Pojawiła się ankieta konfiguracyjna, ale chyba coś nie bardzo działa. Po wypełnieniu ankiety pojawia się na dole komunikat "Niepoprawna odpowiedź. Proszę nie modyfikować ankiety", cokolwiek miałoby to znaczyć
Posts by Conradus Ars Humana
-
-
Nie ma to jak na zakupach w lidlu przypomnieć sobie, że jest 11:36. No i faktycznie niewiele brakło, ale nie miało to żadnego znaczenia, bo nie po to zdejmowaliście moona startowego, żeby nie klikać powrotu i patrzeć czy podstawka nie leci, więc nie na planecie docelowej, to na startowej byście się objawili. Zresztą, już raz, na Zibalu, bmw nie klikał i się nie udało, a drugi raz tego błędu by nie zrobił. To raz. Po drugie, to w zasadzie powinienem to poczytać jako zaszczyt, że czterech topowych graczy poleciało na moją flotkę. Hmmm, przynajmniej tyle, że przez cały okres Zibala nie dostałem złoma. Tutaj inne uniwersum, inny wymiar. Zatem w zasadzie powinienem atakierom pogratulować, przede wszystkim rozeznania w sytuacji, tym bardziej, że o tym fsie niewiele osób wiedziało i wbrew pozorom nie było to oczywisty fs. Miałem do wyboru polecieć przez galę, albo w układzie. No i wybrałem źle, bo wyleciałem jak było już późno. Ale, jak wspomniałem, o tym mało kto wiedział, dlatego pogratulować wypada przede wszystkim umiejętności zbierania informacji. Reszta, przy takiej dysproporcji sił, była tylko formalnością. W takim razie, tego co trzeba, gratuluję, za naukę, na mnie znany temat, również dziękuję, a grać oczywiście gram dalej. Tyle że nie będę odbudowywał floty, bo to nie będzie miało już sensu. Pogram sobie jako stuprocentowy ekowiec. Pozdrawiam wszystkich sojuszników, tych z prawdziwego zdarzenia i tych z nieco mniej prawdziwego, pozdrawiam moich wiernych druhów, no i oczywiście pozdrawiam atakierów, bo na tym ta zabawa polega.