Po 7 dniach można ponownie wysyłać w te same współrzędne
nie chodzi o te same wspołrzedne... mam ten sam bład co Zabity, jeden lot ekspedycyjny i pozniej musze czekac 30 sekund zeby poscic nastepny.
u mnie wystepuje to tylko na uni Titania
Po 7 dniach można ponownie wysyłać w te same współrzędne
nie chodzi o te same wspołrzedne... mam ten sam bład co Zabity, jeden lot ekspedycyjny i pozniej musze czekac 30 sekund zeby poscic nastepny.
u mnie wystepuje to tylko na uni Titania
napisze ci to co napisał mi GO:
Jest to już znany błąd wizualny. Bonus działa, ale nie jest uwzględniany w sekcji "Przedmioty". Jednak na samym dole suma produkcyjna surowców uwzględnia te nowe bonusy.
napisze ci na PW w grze
Jezei uzywasz wersji mobilnej zeby moc uzywac teleportera na telefonie teraz zamiast wersji mobilnej uzyj opcji " pokaz alternatywny listy rozwijane"
Bez wykresów i statystyk to może być tylko przypadek. Jest wiele czynników wpływających na uzysk z ekspedycji. Ja nie zauważyłem spadku, wręcz widzę wzrost, ale rozwijam na bieżąco badanie FŻ, więc nie wyciągam wniosków, że wersja 13 dała mi coś więcej. Tylko odpowiednie statystyki na dużej grupie badawczej dają miarodajne wyniki, które można w jakikolwiek sposób interpretować.
Tak że nie ma co robić afery, co prawda, to nie wyklucza, że nie macie racji i faktycznie zmienili jakiś parametr w ekspedycjach po to, żeby dopalacze ekspedycji lepiej się sprzedawały.
Nie syf, tylko widać tu, że zdania są podzielone, różne wizje… Na tym polega dyskusja. Dlaczego od razu chcesz zamknąć wątek, w którym ludzie dyskutują?
A jaki masz nick w grze? Sprawdzę, czy ci się nie powinęła noga.
Wygenerowałem sobie w AI ![]()
Nie ma znaczenia latanie po flocie ekspedycyjnej, satelitach i innej drobnicy… To jest słabe; powoduje tylko, że nowi gracze tracą zapał do gry, bo im ktoś takie coś złomuje. Ja nie latam na drobnicę, ale sprawdzimy, co ciekawego Ty zostawiasz.
jak ktos sie wygłupia zadajac pytanie, to prowokuje mnie do głupiej randomowej odpowiedzi.
Jako Polaka sama swaidomosc ze inni tez maja zle powoduje ze juz mie to w ogole nie przeszkadza...
wam tez dopalecz surowców 3x40% nie działa?
Dostałem potwierdzon,a inforamcje .ze fuzja bedzie 17 pazdziernika.
Uni dla nielotów też czasem musi byc.
Zdjęcie super...
samo starcie, takie sobie, ja bym się nie chwalił ze latam innym po satelitach.
Mam pytanie: czy jeżeli mam wykupiony dopalacz surowców 40% metalu oraz dopalacz 3x40% to te procenty się dodają? Bo wydawało mi się, że tak było, ale teraz, jak sprawdzałem, to tak już nie działa.... To znaczy, że dodaje mi bonus od przedmiotu "+40% metalu”, ale przedmiot "3x40% surowców" w ogóle nie dodaje. W zakładce ustawienia surowców w wierszu przedmioty jest tylko bonus +40% metalu, ale pozostałe surowce 0.
JEdnym słowem, od wczoraj przedmiot 3x40% do produkcji surowców nie działa!!
KICHU lubi puszczac dzienw ekspedycje, mało bezpieczne FSy, ale zazyczaj pilnuje floty wiec satysfakcja z upalowania jest. Gratulacje starcia, a obroncy SzO.
nowe przedmioty w sklepie: