Paragwaj 1:1