Posts by n00ber

Graty majs i grupie złomującej

A co do hejterów zawsze będą.

Psy szczekają Karawana jedzie dalej.

Język cię nie swędzi od lizania dupy pusherom? Wróciłem do gry po wielu latach i przejrzalem twoj profil po tym wpisie, i paru innych.
    kocurku - nie nudzi sie tobie juz ta gra? Dalej ludzi rodzicami straszysz? A w grze jedyne co potrafisz to wlasnie lizac tylki.

STARCIE USTAWIONE DO POTEGI jeden pusher lepszy od drugiego.

A to co majs wyprawia majac takie konto siega dna.

Strach na wroble aka LEGION99 aka mysterious i otoczka wielkich pro elo graczy z czopkiem pana Da Vinci na kupionym koncie walacym jedynie PUSHe.. kozak

Nic tylko sie jarac z gry.

O strachu juz zapomnieliscie jak zezlomowal sojusznika i dolaczyl sobie konto kolegi do acsa?
    odpocznijcie od tej gry bo cyferki wam rozum zabieraja.

Vinci tobie nic nie pomoze wiec nie kompromituj sie.
    vegi nie znam

Ale mialem oferte kupic to konto jak ktos bedzie ciekawy podam screeny z rozmow z bylym wlascicielem.

starcie DNO i wodorosty.

nie pozdrawiam nikogo
    czekajmy teraz na spadek doku.

ps: jesli ktos chcialby zaczac na sezonowym uni, chetnie sie pobawie, wrocilem do gry i zbyt duzo znajomych juz tutaj nie mam, pokonczyli gre. A stare Forum zostalo skasowane ;)pozdrawin wszystkich ktorzy chca byc pozdrowieni

Witam, po długiej przerwie wracam do gry, przyglądam się temu nowemu Forum i widze że się dużo zmieniło.

Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie na uni i dacie sie choć trochę rozbudować =)

gratulacje wlotu.

Obrońcy odbudowy

Pozdrawiam