Gratulacje Spawacz
szajka szoo
Posts by BadOmen
-
-
Kromek szo fiu fiu !!! Y graty .
-
Witam Ruda i innych graczy . Co do fuzji i prędkości na uni68 musi być adekwatne do czasu jakie uni ile czasu istnieje. 1. problem nie adekwatne wydobycie na pozycjach 1 8 15 nie każdy gra za paczki w grze to powinno być wyrównane wtedy by nie było walki o te 8 pola na których znajdują się i tak idlaki
2. szybkość wydobycia jak się mamy porównywać w global do uni razy 8 razy 10 skoro my na u68 mamy 10 krotnie mniejsze wydobycie. 3. GS to najdroższy statek bojowy z którego zrobiliście statek cywilny !,do wożenia surowca służą DT po to były zrobione . Szybkość GS to absurd tak samo jak lot na niszcz ! górnik sobie śpi dobrze gdy flocia siedzi 5.5 h w układzie 9.5 h po za układem bo UL i czeka czy mon spadnie czy nie to jest chore! DO CZEGO TO MA SŁÓŻYĆ ???? W dużej mierze wspominam cytat Poziomka grają tu ludzie nie konta wiec u68 powinno zostać jako naj starsze uni docelowym . Nie ma tu i tak co się rozpisywać bo i tak macie już wszystko dopięte na ostatni guzik . pozdrawiam . -
Gratulacje Troyan :)lecimy dalej :)wal w stocznie
nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka 
Orzechowi oczywiście szo !
W tym nieszczęściu miałeś szczęście 40 minut zabrakł i był byś cały spakowany :)niestety flota mi siadła o 5,30

Pozdrwiam sojusz i znajomych ~gramy dalej

-
-
Display More
Śmieszny ten temat, nie chce być adwokatem Komornica, bo z nimi mi akurat najmniej po drodze ale ...
Wy widzicie że top 12 po raz kolejny farmi top łan (nie napisze inaczej bo to już zakrawa o komedie)
Ten pierwszy się jeszcze broni,ma 3 krotną przewagę nad drugim, ale się Broni

Przecież to się kupy nie trzyma, Założcie konta na Simsach, Deadpool Wam zrobi wirtualna pizze i tam sobie pogdybacie jak to było kiedyś fajnie grać w Ogame
no czePoziomku Jeśli liczysz moje GS do 3 krotnej przewagi ok zgadza się :)Gs nie na wojuje:) jeśli ty liczysz te stateczki u mnie z produkcji jako wielkie RW farmiong hahahah ok:) popatrz swoje RW, Ja robię swoje buduje taką flotę jak mi będzie odpowiadać i będzie użyteczna a reszcie to uj do tego .. BEZ ODBIORU.
-
właśnie czekam na uni fuzje
Panie Poziomek
wtedy się wszyscy zweryfikują. ja nie walczę z wielkimi sojuszami tylko się bronie by nie skończyć w reckach
tak że nie musisz się pocić w swoich brawnych wypowiedziach. policz na liczydle ile ja straciłem
a ile ty :)i twój sojusz
nawet nie wiesz ilu ludzi się do mnie odezwało
oferujących pomoc 
-
SOJUSZ PN 27 GRACZY WIECEJ JAK 10 FLOT TOPOWYCH

SOJUSZ KOMORNIK 23 GRACZY WIECEJ JAK 10 FLOT TOPOWYCH
SOJUSZ ISLO 4 GRACZY 1 Z FLOTĄ
TROYAN 0,5 FLOTY 
Chyba nic nie musze dodawać :)pozdrawiam serdecznie wszystkich graczy. -
Y wiesz dobrze ze konto to ci SPAWACZ zbudował ja Łyche sączył
no i trochę Poziomek
ja nie jestem żadnym naj lepszym graczem ale robię wszystko w miarę możliwości
by nie skończyć w reckach
CIEKAWI MNIE JEDNO ILE BYŚ MIAŁ SWOJĄ FLOTE GDYBYŚ GRAŁ SAM
???? JA WIE WIEM MASZ SKLIA W MYSZCE :_) NIESAMOWITE -
Tosz to tylko 2 paczki
szału ni ma
obrońcy szo 
-
orzeszku ja nie mam zamiaru latać po lvl 500 lub 1000 tylko floty z top 100:) ja ci do kieszeni nie zaglądam po pierwsze
po 2 gram sam i żeby konkurować z tymi flotami muszę zbudować flotę do latania czyli szybką
zacznie się latanie doczekasz się
tak jak pisałem wcześniej jedni pracują a inni siedzą na ogame 24 na dobę i muszą zbierać butelki
wiec ochłoń
[mniam] nawet nie wiesz ile pracy włożyłem w te konto wiec buziulka krótko .Moderator kasai:
Upominam za slownictwo. -
Y latasz na ochłapy
ja bym się wstydził coś takiego wstawić na forum
wielki Y i wielki sojusz komornik :)Śmiech na sali :):) Ja gram sam a wy całym sojuszem osr..ni jesteście
flota stoi na 5,411 ,8 co nie lecisz ??a ty jednak wolisz satelity 
Będziesz 1 pakowany a ja dotrzymuje słowa. Wszystko w swoim czasie.
ps. pozdrawiam tych co trzeba
-
przyjdzie i na was czas juz nie długo

-
gratki
coś sie gęsi upiekło 
-
Witam i gratulacje :)Ładnie cię Y znowu PN NAKARMIŁO
Fremen jak zwykle szooo 
Pozdro dla ISLO i znajomych.
-
Gratulacje
oby tak dalej 
-
Witam

Dla mnie to tez dość ciekawa sytuacja
flota BYLEGO sojusznika wybroniona w sumie po raz drugi :)po czym dostaje zloma
hm 
Nie zbadane są wyroki Pana
i wiele znaków zapytania ?????Y2K albo masz takiego nosa
albo rentgen w oczach
GZDLA OBRONCY NIE BEDZIE SZOO
Pozdrawiam GIGANT i znajomych .Gramy dalej
-
dobrej zabawy

-
Cześć wszystkim i pozdrawiam kolegów OGAME
Orzech przede wszystkim ja ci w portfel nie zaglądam wiec troszkę kultury by bylo wymagane , wszyscy coś kupują jedni mniej drudzy więcej, jedni zbierają butelki i siedza cale dnie i noce na ogame a inni pracują . Fadista poprosil o pomoc wiec ją uzyskal
i nie dostaleś zlomu z jego floty, innej możliwości nie bylo tylko spadkowa tu nie ma żadnej filozofii . a co do moiej floty i 3 milionów GS to ta flota dopiero się buduje zapewniam będzie o wiele więcej
Orzech buziulka krótko bo tyle rozumu co w orzeszku laskowym dodam
hamuj trochĘ nogą to tylko gra
Pozdro GIGANT -
Myślę że jedna z fuzji to u68 i Kalyke. Reszta uni też powinna przechodzić fuzje. co z tego ze jest tyle serwerów jak na nich graczy malo.