Posts by Nevermind

Nic z tym niestety nie zrobimy, oszustwa graczy (pushe, boty, znajomości?) a team nic z tym nie robi. Mają przedstawione dowody czarno na białym na oszustwa innych a udają że nic nie widzą... no niestety ''co kraj to obyczaj'' jesteś niżej niż top100 to twój głos jest nieważny. Kiedyś było znacznie lepiej, Art o wiele lepiej wszystkiego pilnował.

To jest twoja wersja i można w nią tak samo wierzyć jak i w moją, napisałeś że mogę myśleć co chce i właśnie myślę a nawet wiem że było tak jak wyżej napisałem, nie jest moją intencją na siłę przekonywać wszystkich do swojej racji ale po prostu napisałem jak to wszystko wyglądało. Szanuję Cię i twoje priorytety życiowe żeby siedzieć całą noc dla gry, też jak chodziłem do gimbazy to zarywałem czasami noce żeby pograć. Jeden idzie w tany drugi idzie spać trzeci idzie grać a jeszcze inny idzie podbijać świat. Nie będę Ci już wiecej odpowiadał bo wydaje mi się że nie ma to sensu, Ty masz swoją racje a ja swoją i nie przekonamy Siebie nawzajem. Życzę Ci owocnych łowów i wszystkie dobrego w życiu realnym jak i w tym ''ogejmowym''

Pogratulować starcia trzeba jak najbardziej, chociaż już działania ''za kulisami'' tego starcia są dość żałosne, polecieć tylko po to żeby obniżyć cene konta :D śmiech na sali i jeszcze pisanie że typowy bfs xD  Incek1 nie pisz proszę że z tym starciem było inaczej bo każdy wie jak było, lot od razu po zmianie nicku na ''Oddam'' i te wiadomości do Tuska jeszcze przed samym starciem od jakis Benków, Grzegorzy czy Tyskich czy po złomie cena będzie niższa ;)

Mam nadzieje że ta banka w końcu pęknie bo ten handel topowymi kontami to dla mnie już za daleko trochę poszedł, i proszę nie pisać że nic takiego nie ma miejsca bo sam przyznaje się bez bicia chciałem kupić konta od poszczególnych graczy :) screeny rozmów z Discorda są w razie wu :trollface:

na zakończenie napiszę że bitwa o obniżenie wartości konta została przez agresorów wygrana ale wojna przegrana bo konto finalnie nie jest już do ''oddania''

Pozdrowienia dla starych wyjadaczy 8)

Bo to raz był skan kilka sekund po zapaleniu aktywki i to w różnych galach od tego samego gracza :D Prawda jest taka że 99% topki leci na skryptach/botach bo są po prostu przegrywami :) przez co muszą dowartościować się potem w dziale ST przy starciu osiągniętym dzięki oszustwom :D

Takie rzeczy dzieją na niemalże w każdej grze, czy to mmorpg czy przeglądarkowej... Nic z tym nie da się zrobić, trzeba to zaakceptować i robić swoje.

Gratulacje dla Strachu, Czesia i Plazmy. Arthur i Vorian dla was też ale w mniejszym stopniu bo wszyscy wiemy że w tym starciu byliście tylko statystami no ale w ACSie figurujecie więc też Graty. Zacięcia w dążeniu do celu i dobrego planowania Wam nie można odmówić, szczęścia też trochę mieliście bo już w nocy i nad ranem widać było aktywności na kulkach u Totala, próbowaliśmy go budzić (może gdyby udało się go w porę obudzić to zrobił by zawrotkę) no ale przegrał albo ze zmęczeniem albo z browarem, to wie już On sam ;D

Mnie tylko ciekawi czy udało by się Wam ta akcja bez nagrywania ekranu i skryptu/bota? do odświeżania fali, bo bądźmy szczerzy nawet największe ''noł lajfy'' które i na tej U grają nie dali by rady odświeżać co sekundę.

Na koniec można śmiało powiedzieć że Kerberos w tym momencie jest już wasz, każda większa flota była już w waszych rakach. Chwila moment i zostanie wam latanie na DT :)

Jeszcze raz gratulacje bo plan to jedno a wykonanie go to drugie.

Miłego wieczoru dla Was

Oj widzę tutaj problem jest głębszy... reakcja agresją na każde zwrócenie uwagi :/ Słuchaj nie łam się, nie wszyscy chcą Cie skrzywdzić. Wspólnie możemy tą drogę przejść, jeżeli chcesz o tym pogadać to śmiało pisz na priv.

Ogólnie co ma tu wnieść ST z trafieniem przez Cześka moich DT? jaki to ma związek z tym ST ?

Śmiało możesz mnie wyzywać, przerabiałem już takie Ameby Umysłowe.

Konto sprzedane, konto zezłomowane :) ciekawe to jest że zazwyczaj każde konto z flotą zostaje zezłomowane zaraz po sprzedaniu.

Dotyk_Proboszcza, widzę że chyba ten nick ma jakieś podparcie w realu... skoro wyzywasz od ''części rowerowych'' itp. to może faktycznie jakiś proboszcz Cie dotykał ? Może faktycznie jakaś wtyczka lądowała nie w tym gniazdku co trzeba.. Jeżeli tak to wyrazy współczucia, szczerze.

Żeby nie było że spam, Czesiek gratulacje kolejnego ST i jeszcze większe gratulacje jakiegoś tam zmysłu, który pozwala Ci skanować każdą planetę kilka sekund po zapaleniu aktywki :)

tam chyba jeszcze jakieś karasie u nich zostały do wyłapania

Pewnie masz racje że karasie... swoją drogą karasie to bardzo ładne rybki :) (wczoraj dwa złapałem, a tak że szczupaka, płotkę i wzdręgę) chciał bym jeszcze walenia upolować no ale ona siedzi tylko w Kanjpie.

Co do samego starcia, gratulacje dla Czesia chociaż wydaje mi się że gdyby nie obstawa Legiona, Plazmy czy Blubbera to by tak ochoczo nie latał (no ale to moje osobiste zdanie i mogę się mylić) Total niestety przegrał ze snem... no ale wiadomo to tylko gra.

Jeszcze raz gratulacje Czesio

Total z tym eko szybko się odkujesz

Pozdrowienia dla Wszystkich a szczególnie na Kerberosa ;)

jezeli wszyscy mamy podobne problemy wiedzcie ze coś się dzieje i jesteśmy na oku wielkiego brata 😁🤭🤭🤭

Przyznajcie się po ile godzin siedzicie na koncie że macie takie problemy 😉

Ja w większości pracuje przy laptopie więc zakładka odpalona cały czas, czasami nic sie nie dzieje a czasami tak jak ktoś wyżej pisał, relog przy zwozce surowcy np.

Lord_Bane Alkusie dobrze napisane :) tutaj taka perełka wpadła mi, to chyba te tak zwane self dissy nie ? https://ibb.co/XXSWfck

Pisarz, poeta. Był wierzącym katolikiem, pomimo że jego wśród osób jego narodowości nie jest to zbyt popularna religia. Znał około 30 języków. W dzieciństwie został dotkliwie ukąszony przez wielkiego pająka, co prawdopodobnie wpłynęło na to, że w jego twórczości pająki są utożsamiane z czymś złym. O kim mowa?

John R. R. Tolkien?