By tam było co pilnować jeszcze:P Ale przy twoim głodzie to pewnie to co mam to łakomy kąsek będzie:)
Posts by Ziemia
-
-
Ooo Panie:) A zapowiadał się obiecujący Flociarz:) Teraz odbudowa potrwa długo... Czasem was podziwiamz, że chce się tyle w grze siedzieć i obserwować. Głowa chyba najszybciej na żółtej Lampie Skan robi

Powodzenia w podbojach:)
-
Można się ładnie zdziwić jak widać. Kiedy najdzie myśl o Flocie i Wielkich podbojach to właśnie takie RW sprowadza szybko do Grania Eko z minimalną ilością zabawek:) Albo spokój i pokój albo wieczna ucieczka:O
-
Jak gracz z TOP 200 zrobi taki nalot to zaraz jest Nobem i gra wbrew zasadom niepisanych gry. Ni to nie zarobi ni to zyska no może coś skubnie ale to okruszki...
Jak zrobi to TOP 1 To każdy zadowolony i pogratuluje % wlotu:) Super, dobrze wiedzieć, że nie ma zasad pomimo indoktrynacji graczy, że jakieś obowiązują:)
Amen!
-
O mamo:) A ja myślałem, że na tak wysokim poziomie jest Kultura:) Jak widać wszędzie to samo. Akcja niczego sobie w tych czasach lotu ściągać Księżyc
Korzystając z okazji pozdrawiam moich prześladowców:) Jak widać każdy ma swojego amatora wrażeń:)
-
Graty Głowa. Urielku, Ziemia nie zapomniał...
-
Gratulacje dla Graczy w starciu:) Ładny % i spora ilość Floty.
Głowa dobrze pilnuje Celu nie raz się przekonałem. Czas poświęcony na złapanie i systematyczność gry godne podziwu zwłaszcza wiedząc ile to czasu zajmuje...
Czekam na rozwój i dalsze raporty:)
-
Robi się ciekawie na Rosalind:) Gratulacje Dla Kobry:) Czekam na Rewanż:)
Coś się ruszyło na Szczycie. Dzieje się, ojj dzieje:)