Bardzo fajny farming ![]()
Gratulacje!
Posts by Drab
-
-
Gratulacje za fajny atak, szkoda tylko że na byłym sojuszniku

-
Bardzo ładny farming

Gratulacje!
-
Oj sojuszniku nie masz Ty szczecią, pisałem dawaj mi te surowca a nie obcym

Gratulacje dla agresora! -
Lepszy rydz niż nic
Gratulacje! -
Złom pod dom zawsze w cenie, szkoda tylko że z sojusznika. Gratulacje a obronę a sojusznikowi sprawnej odbudowy!
-
Bo najważniejsze jest aby gonić króliczka bo jak już go dopadniesz motywacja spada
Gratulacje dla agresora a obrońcy odbudowy! -
Oj Tatko, to może mi też dasz się zezłomować

-
Pechowy ten Tatko. Gratulacje za atak a takowi oraz kolejny życzę szybkiej odbudowy!
-
Cos Tato nie ma szczęścia, gratulacje za atak a Tatko nie się szybko odbuduje

-
Gratulacje za złupienie sojusznika i po raz kolejny polecam aby sojusznikami przekazywał mi surowce zamiast dawać się łupić

-
Fajna zamiana floty przeciwnika na śrubki i podkładki, gratulacje!
-
Już wiem kto tak zapchał dok u sąsiada którego tez czasem odwiedzam

Gratulacje za atak a obrońcy życzę sprawnej odbudowy
-
Bardzo fajny łup z grabieży z miłym dodatkiem złomu

-
-
Spełniło się 610 życzeń?
Gratulacje za tyle świeczek zdmuchniętych a obrońcy klasycznie szybkiej odbudowy aby tez inni mogli spróbować się na nim pożywić
-
A mawiają że i herkules pupa jeśli wrogów kupa a tu jaka niespodzianka.
Agresorowi gratulacje za atak a obrońcy więcej szacunku dla poświecenia sojuszników.
-
Czy są jakieś informacje o kolejnych łączeniach uni? Bo na U68 zaczyna wiać nudą... Dawnej jak było 406k graczy to uni uznawało się za wymierające a teraz ja jest 1000 aktywnych kot to już robi się sukces.
Jak będą, to się dowiesz w tym samym czasie co wszyscy. Na razie czekamy - tyle. Może będą na wiosnę, może na wakacje, może w ogóle nie będzie.
Nie dowidziałem się z Twojej wypowiedz nic co miało by związek z moi pytanie ale dowiedziałem że jesteś lekko sfrustrowany chyba

Masz rację, można się sfrustrować, gdy po tylu latach wciąż trafiają się ludzie, którzy myślą, że latają jakieś tajne info, których złośliwie nie wrzucono do oficjalnych działów ogłoszeniowych, żeby tacy jak ty musieli się tułać po innych tematach i pytać, a gdy im się na to zwróci uwagę, to strzelają kolokwialnego focha.
Masz racje nigdy gracze nie fraternizowali się naszymi nadzorcami czyli administracją

-
Czy są jakieś informacje o kolejnych łączeniach uni? Bo na U68 zaczyna wiać nudą... Dawnej jak było 406k graczy to uni uznawało się za wymierające a teraz ja jest 1000 aktywnych kot to już robi się sukces.
Jak będą, to się dowiesz w tym samym czasie co wszyscy. Na razie czekamy - tyle. Może będą na wiosnę, może na wakacje, może w ogóle nie będzie.
Nie dowidziałem się z Twojej wypowiedz nic co miało by związek z moi pytanie ale dowiedziałem że jesteś lekko sfrustrowany chyba

To jezeli wedlug ciebie na u68 jest nuda i malo graczy to dobrze ze nie masz pojecia co sie dzieje na innych serverach

Wybacz, wróciłem po ładnych kilu latach do tego nałogu i przywykłe że uni nawet dobijały na starcie do 10k graczy... Plus nie była na nich paczkomatów

-