po prostu Szymon, flota z doku wzięta i robi robotę jak należy,
widać dobra polisa jest i oto chodzi i oto chodzi,
przetapiaj w eko lub co tam chcesz i lataj dalej
po prostu Szymon, flota z doku wzięta i robi robotę jak należy,
widać dobra polisa jest i oto chodzi i oto chodzi,
przetapiaj w eko lub co tam chcesz i lataj dalej
Fabiano dzięki, ale z rad oszustów nie korzystam,
a w temacie mojego pytania? dlaczego nie pokazałeś właściwego wyniku tego starcia? wstydzisz się? nie umiesz? czy uważasz że wstawiłeś ok?
ps. w temacie dorado to tylko wspomnę że nie wszystkim zależało na tym st, zwłaszcza jak się pojawiły nowe wątki 1-2h przed wlotem, ale w sumie gruntuj swoja niewiedzę, fajnie że kończysz:)
wyedytuj st, bo naprawdę lipa z twoim "skillem"
Fabiano jak juz sie wklejasz to wklejaj jak trzeba?
obrońca stracił łącznie 525.420.251.000 jednostek.
na pewno? gdzie api zbiórek, nie oszukuj:)
a i gratuluje wtopy rzecz jasna,
eee shagy? nie sądze, po nicku pasuje raczej do ciebie, przepacaj zysk miodzio
a to nie twoje konto było? nie wiem nie gram tu tak tylko pytam:)
to taka wyższa porcja kultury, aha, rozumiem,
faj... ssiesz to już od dawna widać za długo przy cycku mamy byłeś, ale nie krytykuje bo taka karma, żyj z tym na zdrowie,
a to Fabiano gra na uni dorado,?
UlanaZonaSzymona Fabiano gratuluje nicka taki żałosny że aż kefir sie drugi raz produkuje,
a ty graszynko wklejasz dofarmy tego co wali gości z soja i buddy na europie kiedyś no spoko, wart swój swojego,
do tego moje wloty 1k pionka, zaznaczę że z zyskiem wiele razy większym niż ty o 3 rano na idlaku:)
to już dobrze masz beret zryty, wklej jeszcze z 5199 takich, to sie dowiesz skąd moje przyrosty m.in, bo sie lata a nie pudruje nosek,
ps. nie pamiętam żebym pisał do ciebie akurat w temacie obrony u mnie, chyba że miałeś z kimś wspólne konto a to akurat możliwe,
słaby byłeś a teraz to zakompleksiony, a słabych i zakompleksionych to wiesz ... omija sie
wklej cos jeszcze to sie pośmieje
olszyn4 lamo koncertowa (to chyba nie obraza Ruda kasai ?)
ale co kupiłem? bo do tej pory nie wiem, masz większą wiedze?
zezłomowałem co trzeba, połowę twoich kolegów, co już mi na łkałeś nie raz na priv, i odbudowa gotowa, musisz mnie gonić:)
ty, mistrzu badań turboreka po 200 dni grania, daj sobie spokój bo słabe te twoje prowokacje,
nie wiem co tu sobie próbujesz udowodnić ale słaby jesteś i słaby będziesz,
dalej nazywać cie nie będę bo znowu jakieś ostrzeżenia dostane:)
ps. a tak w ogóle to ciekawe że olszynek sie pudruje na uni, na którym wogóle nie grał,
ja tu tez w sumie nie gram po tym złomie,
działam sobie na dorado, wiec w sumie nie wiem o co tu kaman:) widać ktoś czyli szynka musi jakoś sobie poprawić ego, pisz dalej olszyn4 pisz grafoman/troll zawsze w cenie:) ja stawiam tu kropke.
naprawdę:) ? taka flota stała:), jak długo? ja się pytam:)
gratulacje ! odbudowy nie będzie:)
bon dziorno lub ostatnio Pan Paczka, jak kto lubi
olszyn4 zanim zaczniesz coś zarzucać bez konkretu to pomysl czasem, popatrz na cyferki, [mniam]
[mod='kasai']Upominam za obrazę.[/mod]
Temat przeczyszczony.
Ruda przeczyszcza delikatnie nie przerywając snu,
Graty [ciach] Fabiano [ciach] gratuluję %% bo na tym chodzi ta gra,
wszystkim kasacji kont z czasem żeby sie zając (nie zając:) ciekawszymi sprawami niz pizganie w ich cholernie głupie kolejne hot!fixy, aktualizacje i inne pierdoły, które nazywane są niesłusznie ...ogame, bo to juz było,
so nice - so day again
[mod='Ruda']Obraza[/mod]
No to wszystkie floty Tajmsów z Fenka zaorane do 0
W sumie to więcej trudności było przy Shagim i Palmie
Graty
nie no musze dwa zdania napisać, no może trzy:)
1. konto królika spuszowane (oczywiście wg zasad xD) na wszystkich elementach z TR fenrir pamiętny szito-stek, który kiedyś komentowałem, no i wynik obecny na tym uni czyli królik - dno
2. konto fabiene (na zwrot treści żołądkowej zbiera jak sobie pomyślę co to za origin) rozwala kumpla z soja i buddy w trakcie nocnej przygody, dno dna
razem tutaj tworzą duet który cos chyba tylko sobie próbuje udowadniać, szitu spod paznokci to sobie nigdy nie wygrzebiecie,
pozdrawiam ludzi cywilizowanych
galareta zaorana w trybie dość zawrotnym przyznam, fantastyczne cyferki sie pojawiły w ST:)
tak patrze na ten pz:
Na polu zniszczeń unosi się 508.734.824.377 metalu i 313.064.272.126 kryształu.
Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
267.883.299.623 Metalu i 250.711.719.874 Kryształu
czyli co:) 30-40% gdzies wyfrunęło? tak tylko pytam, bez podtekstów:) pozdrawiam Szo szmo to i owo:)
jabol !, jabol !!, jabol !!!
nie no miazga:) tak po prostu nie można sie zachowywać, zero szacunku, co to walec! nie dość, że Shagy i Palma, to jeszcze straciłem najbardziej wytrenowaną lamę do zadań specjalnych,
a na poważnie to mocna sprawa tak wyliczyć dwóch generałów na zwrotce trzeci tez podobno był doceniony,
krótko mówiąc elegancja francja,
nooo!!! w końcu jakiś konkretny push,
zdecydowanie za długo uczciwie tu było,
przy okazji cytując klasyka: "prawdziwego mena poznaje się po tym jak konczy, nie jak zaczyna",
Fajne to ST bo poza %% jest z pomysłem, a poziom godny tych flot,
a tak na marginesie:
w efekcie przemian 7.0 pojawiły sie duuuuże floty i lagi oczywiście, wielu zdrowo myślących ludzi zrezygnowało wtedy z gry, chylę przed nimi czoła:) pozostali albo mieli od początku na te gre wywalone albo czekali na fuzje, to starcie pokazuje jak dwaj mega dobrzy gracze potrafią powalczyć nie napinając zbytnio gumy w gaciach, gratuluję zarówno Jabol za zysk i akcję bo ciekawa:) gratulacje też dla YeahBunny za postawę, (wiele finezyjnych akcji na fenku było ze strony TR, myślę że gdyby tamta ekipa się całością przeniosła tutaj to fuzja zyskałaby jeszcze na poziomie, ale byli mądrzejsi i wybrali zakończenie w efekcie którego ich floty też padły w tym steku);
jeszcze raz Gratulacje, życzenia odbudowy i oczywiście zdrowia:)
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" to z Witkacego,
graty Anonymous ładnie bunkier zdmuchnięty,