pytanie się nasuwa kto wpadł na pomysł aby z powrotem podprowadzić konto top1 i zużyć miliony antymaterii. Na prawdę trzeba być turbo złodziejem żeby tak zrobić. Co z wami PN?
Posts by Tak
-
-
ładnie załadowane surowcami.
Oby więcej takich.
Gratuluję a Obrońcy SzO.
-
Bardzo dobre starcie. Flociarz flociarza złomuje.
Gratulacje Orzech. Zdobywca SzO.
-
kto by pomyślał że jeszcze ma flotę, niemniej jednak gratuluję obrony. Taki krzykacz z niego był a teraz za niego wstawiają RW.
Atakującemu odbudowy.
-
Graty dopadnięcia bfs w nocy. Lot bezpieczny bo nie było obrońcy na koncie. Chyba że buddy ... A lepiej nie zaczynać

Tomcio szybkiej odbudowy życzę !
Jeszcze raz gratuluję i kolejnych życzę ! Może tym razem nie Komornic

[mod='kasai']Upominam za prowokacje. Kolejny raz piszesz pod czyims RW o "locie na buddy". Za ktoryms razem przestaje to byc zabawne. Najlatwiej samemu prowokowac, a pozniej zglaszac posty, ze "nie na temat" lub ze obrazaja/prowokuja. Proszę sie w takim razie zastanowic nad swoim zachowaniem. [/mod]
Powiem Ci że tutaj Kasai Cię podsumowała. To będzie klasyk. Tego się już nie da wymazać.
Graty wegi. Obrońcy SzO.
-
jak na tą ilość DT surowców mogło być zdecydowanie więcej ale i tak jest dobrze.
Graty za to że się chcę. Obrońcy SzO.
-
top 1 w złomowaniu Spawacza nie rozumie tego że to nie jest push tylko kwestia moralna tylko pytanie w którym miejscu zadać pytanie o moralność?
Może w tym miejscu gdzie komornicy wyzywają Spawacza od alkoholika i pijaka czy może w tym miejscu gdzie Kromak zjechał Spawacza mimo że ten drugi wiedział że ten pierwszy zjedzie go jak ten zostawi flotę bo... pił? Hmmm.
Takie powiedzonko mi się przypomina, że najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja" ... złodziej.
-
Widzę że ktoś ma zapędy autorytarne, co powie to tak ma być.
Odnoszę wrażenie, że ktoś nie może przeżyć tego że on sam nie był katem tej floty jak miało to miejsce za każdym razem do tej pory. Zachowanie wskazuję na to, że jest podejrzenie na to że poprzednie starcia również były ustawką. Stąd takie bicie piany?
Może wszyscy zgłosimy to jako push? Tak jak powtarzające się te same st na tych samych graczach. Po co ci buddy jak kolega da ci cynka na telefon że możesz już lecieć bo flota i surowce już są. Tak to się odbywa? Taką właśnie miałem propozycję tyle że ja gram na innym uni aby nie było podejrzeń. Nie jesteś Kamil unikatowy. Po prostu ci się udaje. Niech rzuci kamień ten kto jest bez winy.
Nie znam szczegółów starcia ale widać że jedna i druga strona jest siebie warta.
-
Graty za wlot.
Obrońcy emerytury.
-
a widziałem tego gracza, aż mi się skojarzyło z el presidente z Tropico.
Graty za rw. Obrońcy SzO.
-
niezły farming.
Ktoś ładnie zaspał

Graty
-
z tymi nagrodami i eventem na antymaterie to wszystkim zamkną mordy.

-
Wesołych Świąt

Graty za wloty
poszkodowanym SzO
-
Wesołych Świąt.

Graty za wlot
A Araj owi SzO.
-
Graty Spawacz za wlot.
Obrońcy SzO.
Reszta sama się komentuję. Kto ile siedzi widać po postach i st.
-
za Sabrinę kciuk w górę
I nie tylko
SzO dla górnika.
a niech stracę, dla Ciebie graty...

-
coooo toooo się stanęło ooo

Geaty dla maslanego kapucyna.

-
Tak zdjąłem urlop po handlarza za artefakty i wbiłem od razu z powrotem. Widocznie nie wbiło urlopu, wszedłem po 2h i było po ptokach ani urlopu ani floty. Ale na zdrowie dla was [mniam]
Nie wiedziałem że jest się farmą jak się raz zjedzie kogoś, ygrek nową definicję wymyślasz?
bardziej motywujcie ekipę z sojuszu bo tylko was widać na forum i tolka
SzO na pewno nie będzie bo nie ma z kim grać a i nawet nie szkoda mi konta [mniam]
Moderator kasai:
Obrazliwe wypowiedzi usuniete.