Gratulacje Leras, ja ostro zamulalem od dłuższego czasu
wywaliłeś mi jak Słowacja i Szwecja naszej reprezentacji, kłaniam sie fanom piłki nożnej
Pięknie się wszczeliles, zasłużyłeś, może jeszcze wrócę , zobaczymy
jeszcze raz gratulacje
chciałem mieć swoje wielkie ST na tym uni, no i mam ![]()
Posts by filoo6
-
-
Stachu się rozkręcił i tyle, wszystko wyzlomujeta

-
Graty Belial ! Hat Trick Hero, zapakowałeś Szymusia trzy razy, czytaj śniąc o Tobie się posika w nocy
cóż kolega Szymon wszystkich wyzywa, a sam dostaje oklep tutaj
gratulacje jeszcze raz ! -
Mega Gratulacje, super starcie na graczu który był określany Pro ! Jeden z najbardziej aktywnych graczy opozycji, nieraz chcący pewnie i mnie spakować koniec końców wylądował w reckach TR-u … z wieku historii słyszałem jak ciężko Anonymousa było ubić, a tu proszę powodzenia w Odbudowie albo realu
a dla Fabiana i Bunnemu graty, kolejny pokaz umiejętności szybkości i w sumie wszystkiego bo zlomuja graczy opozycji jednego po drugim 
-
Faktycznie się wzięliście za skanowanie i złomowanie, czyszczone znowu całe uni, a dla Fifiego nie zostawicie nic standardowo :)) graty Stachu, oby tak dalej !! Ładne zyski kręcisz
-
To jest straszne ! Najlepsze ze kiedyś moja ulubiona bajka były naprawdę Motomyszy z Marsa ! Meow trzymaj się bo nigdzie Cię nie ma !
dzisiaj jestem strasznie ciężko kapujący, to przez te upały, GratY Bunny ! Moyomysza B.S. Szo !
-
Stachu się wybudził ze snu zimowego i mamy efekt piękny
jeszcze trochę i w sumie pusto już na galarecie będzie 
-
Graty starcia, obroncy szybkiej odbudowy, ładnie się zachował, Dzik to wiadomo, trzeba uciekać jak się widzi ! Tak jak Belial napisał, zostawcie trochę bo się rozpedziliscie strasznie

-
Gratki Kicki, dawno Cię nie było

-
ACS MNS-u już zapomniałem ze takie coś jest, Graty Belialowi jako mózgowi operscji, Kot niczym Ruud van Nisterlooy wykończył precyzyjnie

-
Ale urwał !! Belial rzeźnik wrócił ! Czy powrócił ? Teraz ze względu na wspólnego kolegę trzeba lub należy uważać na sposób wypowiedzi. Chłopaki z Ogame sprostujcie mnie gdybym napisał coś nie tak !
-
Oglądając sobie star wars bad batch telefon zaczął gruchać niesamowicie i komputer, nie wiem co się dzieje, parze a tu Pusher dostał zloma ! Cóż, pokazali ze się umie grać top 1 Polska, wiec wygrało to uni i gratulacje tego, wywalili w kosmos cała śmietankę grajków którzy nazywali reszte plotkami i się w koło pushera kręcili wiec, bić brawo agresorom
-
Kicki jak zwykle w formie, wracaj poki jeszcze masz co złomować !!
-
O Bunny masz 3200 życzeń
co tu sobie życzyć
gratki pięknego starcia 
Jeszcze coś znalazłeś na tym uni

-
Belial się rozkręcił, teraz ostra ekipa złomiarzy powstała, dzięki chłopaki , nic nie zostało po ostatnim weekendzie, trzeba stare farmy uruchomić

Graty Belial, leciałem na obrońcę już, ale zawsze logował w Twoim przykładzie jak zwykle plan opracowany porządnie

-
Fabiano w formie ! Po skanowaniu całego uni stwierdzam ze wyzlomowal już wszystko
weszli z Belialem w spółkę No i mamy efekt taki 
-
Dzik powrócił i to w wielkim stylu !
ja zawsze powtarzam, ale mnie nie słuchają, ze Dzika należy się bać bo złomuje, a oni nie uważają i dlatego mamy takie ładne ST
-
Mega gratulacje !! Super stek , świetny zysk
obroncy tradycyjne Szo, sojusz Time poniósł ogromne straty, Fabiano jeszcze trochę i całe uni ogołocisz i tak już nic nie ma ! -
Gratulacje, kolejny wielki złom, obrońca kolejny raz w Twoich reckach. Zysk piękny straty żadne, top na satelity

Fabiano się rozkręcił elegancko, obroncy
B.Szo bo już nikogo nie ma !!
-
Kto jak nie Kicki znajduje cele na martwym uni
Brawo Kicki, oby tak tak dalej ! Top na jonowa ! #Kicki#JONOWA#KickivsAnonynous