A taki był groźny, szybko poszło
Posts by nowynick
-
-
Myślę, że to problem z którym otoczenie jego intelektu często się boryka.
-
Nie zwracaj uwagi na płacze, grunt że miałeś w tym troche zabawy, a - o czym niektórzy zapominają - o to w tej grze właśnie chodzi
-
kaban
-
Takie to widzimisię GO raczej. Na siłę dopatrywać się można oczywiście, ale w ten sposob to i do wielu innych się przyczepić można...
-
-
Dobry poczatek, sytuacja na uni zapowiada się naprawdę ciekawie.
-
Szkoła
-
Przy poprzednich wynikach zdarzało się, że były konfiguracje, które były uznane przez 90% użytkowników forum jako nieatrakcyjne. Stąd.
To teraz wytłumacz mi jakim sposobem te 90% przegrywa ankiette z pozostałymi 10%
Ponad to te 10% może lubi konkretne ustawienie i ma do tego prawo.
90% użytkowników forum nie graczy. Mam nadzieję, że wytłumaczyłem.
Ponadto nie chodzi o to, że nie mają prawa.
Zresztą odnoszę wrażenie, że zadajesz kolejne glupie pytania by spamowac dalej więc tłumaczyć Ci więcej nie mam zamiaru. Jestem pewien, że kto miał zrozumieć moją propozycję ten zrozumiał.
-
Przy poprzednich wynikach zdarzało się, że były konfiguracje, które były uznane przez 90% użytkowników forum jako nieatrakcyjne. Stąd.
-
Alternatywnie - jawne głosowanie na forum z nieco wydłużonym czasem głosowania. Jak komuś bedzie zależało na nowym uni to będzie śledzić forum. Poza tym dochodzą gracze, którzy czekają na nowe uni nie grając obecnie na żadnym. Co więcej mniejsza szansa, że ktos wybiera daną konfigurację po złości, a jak już to będzie wiadomo kto