Wow ale ładnie Boże jakie fajne miśki a mój nick w grze to taki . Cicho tutaj jest sprzedawca orzech
Posts by Deadpool_One
-
-
Dowody są jasne. Ale widzę że Lee mało wie o grze więc prze świecę nie co. Ciągle gdy twoi koledzy dostają wpiernicz od komorników nagle z pisaniem i komentarzami jesteś pierwszy orzeszku taak więc nie pitol farmazonów że nie sprzedajesz. Dużo osób o tym wie i operator gry więc nie kituj bo to ty nie przejdzie. Z jednym z górników gadałem przez tell i mówił wszystko o tobie.... Więc nie kręć wyda się to prędzej czy później. Takiś kryształowy jak tych dwóch co poszło do prezydenta Dudy.
Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika..
Kryształowy w grze Kozak w grze ... Ale nagle z górnika wychodzi złomiarz wcześniej kumpel dziś oprawca. !!!!!
Dowody mam . Spore
-
Oj Dawidku Dawidku. Jak byś nie wiedział że nie gram już w to więc praktycznie mam wyrąbane na tą grę. Wolę co innego robić niż się z wami bawić się swoją drogą zgadza się ja nic nie wiem a karawana jedzie dalej .
Tylko powiedz mi proszę czy kromak legalnie Gra czy nie bo atakowanie swoich w Buddy wymaga umiejętności a on ją ma.
Czyli nastawia karku za wszystkich a reszta bandy sra koło niego. Czyli jego ekipa PN
-
Powodzenia obu stroną.
-
Gratki y2k jedziesz z tymi co są złodziejami i się puszują .
-
Kupione w Buddy miałeś go. Rozmawiałem z nim że się znacie. Nie gratuluję bo nie ma czego puszerku.
-
Przyszła koza do woza. Starcie bez finezji
Pewnie sprzedane przez znajomych kromaka
-
I co to miało mnie zgasić hah . Nie wiem o czym mówisz do mnie nie gram w tą grę od roku i mi z tym zajebiście ale swoją drogą uwielbiam patrzeć z dołu na takich jak ty. Czyli jeźdźcy nieteges... .
- Kromak zjadł dziś cały blok, nie był to żadny psikus, gdy skończył jeść, zrobił fikołek, i wylądował w kałuży flok.
- Pan Kromak, choć wygląda na poważnego, zjadł całą pizę, a potem popił sok, i tak się dobrze bawił, że aż zatańczył tango, by w końcu zasnąć w kuchni obok.
- Kiedy widzę Kromaka, to od razu mam uśmiech na twarzy, bo choć ma na imię tak dziwnie, zawsze coś zje w trakcie podróży.
- Kromak, Kromak, nasz miły Kromak, zjadł całą paczkę chipsów, a potem zrobił sobie drzemkę, i śnił o wielkich pączkach.
-
Te kozaki zdobywca nie bądź taki siup rozmawia gość co dostał złoma od orzecha kozaczku i co po flocie UPS.....
Taki proo cwaniak w buzi .
Kromak proponuje byś tak wszystkich po sprzedawał do jednej kupy.
Bo przecież tylko tyle potrafisz atakować znajomych z Buddy. Ale co ja gadam przecież my się boimy boskiego kromaka i zdobywcy.... Lool
-
To pewnie kolega w Buddy temu mu się udało go ubić
-
Czy atakujesz przyjaciół z Buddy
-
Ma nosa do atakowania kolegów z Buddy
-
Całe uni . Vs kromak czyli PN
NAJLEPIEJ sojusz zróbcie jeden kontra sprzedawacze w buddy
-
Za pytaj priestena ona też atakowała
-
Temat nadal jest i będzie . Chce się dowiedzieć wszystkiego nie od ciebie to od kromki chleba
Czy można atakować swoich znajomych na Liście Buddy
Czy sprzedawać ich akty też można takie cwaniaki z sojuszu PN
-
No to ciąg dalszy nastąpi.
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat kromaka jego bandy ...
Którzy gracze mają znajomych w PN proponuje się zastanowić czy warto .
Kromak !!!!!!!!
Kromak !!!!!!
Kromak !!!!!!
Kromak ban !!!!!
-
Czy to koniec ery gracza Spawacz .
Że taki kromak mając w Buddy/znajomych spawacza czy można uznać znajomego połasił się na nie go i poleciał . Skilla nie kupisz a skilla ukradłeś
Nie umiesz grać.
Potrafisz tylko z Buddy lać jesteś zwykłym zerem.
Do graczy po co taki grać na uni .
Pytanie ?
Czy dostanie Bana ?
Czy zostanie osadzony przez społeczeństwo OGame ?
Tylko nim będziecie komentować za nim pomyślcie wcześniej czy to samo byś zrobił mając kolegę lub koleżankę w Buddy za atakował byś by tylko STAWIC ST czy tak w dół byś upadł/ła ?
-
Ale kromak jest na u... No co mu zrobią sojusz go broni jak Lwica swoich dzieci ale i taak proponuję byś oddał konto swoje komuś kto nie będzie takiego chamstwa robił na uni . [Mniam]
Kromak niech dostanie bana , karma wroci do ciebie z nawiązką.
Moderator kasai:
Upominam za obraze i prowokacje. -
To taak jak. Masz konto bankowe swojego kolegi i myślisz a może ukradnę mu pieniądze napewno się nie skapnie przecież mieliśmy układ. No kraść mogę i ciull że to nie moje .ale i nie jego . Loool.
Weźcie już nie brońcie kromaka . Miał spawacza w znajomych i złomowanie kolegi czy znajomego to chamstwo . Czy wy myślicie co on zrobił ciągle jego bronicie. . . Brak słów.
-
Dla kromaka życzę bana za push..
Spawacz szoo