Posts by Nevermind

Bo to raz był skan kilka sekund po zapaleniu aktywki i to w różnych galach od tego samego gracza :D Prawda jest taka że 99% topki leci na skryptach/botach bo są po prostu przegrywami :) przez co muszą dowartościować się potem w dziale ST przy starciu osiągniętym dzięki oszustwom :D

Takie rzeczy dzieją na niemalże w każdej grze, czy to mmorpg czy przeglądarkowej... Nic z tym nie da się zrobić, trzeba to zaakceptować i robić swoje.

Gratulacje dla Strachu, Czesia i Plazmy. Arthur i Vorian dla was też ale w mniejszym stopniu bo wszyscy wiemy że w tym starciu byliście tylko statystami no ale w ACSie figurujecie więc też Graty. Zacięcia w dążeniu do celu i dobrego planowania Wam nie można odmówić, szczęścia też trochę mieliście bo już w nocy i nad ranem widać było aktywności na kulkach u Totala, próbowaliśmy go budzić (może gdyby udało się go w porę obudzić to zrobił by zawrotkę) no ale przegrał albo ze zmęczeniem albo z browarem, to wie już On sam ;D

Mnie tylko ciekawi czy udało by się Wam ta akcja bez nagrywania ekranu i skryptu/bota? do odświeżania fali, bo bądźmy szczerzy nawet największe ''noł lajfy'' które i na tej U grają nie dali by rady odświeżać co sekundę.

Na koniec można śmiało powiedzieć że Kerberos w tym momencie jest już wasz, każda większa flota była już w waszych rakach. Chwila moment i zostanie wam latanie na DT :)

Jeszcze raz gratulacje bo plan to jedno a wykonanie go to drugie.

Miłego wieczoru dla Was

Oj widzę tutaj problem jest głębszy... reakcja agresją na każde zwrócenie uwagi :/ Słuchaj nie łam się, nie wszyscy chcą Cie skrzywdzić. Wspólnie możemy tą drogę przejść, jeżeli chcesz o tym pogadać to śmiało pisz na priv.

Ogólnie co ma tu wnieść ST z trafieniem przez Cześka moich DT? jaki to ma związek z tym ST ?

Śmiało możesz mnie wyzywać, przerabiałem już takie Ameby Umysłowe.

Konto sprzedane, konto zezłomowane :) ciekawe to jest że zazwyczaj każde konto z flotą zostaje zezłomowane zaraz po sprzedaniu.

Dotyk_Proboszcza, widzę że chyba ten nick ma jakieś podparcie w realu... skoro wyzywasz od ''części rowerowych'' itp. to może faktycznie jakiś proboszcz Cie dotykał ? Może faktycznie jakaś wtyczka lądowała nie w tym gniazdku co trzeba.. Jeżeli tak to wyrazy współczucia, szczerze.

Żeby nie było że spam, Czesiek gratulacje kolejnego ST i jeszcze większe gratulacje jakiegoś tam zmysłu, który pozwala Ci skanować każdą planetę kilka sekund po zapaleniu aktywki :)

tam chyba jeszcze jakieś karasie u nich zostały do wyłapania

Pewnie masz racje że karasie... swoją drogą karasie to bardzo ładne rybki :) (wczoraj dwa złapałem, a tak że szczupaka, płotkę i wzdręgę) chciał bym jeszcze walenia upolować no ale ona siedzi tylko w Kanjpie.

Co do samego starcia, gratulacje dla Czesia chociaż wydaje mi się że gdyby nie obstawa Legiona, Plazmy czy Blubbera to by tak ochoczo nie latał (no ale to moje osobiste zdanie i mogę się mylić) Total niestety przegrał ze snem... no ale wiadomo to tylko gra.

Jeszcze raz gratulacje Czesio

Total z tym eko szybko się odkujesz

Pozdrowienia dla Wszystkich a szczególnie na Kerberosa ;)

jezeli wszyscy mamy podobne problemy wiedzcie ze coś się dzieje i jesteśmy na oku wielkiego brata 😁🤭🤭🤭

Przyznajcie się po ile godzin siedzicie na koncie że macie takie problemy 😉

Ja w większości pracuje przy laptopie więc zakładka odpalona cały czas, czasami nic sie nie dzieje a czasami tak jak ktoś wyżej pisał, relog przy zwozce surowcy np.

Lord_Bane Alkusie dobrze napisane :) tutaj taka perełka wpadła mi, to chyba te tak zwane self dissy nie ? https://ibb.co/XXSWfck

Pisarz, poeta. Był wierzącym katolikiem, pomimo że jego wśród osób jego narodowości nie jest to zbyt popularna religia. Znał około 30 języków. W dzieciństwie został dotkliwie ukąszony przez wielkiego pająka, co prawdopodobnie wpłynęło na to, że w jego twórczości pająki są utożsamiane z czymś złym. O kim mowa?

John R. R. Tolkien?