Wstydziłbym się chwalić taką akcją w ST - dno!
Posts by Ancymon_555
-
-
Display More
I to jest przykład płytkiego myślenia
dlatego nigdy nie będziecie mieć mojego poziomu albo respecta
więcej Finezji życzę w grze
surkę zostawiłem na odbudowę na początek gry no ale zawsze znajdzie się "pro" gracz, co lata po śmieci i wrzuca ST zrobione na dtkach 🤣 i tak nigdy tego nie zrozumiecie, bo latacie na wszystko co popadnie jak ślepe kury 🤣Edit:
Kolejny przykład na Wasza słabą znajomość gry, to zapytanie Mualana na priv "po co stawiasz lotki" ? 🤣😅👌
Nie wyśmiewam nikogo, ale odpowiadam na zaczepkę, bo jakiś "pro" gracz twierdzi, że zapomniałem o surce 🤣
Później tacy "pro" gracze są zdziwieni, że uni wymiera szybko. Latają po śmieci, to później tak się kończy. Ja przynajmniej myślę o innych i wolę mieć mniejszy zysk a żeby ktoś został i grał.
Hehehe, ale po kolei:
1. "nigdy nie będziecie mieć mojego poziomu albo respecta" – i całe szczęście. Serio, kto normalny chciałby poziomu kupionego za pieniądze? Gratulacje, naprawdę imponujące osiągnięcie – portfel pewnie cięższy od całej floty.
2. "zawsze znajdzie się 'pro' gracz, co lata po śmieci i wrzuca ST zrobione na DT" – zawsze znajdzie się paczkomat który tylko dzięki przewadze kasy chwali się nieproporcjonalnymi flotami i wrzuca to jeszcze na ST jako powód do dumy - brawo.
3. "i tak nigdy tego nie zrozumiecie, bo latacie na wszystko co popadnie jak ślepe kury" – a może po prostu gramy po ludzku, bez wspomagaczy? Wiesz, zwyczajnie – klikamy, polujemy, cieszymy się z każdej akcji. Może i latamy jak "ślepe kury", ale przynajmniej bawimy się grą. To jest ta subtelna różnica: my mamy frajdę, a wy macie... inposta.
4. "Później tacy 'pro' gracze są zdziwieni, że uni wymiera szybko." – no naprawdę, to jest komedia. Uni nie wymiera dlatego, że ktoś lata "na ślepo", tylko dlatego, że paczkomaty mają armię większą niż reszta serwera razem wzięta. Po kilku miesiącach każdy świeży gracz widzi, że nie ma sensu się starać, bo i tak zostanie rozjechany walcem złożonym z $$$. Ale nie, wy dalej swoje: "to inni psują uni". Jasne, to wina graczy f2p, że nikt nie chce grać przeciwko waszym turbo-wykoksowanym armiom. Co za przypadek.
-
Wow, naprawdę imponujące! Nie każdy ma ten "wrodzony talent", żeby tak szybko mieć taką potężną flotę. Musisz być z siebie niesamowicie dumny – i w pełni zasłużenie.
Brawo, naprawdę mistrzostwo! 👏✨ i czekamy na więcej ...
Obrońcy standardowo Szo aby mógł cieszyć kolejnych telenciaków