Posts by Terrormachine

tE nogE* ;)

Jak pod siebie robisz, to popros opiekuna o pieluchy. Ja rozumiem, ze boisz sie prawdy i Turkow, jak diabel swieconej wody. Ale poki co, jest tylko KARADAYI wiec wpierdol dostaniesz tylko x1.

Wypociny zarzucic mozna komus, kto nie potrafi sie merytorycznie odniesc do argumentow oraz napisac chociaz jednego zdania bez przeklenstw lub slow obrazy. Apropos polewy, jestes niestety (dla siebie) jej stalym dostawca, malo, ze niehonorowy gosciu, ktory wystawia innych (a sam to zarzucal be coolowi) to i przy tym, umowmy sie - troche przyglup. Nawet dla takiej persony jak ty, o nietuzinkowym intelekcie musi sprawiac trudnosc, by tlumaczyc sobie, ze jestes jednak zwyciezca w jakiejkolwiek dyspucie.

NIE PIEPRZ GLUPOT FAJO.

NIE PAMIETAM KIEDY SIE POD KOGOKOLWIEK PODSTAWIAŁEM WIEC SORYYYY

nie trafiles ;)

a teraz zegnam

z de**lem nie bede kontynuowal ;P nie zejde do twojego poziomu

Zejsc to mozna tylko i wylacznie do twojego poziomu, nikt na forum nie uzywa tak karczemnego jezyka jak ty, szczegolnie gdy przypomni ci sie twoje kulawe akcje ;) Nie pamietasz, kiedy sie podstawiales? A to ok, nie ma problemu XD Be cool ma urlop? Sam od tygodnia urlopu nie zdejmowales obsrany przed Turkami. Kierowcy niestety nie grzesza inteligencja, chociaz w twoim przypadku trudno mowic o byciu zawodowcem, raczej podroba na busie.

Ale ty jestes pusty czlowieku, udajesz tępaka czy serio jestes?

co mam zrobic sam? rozbic sie, wez rozped i nie hamuj sciana sie znajdzie. koncz sie kompromitowac geniuszu z IQ ujemnym

A pamietasz jak proponowales kiedys Swiezakowi, ze podstawisz mu 10k panckow i ostatecznie z gosciem pod ktorego miales sie podstawic - zjechales wspolnie Swiezaka? To tak apropos pustosci, ujemnego iq czy po prostu "honoru" ale tak, jak ty go "rozumiesz".

NIGDY ALE TO NIGDY NIE PODSTAWIALEM SIE POD NIKOGO I POZNIEJ GO ZJECHAŁEM ;) wiec nie pieprz glupot.

Zrobiles to niejednokrotnie, mozna to zreszta u tego chlopaka zweryfikowac. Moze sam pofatyguje sie na forum, jak pare tygodni temu Marcon, ktory zadal klam twoim teoriom wyssanym z palca, ktore mialy cie usprawiedliwic klamczuszku.

Ale ty jestes pusty czlowieku, udajesz tępaka czy serio jestes?

co mam zrobic sam? rozbic sie, wez rozped i nie hamuj sciana sie znajdzie. koncz sie kompromitowac geniuszu z IQ ujemnym

A pamietasz jak proponowales kiedys Swiezakowi, ze podstawisz mu 10k panckow i ostatecznie z gosciem pod ktorego miales sie podstawic - zjechales wspolnie Swiezaka? To tak apropos pustosci, ujemnego iq czy po prostu "honoru" ale tak, jak ty go "rozumiesz".

Tak sciagnalem urlop bo mnie poprosil kolega zebym kule zdjal w okolicy :) jak juz ubijemy to ide dalej na u <3

terror

sprawdz gacie bo znowu zaczyna smierdzieć.. to juz jest nie fajne... higiena to podstawa, nie dosc ze obsrane gacie, to jeszcze z mordy parowkami Afrykanskimi smierdzi co otworzysz tą jape.

Problem w tym, ze tydzien temu zapierales sie, ze zdejmiesz urlop zeby ubic Turkow. Ale jak juz wszyscy wiedza jak to jest z twoimi slowami, rzeczywistosc wyglada calkowicie inaczej i z podkulonym ogonem urlopu NIE zdjales caly weekend i nawet po nim ;)

Przede wszystkim gratuluję moim kolegom z drużyny. Dzięki dobremu planowaniu i strategii daliśmy nauczkę tym aroganckim. Dedykuję tę bitwę wszystkim moim przyjaciołom z sojuszu. I pozdrowienia dla tych, którzy uciekli, nie oglądając się za siebie po bitwie! Nadal tu jesteśmy, gdzie się ukrywacie? Chciałbym również podziękować Monica za pomoc w wyprowadzeniu tej bitwy na pierwszy plan.

To jest najlepsze, co możemy zrobić, dopóki nie nauczymy się lepiej walczyć.:*:*

Jeszcze raz gratulacje! Jestem z Wami, trzeba pokazywać miejsce w szeregu tym arogantom.[ciach]

Moderator Ruda:
    Język niedozwolony na Forum

sener-sen-kosma-sahnesi-zYe1_1

MEGATRON: Nie nazywajcie mnie żadną wojną. Mówcie na mnie „rekord”. Bo kiedy wchodzę do gry, wszyscy uciekają jak Wariatek 8)

Gratulacje pany! Do spodu z tymi fałszywcami. A wariatek? To największy tchórz na nembusie i w ogóle nie dziwi, że jak przychodzi jakiś kozak to ucieka jak kurczak.

Poszkodowanemu szybkiej odbudowy, by było co ponownie sfarmić XD