Petarda zysk
Lecisz dalej Arszen, jeszcze dużo celów do ubicia masz
Klep te Pance.
Posts by Nevermind
-
-
Nic z tym niestety nie zrobimy, oszustwa graczy (pushe, boty, znajomości?) a team nic z tym nie robi. Mają przedstawione dowody czarno na białym na oszustwa innych a udają że nic nie widzą... no niestety ''co kraj to obyczaj'' jesteś niżej niż top100 to twój głos jest nieważny. Kiedyś było znacznie lepiej, Art o wiele lepiej wszystkiego pilnował.
-
Gratulacje topki! Spawaj dalej te pancki bo jest jeszcze trochę osób do usadzenia
niebawem będziesz mieć wsparcie 
-
Gratulacje Wariatuncio, ciśniesz dalej

-
Gratulacje Wariatuncio
ST jest, zysk jest, można działać dalej 
-
Display More
Pogratulować starcia trzeba jak najbardziej, chociaż już działania ''za kulisami'' tego starcia są dość żałosne, polecieć tylko po to żeby obniżyć cene konta
śmiech na sali i jeszcze pisanie że typowy bfs
Incek1 nie pisz proszę że z tym starciem było inaczej bo każdy wie jak było, lot od razu po zmianie nicku na ''Oddam'' i te wiadomości do Tuska jeszcze przed samym starciem od jakis Benków, Grzegorzy czy Tyskich czy po złomie cena będzie niższa 
Mam nadzieje że ta banka w końcu pęknie bo ten handel topowymi kontami to dla mnie już za daleko trochę poszedł, i proszę nie pisać że nic takiego nie ma miejsca bo sam przyznaje się bez bicia chciałem kupić konta od poszczególnych graczy
screeny rozmów z Discorda są w razie wu 
na zakończenie napiszę że bitwa o obniżenie wartości konta została przez agresorów wygrana ale wojna przegrana bo konto finalnie nie jest już do ''oddania''
Pozdrowienia dla starych wyjadaczy

witam smieszy mnie twoj wpis a mianowicie myslisz ze ryzykowalbym moje topowe konto zeby pozyskac odrobine surowca ktore mam z tego starcia ?
naprawde ta suma ktora pozyskalem kosztuje mnie raptem pare paczek na promocji wiec siadz i pomysl jaka jest logika w tym co napisales ze moglbym cokolwiek kupic 
postawie za to jedynie pare recyklerow , podoba mi sie jedynie % ktory zrobilem a Ty mozesz sobie myslec co chcesz jak i inni , latalem na to konto juz wczesniej byc moze dlatego tusk postanowil pozbyc sie konta i sprzedac je z zyskiem poki nie zostalo jeszcze zrownane z ziemia ale to tylko moje gdybanie , handelek tym kontem szedl za plecami ( osobami ktore chcialy kupic to konto moglbym sypac jak z rękawa ) o ktorym sie dowiedzialem dlatego postanowilem przyspieszyc swoje plany i trafic je przed sprzedaza
teraz moze zmienic sobie wlasciciela ja z osiagniecia celu jestem zadowolony nie po to siedzialem cala noc zeby teraz sluchac takich wypocin
ale takie osoby byly sa i beda wiec mnie to nie dziwi , generalnie doskonale wiedzialem ze jak wstawie to st to tak bedzie
papa 
To jest twoja wersja i można w nią tak samo wierzyć jak i w moją, napisałeś że mogę myśleć co chce i właśnie myślę a nawet wiem że było tak jak wyżej napisałem, nie jest moją intencją na siłę przekonywać wszystkich do swojej racji ale po prostu napisałem jak to wszystko wyglądało. Szanuję Cię i twoje priorytety życiowe żeby siedzieć całą noc dla gry, też jak chodziłem do gimbazy to zarywałem czasami noce żeby pograć. Jeden idzie w tany drugi idzie spać trzeci idzie grać a jeszcze inny idzie podbijać świat. Nie będę Ci już wiecej odpowiadał bo wydaje mi się że nie ma to sensu, Ty masz swoją racje a ja swoją i nie przekonamy Siebie nawzajem. Życzę Ci owocnych łowów i wszystkie dobrego w życiu realnym jak i w tym ''ogejmowym''
-
Pogratulować starcia trzeba jak najbardziej, chociaż już działania ''za kulisami'' tego starcia są dość żałosne, polecieć tylko po to żeby obniżyć cene konta
śmiech na sali i jeszcze pisanie że typowy bfs
Incek1 nie pisz proszę że z tym starciem było inaczej bo każdy wie jak było, lot od razu po zmianie nicku na ''Oddam'' i te wiadomości do Tuska jeszcze przed samym starciem od jakis Benków, Grzegorzy czy Tyskich czy po złomie cena będzie niższa 
Mam nadzieje że ta banka w końcu pęknie bo ten handel topowymi kontami to dla mnie już za daleko trochę poszedł, i proszę nie pisać że nic takiego nie ma miejsca bo sam przyznaje się bez bicia chciałem kupić konta od poszczególnych graczy
screeny rozmów z Discorda są w razie wu 
na zakończenie napiszę że bitwa o obniżenie wartości konta została przez agresorów wygrana ale wojna przegrana bo konto finalnie nie jest już do ''oddania''
Pozdrowienia dla starych wyjadaczy

-
Bo to raz był skan kilka sekund po zapaleniu aktywki i to w różnych galach od tego samego gracza
Prawda jest taka że 99% topki leci na skryptach/botach bo są po prostu przegrywami
przez co muszą dowartościować się potem w dziale ST przy starciu osiągniętym dzięki oszustwom 
Takie rzeczy dzieją na niemalże w każdej grze, czy to mmorpg czy przeglądarkowej... Nic z tym nie da się zrobić, trzeba to zaakceptować i robić swoje.
-
Gratulacje dla Strachu, Czesia i Plazmy. Arthur i Vorian dla was też ale w mniejszym stopniu bo wszyscy wiemy że w tym starciu byliście tylko statystami no ale w ACSie figurujecie więc też Graty. Zacięcia w dążeniu do celu i dobrego planowania Wam nie można odmówić, szczęścia też trochę mieliście bo już w nocy i nad ranem widać było aktywności na kulkach u Totala, próbowaliśmy go budzić (może gdyby udało się go w porę obudzić to zrobił by zawrotkę) no ale przegrał albo ze zmęczeniem albo z browarem, to wie już On sam ;D
Mnie tylko ciekawi czy udało by się Wam ta akcja bez nagrywania ekranu i skryptu/bota? do odświeżania fali, bo bądźmy szczerzy nawet największe ''noł lajfy'' które i na tej U grają nie dali by rady odświeżać co sekundę.
Na koniec można śmiało powiedzieć że Kerberos w tym momencie jest już wasz, każda większa flota była już w waszych rakach. Chwila moment i zostanie wam latanie na DT

Jeszcze raz gratulacje bo plan to jedno a wykonanie go to drugie.
Miłego wieczoru dla Was
-
Straty minimalne, zysk całkiem przyjemny, starcie na duży plus
Oby kolejne były jeszcze lepsze. Lamko 
-
Display More
Konto sprzedane, konto zezłomowane
ciekawe to jest że zazwyczaj każde konto z flotą zostaje zezłomowane zaraz po sprzedaniu.Dotyk_Proboszcza, widzę że chyba ten nick ma jakieś podparcie w realu... skoro wyzywasz od ''części rowerowych'' itp. to może faktycznie jakiś proboszcz Cie dotykał ? Może faktycznie jakaś wtyczka lądowała nie w tym gniazdku co trzeba.. Jeżeli tak to wyrazy współczucia, szczerze.
Żeby nie było że spam, Czesiek gratulacje kolejnego ST i jeszcze większe gratulacje jakiegoś tam zmysłu, który pozwala Ci skanować każdą planetę kilka sekund po zapaleniu aktywki

BOT_Czesia [HOTD] VS. Nevermind[PIWO] ~ 49.596% + Dofarm
Zamknij morde składaku
I jaki Ty jaki Ty , Pan i pełnym zdaniem.Czesio jeszcze raz graty, czas na jakies top5

Oj widzę tutaj problem jest głębszy... reakcja agresją na każde zwrócenie uwagi
Słuchaj nie łam się, nie wszyscy chcą Cie skrzywdzić. Wspólnie możemy tą drogę przejść, jeżeli chcesz o tym pogadać to śmiało pisz na priv.Ogólnie co ma tu wnieść ST z trafieniem przez Cześka moich DT? jaki to ma związek z tym ST ?
Śmiało możesz mnie wyzywać, przerabiałem już takie Ameby Umysłowe.
-
Konto sprzedane, konto zezłomowane
ciekawe to jest że zazwyczaj każde konto z flotą zostaje zezłomowane zaraz po sprzedaniu.Dotyk_Proboszcza, widzę że chyba ten nick ma jakieś podparcie w realu... skoro wyzywasz od ''części rowerowych'' itp. to może faktycznie jakiś proboszcz Cie dotykał ? Może faktycznie jakaś wtyczka lądowała nie w tym gniazdku co trzeba.. Jeżeli tak to wyrazy współczucia, szczerze.
Żeby nie było że spam, Czesiek gratulacje kolejnego ST i jeszcze większe gratulacje jakiegoś tam zmysłu, który pozwala Ci skanować każdą planetę kilka sekund po zapaleniu aktywki

-
tam chyba jeszcze jakieś karasie u nich zostały do wyłapania
Pewnie masz racje że karasie... swoją drogą karasie to bardzo ładne rybki
(wczoraj dwa złapałem, a tak że szczupaka, płotkę i wzdręgę) chciał bym jeszcze walenia upolować no ale ona siedzi tylko w Kanjpie.Co do samego starcia, gratulacje dla Czesia chociaż wydaje mi się że gdyby nie obstawa Legiona, Plazmy czy Blubbera to by tak ochoczo nie latał (no ale to moje osobiste zdanie i mogę się mylić) Total niestety przegrał ze snem... no ale wiadomo to tylko gra.
Jeszcze raz gratulacje Czesio
Total z tym eko szybko się odkujesz
Pozdrowienia dla Wszystkich a szczególnie na Kerberosa

-
jezeli wszyscy mamy podobne problemy wiedzcie ze coś się dzieje i jesteśmy na oku wielkiego brata 😁🤭🤭🤭
Przyznajcie się po ile godzin siedzicie na koncie że macie takie problemy 😉
Ja w większości pracuje przy laptopie więc zakładka odpalona cały czas, czasami nic sie nie dzieje a czasami tak jak ktoś wyżej pisał, relog przy zwozce surowcy np.
-
chyba każdy ma ten problem... czasami potrafi wylogować z 10 razy w ciągu godziny... podobno za mało anty ludzie kupują i brakuje im kasy na lepsze serwery i programistów

-
Display More
Podjęliśmy słuszną walkę z oszustami w tej grze. Najpierw tych co nielegalnie chcą handlować kontami w grze, potem pusherów, a dziś jeszcze w międzyczasie się okazało, że ostatnio wyleczyliśmy z gry
W czasie gdy złomowaliśmy konto Bane, gdzie akcja trwała naście godzin, zawierała wiele elementów ponadpodstawowych umiejętności grania w tę grę, dla większości z komentujących tu i tak nie miało to żadnego znaczenia.
WOW .... to na mnie potrzebne były umiejętności ? nie no zniszczenie księżyca , włączenie nagrywania ekranu i uruchomienie odświeżacza strony plus na koniec dopakowanie floty za kasę to faktycznie mega umiejętności Kris , chylę czoło przed tak ponadprzeciętnymi umiejętnościaciami .. jesteś mistrz normalnie , tylko może wyluzuj bo zejdziesz na serce jak zaczniesz tak się wysilać z tymi mega kosmicznymi umiejętnościami .
Kolejna akcja , klaskać czy płakać ?
Lord_Bane Alkusie dobrze napisane
tutaj taka perełka wpadła mi, to chyba te tak zwane self dissy nie ? https://ibb.co/XXSWfck -
I nie zaczekałeś aż zrobię grawitony, następnie zbuduję 1k gąsek i poleciał bym z Toba
gratulacje starcia 
-
Gratulacje starcia, fajnie upolowani, a za tą lotkę w układzie Never Back Down to życzę Ci abyś nadepnął gołą stopą na klocka lego

-
uffff, w koncu
wkurzały już jego skany.... po 20/30 dziennie na jedna planete... może teraz bedzie troche spokoju
gratulację 
-
Pisarz, poeta. Był wierzącym katolikiem, pomimo że jego wśród osób jego narodowości nie jest to zbyt popularna religia. Znał około 30 języków. W dzieciństwie został dotkliwie ukąszony przez wielkiego pająka, co prawdopodobnie wpłynęło na to, że w jego twórczości pająki są utożsamiane z czymś złym. O kim mowa?
John R. R. Tolkien?