olszyn4 jaka szkoda... Szybko się podniesiesz!!! My Doradowcy mamy to we krwi!
Życzę jak najwięcej radości z Potomka i oby nie grał w uzależniające Ogame:)
Pozdro Kolego z Uni!
olszyn4 jaka szkoda... Szybko się podniesiesz!!! My Doradowcy mamy to we krwi!
Życzę jak najwięcej radości z Potomka i oby nie grał w uzależniające Ogame:)
Pozdro Kolego z Uni!
Nie zatrzymuj się chłopaku!
Gratzz!
Brawo olszyn4
Działaj dalej!
Anonymous piękny strat i przywitanie z uni!
Nie zatrzymuj się!
Brawo Anon!
Nie przestawaj Panie!
No to jest zysk olszyn4
Brawo!!
olszyn4 fajnie że barwy Dorado dają radę
Oby tak dalej!!
No ten wlocik mi się podoba. Oby tak dalej!
Szacun olszyn4
olszyn4 gratz wlotu, ale żeby na DOradowca... Ale co tam
To gra i trzeba działać aby coś uzyskać ![]()
Brawo jeszcze raz!@
Nowe Uni, nowe ST, Brawo!
Tak trzymaj!
Szukam, a co tam ![]()
Gdzieś od 2005 - 06 w Ogame, trochę się polatało i potraciło ale i zyskało.
A ponad wszystko zyskało się mega Przyjaciół w różnych uniach jak Dorado, u13, u8, u 68
Pozdro!
Display MoreWłaśnie wyrzucając mnie z Time otrzymałem feedback że daję lajki za ST na mnie, ja odpowiedziałem że kultura tego wymaga ponieważ nie zjechaliście mnie mentalnie w poście a ja to szanuję.
gra to gra, forum to forum, a Ty zawsze kulturalnie pogratulowałeś czy nam, czy pod RW na nas, nie wiem jak można się o to przyczepić
Szkoda mi bardzo, że na schyłku unii, nie możecie sobie Panowie powiedzieć, zróbmy Sojek Dorado i rozwalmy ekipy na nowym uni!!!
sojek dorado? to już w ogóle nie byłoby co robić, na kogo latać...i co miałbym czytać RW z orania bunkrami GS'ami bez zysku, chyba tylko po to żeby mieć topke pkt zniszczonych
o fuzji ani widu. ani słychu, a co przyszłość przyniesie zobaczymy
Bardzo nie chcę siedzieć na urlopie, ale jak Twój ex Sojusznik z którym siedziałeś od startu Time lata na Ciebie to się najprościej w świecie nie chce...
heh, no tak domyślam się kto
btw. mógł trochę odczekać, trafiłem większość co stała, ale niektórzy to i po 20kk polecą
wracaj do gry i tak nas mało tu jest, każdy gracz na wagę złota, a jak będą Cię nękać napisz pw, coś się pomyśli
W temacie sojka Dorado, miałem na myśli sojek Dorado po UF, taka moja utopia, nie wiem czy wyjdzie! Może kiedyś!!
Cała ta akcja dała mi kopa do powrotu do realu i nie wiem cze ja będę chciał wrócić.
ProSkaner dzięki za wsparcie, jednak pomimo rys jestem lojalny wobec Time, dużo tam mega absolutnie pozytywnych Osób! Nie mogę się od tak od nich odwrócić mimo że ktoś tam był anty mnie.
Niemniej, Kibicuję Tobie ProSkaner, Olszynkowi olszyn4, a ponad wszystko @Time każdego z Was Panowie długo by wymieniać!!! I celowo nie wymieniam żeby nikogo nie skrzywdzić pominięciem ![]()
Krisdi Przyjacielu, jaka szkoda. Ja Wiem że się szybko podniesiesz!!
Zostałem wywołany w międzyczasie w temacie mojej obecności, ProSkaner, dzięki za miłe słowa.
Właśnie wyrzucając mnie z Time otrzymałem feedback że daję lajki za ST na mnie, ja odpowiedziałem że kultura tego wymaga ponieważ nie zjechaliście mnie mentalnie w poście a ja to szanuję.
Nadal kibicuję Time! Zdecydowanie większej jego części. Ale usłyszałem że jestem leszczem a ryb nie lubią, to odszedłem...
Przykro mi, ale to pewnie nie miejsce na analizę mojej psychicznej kondycji...
Szkoda mi bardzo, że na schyłku unii, nie możecie sobie Panowie powiedzieć, zróbmy Sojek Dorado i rozwalmy ekipy na nowym uni!!!
Skąd ta niechęć? Personalne ambicje? Pewnie tak. Jednak trzeba nad tym panować i kontrolować emocje a ponad życzę tego sprawcy mojego odejścia z Time. (Ja nadal wierzę że to był ktoś inny...)
Bezimiennie pokory życzę Panowie!
Wiem że w Time jak i poza są Osoby mogące osiągnąć porozumienie ![]()
Bardzo nie chcę siedzieć na urlopie, ale jak Twój ex Sojusznik z którym siedziałeś od startu Time lata na Ciebie to się najprościej w świecie nie chce...
Wszystkiego dobrego Koledzy z Dorado!
Cóż, kolejny raz trzeba stawać na nogi, tym razem poza TIME
SZO dla mnie...