A jak Wy miedzy sobą nie możecie się dogadać na 68, to niech Was przymusowo ześlą na Kalyke na nasz config ![]()
Posts by Adam
-
-
bagietka_czosnkowa ja na miejscu ciap też bym się wkurzył
Wyobraź sobie, że znowu musiałbyś na każdą fuzję / zmiane konfigu odpalać siatkę botów spamujących graczy na uni z propagandą 
-
Dla Isztola Szo

Dla Williego graty i do zobaczenia w Rzymie
-
-
Miała być jakaś fuzja w tym roku, słyszeliście coś? Bo do mnie na uni nie dotarła

Tak długo jak wiewiór nie uważa graczy za osoby warte dyskusji (wątek z discorda) tak długo nie będzie naszym COMA a wiewiórem* na payrollu

-
Mówcie sobie co uważacie za stosowne, ale w ujęciu 10-letnim ze szczytowego momentu do dziś traciliśmy 80% ruchu
O 20-letnim nie wspomnę -99%. Tak gierka umiera, ale to naturalna sprawa wszystkich nas to czeka.Ps. tak wiem, że nie jest to perfekcyjny punkt pomiaru, ale nie chciało mi się spuszczać nad niczym dokładniejszym

-
Witam kiedy fuzja?
-
Witam, czy mamy już wieści o normalnej fuzji i jej terminie?

-
Średnio miałem ochotę się bardziej wypowiadać, ale widzę, że nie wszyscy znają Hawiego na tyle dobrze, żeby samemu ocenić jego post w formie czystego lamentu i trollingu.
Na wstępie przypomnę -> Hawiego nie policzyło już łącznie 3 razy
I nie zgadniecie... za każdym razem jak to pisał "Starcia nie było", raz poderwał, innym razem pisał skoro nie ma RW to się całkiem nie wydarzyło itd. itd. Doprawdy to całkiem urocze bo logi mówiły co innego i Admini realizowali odpiski.Reasumując, RW nie zostało przetworzone i sprawa trafiła na wokandę do GA. Wraz z całym materiałem dowodowym, który upewnił nas, że wleciał i znowu brakuje mu pewnej części ciała, żeby się normalnie odnieść.
Po sprawdzeniu logów administracja przyznała nam racje i dziś nastąpiła realizacja wyroku, który odbył się pod koniec kwietnia.
Pomijając fakt, że DOLECIAŁ DO MOONA, było jeszcze liczenie samego RW na moonie i dopiero po paru minutach crash.
PS. Wszyscy wiemy, że Hawi jest wybornym lotnikiem dlatego zawracał bez skana i to był lot na "czutkę" i zawrócił na 0.01 sekundy

Myślę, że tyle wystarczy i każdy umie wyciągnąć własne wnioski. Hawi Ty akurat powinieneś się wstydzić, bo znowu zabrakło Ci klasy.
Bez odbioru, wracam na dalszą emeryture

-
-
czy ktoś powiedział fuzja?

-
Nie mamy dat łączeń uniwersów póki co

Wierze w Was, że coś wypracujecie
(tak tak wiem to GF decyduje)
Mimo wszystko globalna fuzja to by było coś
.. -
-
-
A tak głośno pokrzykiwał Przemek, a skończyło się jak zawsze

Graty i przetopu

-
Ruda a jak to odnosi się do kalyke, już mnie przestraszyłaś przez chwile
Fuzje nam puść 
-
Rozbiory po fuzji cały czas trwają, coś to Kalyke nieprzyjazne dla przyjezdnych

Graty Tomek, zdrowo zarobiłeś i ładnie siadło

-
Witamy w nowym roku
Jak tam Ruda miałaś chwilkę, żeby się zapoznać? Słyszałaś może jakieś co nieco i coś nam powiesz o planach na 2025
-
Dobrze Wojciaszko jedziesz z nimi

Corrado to jest dobry dawca nie ma co

-
Ale ekipę żeście zmontowali ekipę totalnych ...

Na Corrado zawsze można liczyć on to nigdy nie zawodzi

Gratki MK i sojuszowego wypadu