Ja tam amatorka jestem, więc mogę się nie znać na temacie do końca.
Jednak wydawało mi się, że PZ ma powstawać ze statków przeciwnika, a nie własnych...
...
zwłaszcza w takich proporcjach
Weszuy weszu wesz ........
Wszarsko Ci to wytłumaczę, no może nie po wszarsku bo nie zrozumiesz, a więc użyje języka Galaktycznego
Zgodnie z zasadami wojny raporty z niszczenia obrony / księżycy są dozwolone a wiec wliczają się do wojny, wasze szczęście że konwertery nie liczą z tego % no bo przecież nie ma debrisu, ale jak wspomniałem system rozliczania tej wojny uwzglednia niszczenie KS/Obrony
Teraz Anathema i Adialasa będziecie zmuszeni wyciągnąć cohones i zamiast od ponad miesiąca się ukrywać weźcie się do roboty, no bo połowa społeczności chce zobaczyć IMPERATORA z KRÓLOWĄ w akcji, a wy nic tylko wyznaczacie flotą szlaki ale co najwyżej w galaktyce mlecznej, robie tu bardziej jako obserwator, animator i dostawca pozytywnego humoru, lecz skoro nawet Balboa się tu pofatygował żeby obserwować tą potyczkę to musi coś być na rzeczy. Z drugiej strony jak nie wyciągniecie Cohones i nie zaczniecie grać flotą to nie dziwie się FiF że dopuścili takie zagrania jak niszczenie KS/Obrony bo co innego z wami robić jak bawić się nie chcecie. Najwyżej FiF szybko to zakończy, z lekkim niesmakiem bo bez deseru ale zanim próg się dobije to trochę potrwa, a wasi sojusznicy odwrócą się na pięcie bo wasze dwie największe floty służą jedynie jako ozdoba gwiazd niż tworzą realne zagrożenie.
To by było na tyle regularnie tu wpadnę i dostarczę nowego kontentu, a i może sam coś podgryzę gryzu gryzu dziabu dziab, jajeczka zostawiłem jeszcze Jałóweczka mi została ale pilnuje się skubana, macha ogonkiem co by wesz nie wskoczyła. Spokojnie spokojnie ta wesz trudna ro zgniecenia jest !!!!
Podzro Weszu wesz mam nadzieje że do FBoss dotarł mój wszarski przekaz i coś pokażą bo inaczej to tylko jednostronne legalne znęcanie się wyjdzie.
Pozdro jeszcze raz GalaktycznaWesz