Posts by dorigrzes

nie wiem o ktorej bo jak to co bylo przed chwila to nic to nie dało :/

ta o 13 niby był pack i nic sie nie zmieniło, lagyuje strasznie odechciewa sie grac, latać to już w ogołe, bo szpiegowanie zajmuje godzine :/ zalosny ten serwer Ukdah

Moderator kasai:
    Nie przeklinamy. Upominam.

no nie wiem wszyscy musimy miec w takim razie tego samego operatora :) bo u mnie caly sojusz narzeka od samego poczatku, juz na start nie mozna bylo przez godzine zalozyc konta, a pozniej bylo coraz gorzej, ale teraz to juz przegiecie zeby 1 minute wchodzic w szpieguj,nie ctrl shift f5 nie pomaga, nic nie pomaga bo oni maja te serwery postawione na laptopie u mariana

nie wiem co oni robią w taki razie, ale na nowej uni jest tragedia wszystko tak laguje ze nie da sie normalnie grac, musze opozniac flote o 1minute a i tak strach ze sie nie uda wejsc do raportu szpiegowskiego, paranoja anty biorą, ale serwery postawione chyba w u jednego z adminow w domu i to jeszcze max 16gb pamieci bo nie mozliwoscia jest zeby tak mocno lagowalo, no nic nie dziala, kolejki budowania na fż to samo masz wcisniete 6 badn po 1 sie wylacza reszta znika normalnie sie odechciewa grac

pewnie piszesz o Ukdah tutaj nic nie działa, serwer laguje, kolejki nie działaja, ekspy puszcza sie 20 minut, ale anty kupuje sie bardzoi łatwo i szybko, jezeli robicie serwer beta to powinniscie dawa anty za darmo, bo to co sie tu ...wa dzieje to już nie jest smieszne.